Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyben

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
gyben 2020.12.01 22:56:58
@Ekrü: Igen, de még a lemondása is hazug volt. Mint az eddigi élete, ami ennél a fajnál sohasem jelentett problémát. Annál is lóg egy léc aki arra hivatkozik, hogy a pártja sem mentegeti. Felesleges a másik oldallal előhozakodni, mert nincs köztük különbség. Ám ha már hivatkozgatunk, akkor miért nem esik szó az orgiás vagy a pedofil rejtegetéséről? Netán Száj(bav)er(t) Józsi korábbi bécsi bulijáról?
A töltött halról, azaz jiddis nevén a gefilte fishről lesz szó, ez ugyanis az egyik legtradicionálisabb zsidó étel, talán sokan ismerik, de azt talán kevesebben, hogy ennek az ízletes ételnek létrejöttét két háláchikus (vallásjogi) dilemma késztette. Kezdjük az elején. A Talmud és a hozzá…..
A modern orvostudomány számos létfontosságú szerv átültetésére képes, köztük vese vagy szív egyik emberből a másikba való áthelyezése életmentő lehet. De vajon mit mond a háláchá, a zsidó vallásjog a szervátültetésről, azaz miként tudjuk a Biblia és a Talmud örök törvényeit egy ilyen modern…..
gyben 2020.08.11 19:45:37
     Szóval az elég vicces, hogy a KDNP nagyjából 0 társadalmi támogatással rendelkezik, mégis 2/3-al kormányoz már 10 éve. Annyira marginálisak, hogy sokan azt se tudják hirtelen, hogy KDNP vagy KDMP. Na tényleg amúgy melyik? Na most legyen okos az olvasó. Jó, elárulom… KDNP, de amúgy ez nem is…..
Az iskolamester-irodalom legsikeresebb művelőjének legsikeresebb regényéből készült a Magyar Televízió és Fejér Tamás harmadik nagy sorozata. Fekete István ismeretterjesztő és szépíró a szépírásait is ismeretterjesztő és nevelő célzattal írta. A kirekesztés évei után meglelték azt a nevelő célzatot,…..
gyben 2020.03.18 22:02:01
@gigabursch: ..és még akkor óvatosan fogalmaztál.
"Dr Papp Imre a Helyi Választási Iroda vezetője tájékoztatja a bizottságot, hogy az alánlóíveken több személy passzív státuszba került a Központi Névjegyzékben. A HVI szerint alappal feltételezhető, hogy ezen aláírástevők az aláírás időpontja előtt elhunytak."   A jogi bükkfanyelven…..
fáymiklós Horváth Ádám 2019.06.20 06:50:09
Életemben, ha jól számolom, egyetlen egyszer kellett nagy hatású, kultúrpolitikai döntés előkészítésében közreműködnöm. Bozóki András volt a miniszter, a kérdés pedig az, hogy ki legyen az Operaház igazgatója. Kiküldtek egy halom pályázati anyagot, nagyon különböző színvonalú írásokat, egyoldalas…..
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
Egy fotós hónapokig járta a mexikói vágóhidakat, hogy titokban képeket készítsen az ott folyó szabálytalanságokról. Vigyázat, rendkívül felkavaró képek következnek!..
Steve barátom az igazgatója (és biztos ami biztos, a tulajdonos legidősebb lányának a férje is) Indonézia egyik legnagyobb hajógyárának. Négy kikötőjükben az ország összes végében építenek a 30 méterestől (90 láb) a 280 méteres olaj tankerig mindenfélét. Még Jakartában néztem meg az egyik kisebb…..
Senki ne keresse Garai Manó nevét az Életrajzi Lexikonban, mert nem fogja megtalálni. Garai Manó ugyanis semmilyen nagy dolgot nem vitt végbe, amellyel kiérdemelhette volna a helyét a lexikonban. Illetve nagy dolgot azt tett, csak éppen nem jót: a 20. század elején végigzsarolta gyakorlatilag egész…..
gyben 2018.11.15 08:27:35
@kiskutyauto:
A felajzott lélek veszélyeket rejthet. Csillapodj, nehogy kimaradjon valami a bőröndből.
