Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszfeketemercis

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobb kihagyás után a blog kedvence, Kolor újra jelentkezett. Bár ne tette volna... "Kolompár Orbán pénteken, Kiskunlacházán újságírók előtt részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozói, barátai, ismerősi számára. Egyben kijelentette, hogy visszautasítják a…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
kopaszfeketemercis 2009.04.07 21:29:04
@hagyma: Ügye milyen jo Hagyma?:-D Szerncsétlen eszi a chipszet,kiabál, ezek meg kiemelik a veszélyes terroristát:-D Egymást lökdösik:-DD Beszarok SÜN! SÜN!
kopaszfeketemercis 2009.04.07 21:33:42
@i hate the police: Mindjárt megnézem,addig is egy ujjabb SÜN! www.youtube.com/watch?v=rAsQB54icSc&feature=related
kopaszfeketemercis 2009.04.07 21:37:47
@i hate the police: Kalifornia kormányzója?Az isten? www.youtube.com/watch?v=m1mZYN9MfL0
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
kopaszfeketemercis 2009.02.21 01:13:23
Az Aquaworld jegyeladási politikáját és az orosz államadósságbizniszhez fűződő viszonyát már boncolgattuk egyszer. Most Éva kapott majdnem két tesztoszterontól szagló biztonsági őrt a nyakába, amikor a 2/3-ban nem üzemelő fürdőben a panaszkönyvet kérte. Tegnap szülinapi…..
kopaszfeketemercis 2009.02.19 06:35:31
@ska: Egészen biztos?
autózz! Lincshangulat a villamoson 2009.02.16 16:32:00
A kapucnis küldte a lenti jelenet írásos és képi illusztrációját, sajnos ez sem most fordul elő először, sőt, annak idején pont ez volt az a téma, ami kapcsán az RTL Klub stábja a mi véleményünket is kikérte még tavaly. A jelenség ezek szerint minden igyekezet (?)…..
kopaszfeketemercis 2009.02.17 21:08:10
@Lunitari: @SilentSound: Van egy Gay filmrenderő haverom,és gang-bang partyt szervez.Ők is szivesen látnának titeket,fájni fog,de jol megfizetik:-)
Úgy tűnik, legszentebb ereklyéink sincsenek biztonságban. Kezdődött azzal, hogy a budapesti utcai zavargások idején egy életre beleszerettem a Romantikus Erőszak "100 százalék magyar" című számába, ami az amúgy tök unalmas nemzeti rock mesterműve, a Romantikus Erőszak…..
kopaszfeketemercis 2009.02.16 22:12:58
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..
kopaszfeketemercis 2009.02.12 07:41:32
Na sok görény rasszista! Leírom, hogy mi történt! A szegény cigányok éppen kulturáltan szórakoztak és arról társalogtak, hogy a veszprémi volt vegyipari egyetemen újraélesszék a vegyészetet. Egy spéci szénvegyületről, a fullerénekről társalogtak, és azok orvosi és gyógyszerészeti alkalmazásának lehetőségeit tárgyalták. Ekkor a pultos lány obszcén módon, rasszista és fasiszta jelszavak ordítása közben egy számla segítségével rájuk rontott. Ők védekezésül kitértek. A magából kivetkőzött nő ekkor elbotlott és beverte az orrát az asztalba.

A társaság ekkor jobbnak látta, ha fizet és elmegy. A tömegben viszont, a fizetésül hátrahagyott összeget valami mocskos, tolvaj magyar ellopta! Ekkor támadta meg őket a három külföldi! A szórakozó helyről mikor kiléptek a gaz idegenek rájuk rontottak. Hogy kihasználják a látens rasszizmust, a lappangó fajgyűlöletet, a románul beszélő háromszor szíven és mellkason szúrta magát, a másik a saját veséjébe hátulról szúrt kést, a harmadik ennek láttán fejberúgta magát bosszúból!

