Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UzB

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki jár síelni, az tudja miről beszélek. Kivéve persze, ha nem a tolakodó echte gyári bauerek táborát erősíti. Eleve lendülettel érkezik, megállni persze képtelen, és ami nagyobb baj, kikerülni is. Elnézést eszébe nem jut kérni, amikor rácsúszik a lécedre, sőt, miután…..
Remélem ez komoly, mert viccnek túl durva! Ez jutott eszembe, amikor megtekintettem azt az olvasónk által beküldött linkgyűjteményt, amely Madam X-otic munkásságát ámokfutását foglalja össze. Vajon a Pokol melyik kénköves bugyrában alkották fosták ki ezt a magyar…..
Tulajdonképpen egy nagy globális orgazmust köszönhetünk a gazdasági válságnak, hiszen végre mindenki kieresztheti a fáradt gőzt, és kedvére mocskolhatja az emberiség ősi ellenségét, a BANKOT. Sajnos olyanok már nem lehetünk, mint Joey Tribbiani nagymamája, aki az elsők között…..
Tegnap egy a születéshez kapcsolódó eltulajdonítást elemeztünk, ma pedig egy, az utolsó lehelet utáni lopást elevenítünk fel. Ezzel is illusztrálva, hogy a tolvaj szakma milyen szépen leköveti az emberi életutat. Life-long stealing vagymi...Koporsó, lopás, váltságdíj,…..
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
UzB 2010.01.19 19:19:23
@diwat26: anélkül, h megnézném a listát kérdezem: szerinted ha ronaldo és sziksztín lehet, akkor avatar nem? mi alapján dönthet ez a csodás bizottság? főleg amerikában?
UzB 2010.01.19 19:26:39
@szándokán: köszönjük...már vártalak. illetve egy ehhez hasonló gyökér kommentet valakitől. egy magyar gyereknek legyen magyar neve, konzervatív vagyok. sün barátunk által nevezettek között leszarom, hogy mennyi dzsenifer van, de nekem ez a véleményem erről, meg ha avatarnak nevezik, arról is. pont, hogy leszarom, teljesen mindegy...a cikk azonban tükrözi a véleményemet a jelenségről. az meg azért csak lehet...
UzB 2010.01.19 19:58:10
@Lord_M_: "és nem rugdosott még fel senkit a Lüszeszíta név meghallása esetén sem... különben sitten ülne."...onnan írok, van net :D
Mindig is volt háziállatom, csak a klasszikusok (hal-papagáj-macska-kutya) az egzotikus állatok (varánusz, madárpók, piton vagy oroszlán) otthoni tartása soha nem vonzott. Az állattartás felelősséget is jelent, legalábbis nálunk, normális embereknél. Soha nem értettem, hogyan…..
UzB 2010.01.19 10:48:38
@igazitrebitsch: köszönjük emese...
UzB 2010.01.19 11:49:54
@indapasssucks: elég büntetés a faszságaidat olvasni...hidd el.