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! (Bacsó Péter: A tanú) Brüsszel, Soros, zsoldosok. Nincs új a nap alatt, folytatódik a harc a Sargentini-jelentés után is, sőt. A nemzetközi helyzet…..
gyben 2018.09.17 09:37:24
@Gray Raven: Nos akkor szedd a cuccot!
Nude Girls Genevieve Gandi 2018.09.02 09:43:16
gyben 2018.09.04 13:37:24
JogÁsz Alvilági kiskáté 2018.08.19 18:18:18
A legfrissebb hírek szerint Jozef Rohác egy perújítási eljárásban magára vállalt egy olyan gyilkosságot – nevezetesen azt, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet – amely miatt Hatvani István (Portik Tamás testőre) már két éve tölti jogerős büntetését. Attól tartok, olvasóim nagy része egy kukkot sem ért…..
gyben 2018.08.20 14:58:53
@Bambano:
S ha már alapinformációk! Ki volt még benne, ki(k)nek nevéhez köthetők a korabeli események és ugyan a jelenben kik mozgatják a figurákat?
Közel 350.000 ember szeretne külföldről szavazni úgy, hogy nincs egyáltalán magyarországi lakcímük. Ezen emberek többsége SOHA nem élt Magyarországon, fogalma sincs, hogy milyen itt az élet valójában. Csak és kizárólag a sajtóból értesülnek az itteni helyzetről. A kampány információiból csak az jut…..
Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…..
gyben 2017.12.03 17:40:52
@M_R: Nem kellene összemosni a nemzeti, hazafias magyart a most országló zsiráf és/vagy bérencei rabló hordájával. A többi stimmel.
Szándékosan kicsit másként fogalmaztam meg a címet, mint az eredeti orwelli idézet, mert véleményem szerint a gyermek születése után járó különböző juttatások nem tekinthetők kevesek kiváltságának, hanem minden adófizetőt megilletnek. Ami elméletben működik, a gyakorlatban sajnos nem mindig valósul…..
Ahogy zöldbe borul a kert, minden évben megjelennek a meztelen csigák is, és alig várják, hogy telerakják petéikkel a birtokunkat. Közben pedig felfalnak szinte mindent, ami az útjukba esik. Rengeteg módszer kering az interneten és szájról szájra is, a rézszalagtól a sörön át a sóig. Ez utóbbi a…..
Az esküvői fotós kiválasztása nagy dilemma, hiszen nyilván Te is olyan képeket szeretnél nézegetni egy életen át magatokról, amiken jók a fények, élesek a kontúrok, ötletesek a beállítások és a legelőnyösebb arcotokat sikerült lencsevégre kapni. Ehhez pedig nem elég a…..
Fiának megverése után is úgy cigányozik és állatozik, hogy szerinte nem cigányozik. Segítséget kér Bayer Zsolt. Az övéhez hasonló lovagkeresztet visszaadókhoz fordul ezzel a mondattal: „Segítsen valaki helyeset és korrektet gondolni”. Bár én sem ilyen, sem más állami kitüntetés birtokosa nem…..
gyben 2016.09.10 18:58:24
@nem várt fordulat:
Valóban érdemes lenne megnézni azt az ezret és akkor a világ összes mocskának, bűnének elkövetőiről is képben lennénk.
Az AAA Autó régi barátunk. Eddig főleg lehetetelen hosszú ügyintézéssel, a kecsegtető árajánlat utáni kiábrándítóan alacsony valódi ajánlattal, és a folyamatosan nyomás alatt tartó ügyfélkezeléssel került be hozzánk. Levélírónkkal extrémebb dolog történt. Tisztelt Homár! Történetemmel azoknak az…..
Lámaszeme Műmosolyú Emily 2016.06.17 20:00:00
gyben 2016.06.18 13:02:14