Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pegero

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A friss Táncsics-díjas Szaniszló Ferenc bepereli a MILLÁ-t, mert a vasárnapi demonstrációjukon „hülye nácinak” nevezte az egyik szónok. „Mi ez kérem? Eleve miért politizál egy egyesület, amelyik egy kameruni néger, hangsúlyozom néger focistáról nevezte el magát?” –…..
A Fesztiválbalett igazgatójának agyával Miskolcon találkoztunk. Emil (mert így nevezi magát) egy hete hagyta magára a világhírű koreográfust. Jelenleg egy turbószolárium recepciósaként dolgozik. Miért döntött a szakítás mellett?Semmiben sem dönthettem. Már csak arra voltam…..
Pegero 2012.11.03 15:12:38
@Nyuggervadász:kicsit benéztem, hogy el ne felejtsem hogy néz ki egy pöcegödör!
Pegero 2012.11.06 14:58:38
@sapuh: Rendben!
Holnap jobbára esős idő várható, az esti Híradó környékén szórványos Orbán Viktorra és Turulavatásokra kell számítani, északon pedig egyre jobban megerősödhet a Jobbik. Budapesten egyelőre nem kell tartani Demszky Gábor megjelenésétől, bár egyes szélvédett területeken…..
Pegero 2012.10.30 22:16:42
@Ad@Adofizeto: Ludmillától a libatulajdonosok fosnak!
Pegero 2012.10.31 13:28:14
@Adofizeto: Gondolom a hozzászólásodat egy alapos kutatómunka előzte meg, és csak ezek után írtad le ezt a véleményedet!
Pegero 2012.10.31 21:22:44
@Adofizeto: Lehet egy jó mély lélegzetet venni, és szép lassan alámerülni! A merülési közeg anyagát nem akarom megnevezni, mert nem tűri a nyomdafestéket!
A műszaki problémákat okozó cumik és óvszerek után egy jól működő Swinger-klubot is találtak a Barátság kőolajvezeték magyarországi szakaszán. „Megnyitottam a kettes szűrőt Nyíregyen, amikor rám zuhant négy bégető kövér nő unikornis szarvval a fején, meg egy férfi,…..
Pegero 2012.10.25 22:38:57
@B. Bíró: Öcsém!
Legközelebb arra vigyázz a swinger klubban, ha vonatost játszotok, ne te legyél a mozdony, aki tolat!
Október 23-ára tizennégy darab Túró Rudi automatát helyeznek el a Szabadság téren az egykori TV-székház előtt. Az öt évvel ezelőtti székházostrom megemlékezésére hívnak mindenkit a Szabadságtérre október 23-án este nyolc órára. Az eseményen felgyújtanak egy Skodát,…..
Pegero 2012.10.24 15:58:42
@Adofizeto: Na itt kezdődnek az igazi problémák! Felhívnám a figyelmedet, hogy a beszédet nem nézni kell, hanem hallani és főleg megérteni! Rengeteg energiát megtakaríthatnál, ha nem szellentenél feleslegesen ennyit erre a közösségi oldalra! Nem tudom innen eldönteni, hogy állva, fekve, ülve vagy guggolva intézed hozzám széllel bélelt mondandódat, de a gyenge teljesítményed nem alkalmas, hogy energia gyanánt felhasználjam és ezáltal induktív módon feltöltődjek. Javasolnám, hogy a kibocsátott energiádat ott helyben, ahogy jön ki belőled, egy búvár csutora segítségével a légnemű anyagok fizikai visszacsatolása elvén szippantsd vissza magadba, hogy ne vesszen kárba!
Pegero 2012.10.24 19:12:56
@Adofizeto: Azt kéne cáfolnom, hogy vak vagy és süket?! Nehéz a vaslogikádat követni, amikor saját bevallásod szerin nem látod, ha beszélnek hozzád!
Pegero 2012.10.24 19:45:50
@Adofizeto: Borzasztó kényelmetlen nekem, hogy itt bajlódok veled!
Ez nem az MTA honlapja és nem is a METRO újság, hogy olyan mélységekig bonyolódjak veled egy vita során, amilyen mélyen te vagy.
Engedd meg, hogy én válogassam meg, kivel vagyok hajlandó eszmecserét folytatni és kivel nem! Te az utóbbiak közé tartozol! Ugyanis érezhető a stílusodból a provokatív jelleg! Az aljas szándék kidudorodik a szavaidból és ez nem ösztökél arra, hogy értelmes vitába bonyolódjak veled! Ettől függetlenül vannak érveim és az építő jellegű polémiák elől nem zárkózom el. Ha provokálni akarsz, arra keress más -nálam alkalmasabb - partnert. Mindenki tartozik valahova, valakihez és mindenkinek van gyökere, még Neked is! Sőt Te eleve egy gyökér vagy!
"Nem tűrjük, hogy transzparenseikkel megzavarják a Béke menetét. Ha kell erőszakot is alkalmazunk" – nyilatkozták a Békemenet élén állók és erőszakot alkalmaztak. A becslések szerinti 2 millió vonuló útját a Margit-híd és a Nyugati pályaudvar között zavarta meg a Siketek…..