A szegény cigányok segíteni akartak, de összezavarodtak. A vért és a hörgő hangokat nem bírták elviselni, ráadásul mert segíteni akartak és a késeket eltávolították, de közben véresek lettek, még azt a téves képet alkották volna a műintézményből kilépőkben, hogy ők a tettesek, ezért jobbnak látták az elvonulást. A kettő azért ment Olaszország felé, mert a milánói egyetemen pont a saját témájukban szerveztek előadásokat a szerveskémia témakörében.

Meg most nem bujkál, hanem a disszertációját írja Svédországban a szénvegyületek stabilitási és kombinációs problémáiról, és nem tud arról, hogy keresik! Hiszen ártatlan! Őket érte támadás!
Na itt egy fogyasztóvédelmi téma, amivel nem mernénk bálványunk, Meglena Kuneva liberális cárpárti fogyasztóvédelmi EU-biztos elé állni. (Bálványunk még blogol is.)Mondhatnánk, hogy a szenny elnyerte méltó büntetését, de inkább kacagunk, mint a kistérségi megbízott, aki…..
kopaszfeketemercis 2009.02.10 01:29:19
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
kopaszfeketemercis 2009.01.20 22:58:30
@megélhetési sünöző - SALEtoló: És eltolod az aréna plázáig,vagy tankolsz bele?:-)Ha még valaki nem látta volna: www.youtube.com/watch?v=yg_zQTHeCSU&feature=related
kopaszfeketemercis 2009.01.20 23:04:55
@Mylady: Ezeket én is értettem,de ez a Pocsay család kimaradt valahogy.Ird le ezt is légyszives,ha ismered a sztorit!
kopaszfeketemercis 2009.01.21 09:34:22
@Mylady: Kösz a pocsay infót!:-)
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
Hogy valaki képes egy csomó pénzt kifizetni, hogy egyedi rendszáma legyen - bár ha úgy vesszük mindenkinek az van - az egy dolog. De Attila egy olyan rendszámtáblát kapott lencsevégre, ami nem igazán szokványos idehaza. Lehet találgatni az eredetet.A minap autózva Budapesten egy a…..
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
Már annyiszor megmondta rengeteg hozzáértő, a gyorskaja nem túl egészséges. Aki rendszeresen hamburgert zabál, az nagyon könnyen elhízik, aki ilyeneket készít, annak meg jobb esetben csak kificamodik a bokája, rosszabb esetben halálra is gázolják névtelenséget kérő levélíróink…..
Valahogy jellemző, hogy a sofőr minél nagyobb autót vezet, annál inkább lenézi a közlekedés kisebb méretű résztvevőit. A gyalogos többnyire csak kereszteződésen átkeléskor van veszélyben, ám Lóti és sokan mások robogóval próbálnak eljutni nap mint nap úticéljukhoz és…..
Mindig büszkén lengetjük a csápunkat, ha külföldi szájton vagy blogon akadunk Magyarországról származó aranyrögre. Ezúttal Hírbehozó barátunk szólt, hogy mit ír a Strange Maps nevű blog. Hát azt írja, hogy irredenta hangulatú skandináv rejtvény jelent meg a Liget nevű…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
Levélírónkat először a a CIB Bank online rendszere, majd telefonos ügyfélszolgálata szivatta órákon át, így hiába próbált a saját pénzéhez jutni, ez 4 nap alatt sem sikerült neki. A bank elismerte ugyan, hogy hibázott, de semmilyen megoldást nem tudott javasolni a felmerült…..
Levente kukkoló biztonsági őrét felnyomó sztorija megosztotta a közvéleményt. A kommentelők jelentős része úgy vélte, homárság ilyesmin kiakadni, aki kivágott felsőt húz az úgyis azért teszi, hogy megnézzék, nincs azzal baj, ha a biztonsági rendszer monitorjain melleket…..
Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább…..
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..