Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasztor

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A glutén és laktózérzékenység sajnos egyre többünket érinti, bár sokan nem is tudnak róla. Azonban jó hír a glutén és laktózérzékenyeknek, hogy nem kell lemondanunk a minőségről, ha mentes virslit szeretnénk enni. A tesztünkön megtaláltuk a legfinomabb mentes virslit, amiben ráadásul csak…..
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
kasztor 2018.07.17 06:44:36
@6.Lenin: Szeretnéd látni a lángoló kereszteket , ugye?
Szerző: Horváth Zoltán Már két hónap telt el az országgyűlési választás ota. Az eredmények, és az elmúlt időszak eseményeiből megpróbáljuk összerakni, hogy melyik párt mire számíthat az elkövetkezőkben. Az Együttel kezdtük, a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal, a Momentummal, majd a…..
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
kasztor 2017.06.17 06:58:54
@atomic power 1986DucaDuca: Az aktuális tartozásból azért célszerű kivonni a megtakarítást. A manyup pénz fogható megtakarítás volt, az MNB devizatartalék feltöltéséről nem is beszélve. Tudta ezt jól Orbán, csak most beszél másképpen.
2010. július. Orbán Viktor ME.:
„…..az elmúlt évben sem vettünk igénybe az IMF-től pénzt és még egyszer mondom, a magyar gazdaság és különösen a magyar pénzügyi mutatók az EU legtöbb államánál sokkal jobb állapotban vannak.
Még a legfájóbb dolog, az államadóság mértéke, ami 80% körül van és szintén nagyon magas, még az is inkább csak egy EU középmezőny szám
Tehát – hogy mondjam – nem a…, nem egy abszolút ponthoz kell viszonyítanunk, hanem az európai gazdaságokban, gazdaságok körében kell elfoglalnunk egy jó pozíciót. Az európai gazdaságok körében a magyar gazdaság pozíciója jelenleg jó. Egy gyengeségünk van , az a legfájóbb, ez pedig a növekedés alacsony volta."
atv.hu/videotar/20100723_orban_viktor
Blue Lemon Kelkáposzta főzelék 2017.04.07 09:41:25
A 'nem lehet mindig rántott húst enni' rovatunk mai darabját félévente egyszer nyugodtan elkészíthetjük, mert viszonylag rossz menzai emlékeink dacára finom tud lenni. A jól elkészített kelkáposzta főzelék illatában kiegyensúlyozott a zöldség, a kömény és a füstölt szalonna zsírban pirított liszt…..
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Szinte naponta képes átírni a jelent, a jövőt és a múltat Magyarország miniszterelnöke annak érdekében, hogy igazolja saját politikáját. Március 15-én azonban minden eddiginél tovább ment, és olyan historikus handabandába keveredett, melynek értelmét még napokig próbálják kibontani történészek,…..
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
kasztor 2017.02.06 06:41:50
@Oknyomozó: Bocs a belekottyért.
Tudomásom szerint a blundel az a félvajas, élesztős tészta, ami túrós batyu, stb. alapanyaga.
A hájas tésztába nem nagyon szoktak élesztőt tenni. Elkészítése hasonlít az egész vajas leveles tésztáéhoz.
kasztor 2017.02.06 07:34:51
@Oknyomozó:
Köszönöm a választ. Pontosan ezt írtam én is.
"A hájas sütihez nem zsírszalonna kell, hanem háj, Le kell hártyázni, ledarálni, úgy látszik még nem sütöttél ilyet. Élesztős hajtogatott tészta (blundell tészta) a hivatalos neve."
Én erre próbálta reagálni.
Örülök, hogy kijavítottad a bejegyzésedet.
Részemről ennyi volt. Üdv.
Már régen nem számít mit mondott tegnap, mit mond holnap, mit gondol ma. (Bár ez utóbbit tudjuk viszonylag a legjobban. Kb. valami olyasmi lehet: hatalom- pénz-hatalom-pénz-hatalom-pénz)...
kasztor 2016.05.11 12:30:05
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: A harmadikat se hagyjad ki: A nő rántotta magára őket. Miért is ne? Aczél úrtól tudjuk,hogy "milyen" volt.
1944. október 15-16-án, a sikertelen kiugrási kísérlet után, a Gestapo elrabolta Horthy Miklós fiát, és ezzel Horthy Miklóst Szálasi kinevezésére és egyidejűleg lemondásra kényszerítették, majd feleségével, menyével, unokájával és néhány közeli munkatársával a bajorországi Weilheim közelében…..
Magyarország sem boríthatja fel a közép-európai térség törékeny katonai egyensúlyát. A legtöbb publicista és kommentelő arra a következtetésre jutott, hogy a sorozás meglebegtetése miatt felerősödő elvándorlástól rémült meg Orbán Viktor. Meg hogy szavazatokat vihet el a Fidesz-től a…..
A tegnapi nap bővelkedett izgalmakban. A kormány olyan ámokfutást rendezett, amilyenre idáig még nem láthattunk példát. Az egész Ákos kijelentésével kezdődött, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem a női princípiumot kell…..
Az ifjú korában tehetséges hülyegyerekből egy élet munkájával magát érett kreténné kidolgozó Kövér László vakerált valamit a nők helyéről, amely szerinte a konyha-szülőszoba reláción belül értelmezhető. Egy öregecskedő kurzus  szintiboy is ezt az időpontot…..
Jó lenne olyan országban élni, amelynek miniszterelnöke péntek reggelenként nem érezné szükségét annak, hogy prédikációt tartson saját polgárainak. A mi kormányfőnk sajnos olyan kényszert érez magában, ami lehetetlenné teszi számára, hogy a hét utolsó munkanapján…..
  Akár reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára gyorsan összedobható, ízletes eledel. Ahogy mi szeretjük: Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró, 25 dkg vaj, kis fej lilahagyma, kb. 5-6 cm hosszúságú póréhagyma, 5 evőkanál tejföl, 1evőkanál fűszerpaprika, 1 mokkáskanál…..
Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk a dániai migránshelyzettel és a bevándorlás-ellenes kampányokkal. Cikkeink kapcsán egyik Dániában élő olvasónk (nickname: Navarone) hívta fel a figyelmünket az ottani helyzetre. Navarone másfél évvel ezelőtt családi okokból költözött…..
    Hadas Kriszta ledobta a textilt. Igaz, nem egyedül tette és egy jó ügy érdekében. Arra vállalkozott 11 kismamával, hogy retus nélkül mutassa meg, milyen is lett a megváltozott alakja szülés után. Kriszta anyukás műsort is készít és most 11 anyuka, kezében a picivel…..
Vannak olyan ételek az életemben, amelyeknél nem tudok elszakadni a hagyományos, és sokkal időigényesebb készítési módoktól, a klasszikus tésztás receptek pont ilyenek. Ha túrós csuszát szeretnék enni, akkor az azt jelenti számomra, hogy neki kell állnom tésztát gyúrni.…..