Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brutal Tünde

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A38, augusztus 31.A-Sikertelenül tanítgatta fütyülni a közönséget Lovasi András a Kispál Original budapesti fellépésén, viszont elárulta, melyik szám született akkor, amikor megcsalta a feleségét. A frontember "az utolsó beatzenekarként" definiálta az együttest, mely…..
Sziget, augusztus 14.Csepregi Éva Végvári Ádámmal a Táncdalfesztivál sátorban adott frenetikus koncertet. Korunk szociolenyomata másfélórában, ahol még a "playback" kifejezéstől rángógörcsbe vágódó értelmiségiek is elvesztik unott arckifejezésüket, és a csatakos…..
Quart.blog Kispál és a borz 2006.08.11 13:18:27
Sziget, augusztus 10.C+A Kispál és a Borz koncertjén két izgalmas dolog lehetett volna: ha eljátszák a Levesek porbólt, meg ha hallani lehet, mit énekel az ex-animás Juci, de sajnos mindkettő elmaradt. Lovasi helyzetet is értékelt, mondta, hogy ő már kövér meg köcsög meg öreg, és…..
Zöld Pardon, augusztus 4.- Halló, szia, igen, a honvéd férfikar, ska, kicsit amorfördögös, Dolly a színpadon, a Zöld Pardonban. - Aha, szórakozz anyáddal.Akkor lök félre három nyolcadikos rokker, amikor épp a börtön ablakábant üvöltöm, közvetlenül a szovjet himnusz után.…..