Pegero 2012.10.24 15:55:12
@Adofizeto: A mazohista lelkedet próbálod pszichológus hiányában oly módon karbantartani, hogy órákon keresztül gyötröd az agyadat, hogy mit írogass, ami a végén ejakuláció formájában még fizikai kielégülést is okoz nálad?
Miért nem maradsz meg a hagyományos, jól bevált módszernél?!
Kemény könyök, laza csukló és a végén szapora légzés?!
Pegero 2012.10.24 18:48:10
@Totálbrutál Férfisertés: Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor már tuti, hogy nem érted! Akkor meg minek magyarázzam?
A volt államfő beperelte a Semmelweis Egyetemet, mert elvették tőle doktori címét. Előfordulhat, hogy a per végén még a Schmittet is elveszik tőle. Aztán a Pált. Így megmaradna nekünk az, ami ő maga. Schmitt Pál, bár eredetileg azt ígérte, hogy érvelni fog, és nem perelni,…..
Mint ahogy volt társadalmi igény a magyar nemzeti mozgalomra, úgy megjelent az igény a minőségi, tiszta nemzeti elveket és értékeket tükröző melegpornó-filmekre is. Ismertetők a DVD-k hátuljáról. Fehérló, feketeló"Attila az állástalan de tehetséges zeneszerző álmában…..
Több hipermarket árul literenként 150 Ft alatti áron olcsó szlovák importtejet, amelyről kiderült: 74%-ban anyatejet tartalmaz. A Magyar Szoptatós Anyák Szövetsége (MASZOPSZ) tiltakozásából nőtte ki magát országos botránnyá azoknak a szlovák importtejeknek az esete, amelyeket…..
Az esemény előtti alkalmazás recept nélkül lesz letölthető az Appstore-ból. A célközönséget azok a felhasználók jelentik, akik Apple eszközükre szánt idejüket nem szeretnék egy  gyermekkel megosztani. Az iPadre készülő alkalmazás sokkoló képekkel, hanghatásokkal és…..
Fára, bronzra, kőre egyaránt jól tapadó festékek akciós áron kaphatók az ismert barkácsáruházakban. A megnövekedett igényekre tekintettel újfajta festék került forgalomba „Statueshine MaXX” néven. A kifejezetten szobrok utólagos, nem állagjavító…..
Jobbhíján a focistáktól szedné be a futballközvetítések utáni járulékokat a Magyar Televízió. "Az nem megy, hogy az emberek fizetik meg azt, hogy nézhetik, ahogy 22 férfi egy labda után szaladgál. Ez egy közszolgálati tévé, nem pénznyelő" - viccelődött Cserháti…..
Pegero 2012.05.24 13:08:29
@halál megdöglessz kinyírunk ®: Birka Agyú!
Megdöglesz, mert kinyírunk! Nem elég, hogy lesz meccsadó, fröccsadó, fingadó?! Még mit akarsz a szegényekkel megfizettetni?
Pegero 2012.05.24 20:19:30
@tintamin: Akkor most pillanatnyilag érjem be annyival, hogy lyuk van a seggemen?
"Ritkán hallani ilyen fingoperát" - kommentált a magyar miniszterelnök, miután kijött a vécéfülkéből. Majd meglepődött.  "Mikor ott ültem, azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet a mellettem ülőnek" - meséli nevetve Barack Obama, az Egyesült Államok…..
Pegero 2012.05.22 14:53:31
@dr. Bubó: Nem tévedés, minden állatkereskedő ide irányított!
Pegero 2012.05.22 19:14:29
@Aszongyaja Zanyósom: Nálunk nincs fejés, csak szopatás! A zanyósom is itt áll a sorban és száj-csücsörítve várja a finom nedűt!
Pegero 2012.05.23 15:02:33
@empatikus pszichopata: Ehun van ni, egy újabb ganéleheletű csótány!
Erre nem tudok válaszolni, egyszerűen csak azért, mert agyhalottra még én sem tudok szellemi ökölcsapást mérni!
Élelmiszer-mérnökök és a Kraft Food szakemberei is vizsgálják azt a tehenet, amely már több ízben is Snickerst szart. Az állat egy svájci tanyán él, lila és Milka felirat látható rajta, hiszen a reklámok nem hazudnak. Az állat korábban sűrű, egyáltalán nem gusztustalan tejet…..
Az országgyűlés előtt az új Btk-tervezet. A három csapás után itt az ipiapacs és az ász az adu-szabály is. Az új büntető törvénykönyv tervezete minden eddiginél szigorúbban lép fel azokkal, akik szándékosan vagy gondatlanságból nem viszik partra a Balatonba sodort…..
Budapesti is magyarországi élményeiről kérdezték olvasóink a fővárosban forgató hollywoodi szupersztárt. A válaszok fordításában az állandó szinkronhang, Dörner György volt segítségünkre. Mi eddig a legérdekesebb dolog, amivel eddig Budapesten találkoztál, de eddig a…..
Megengedhetetlennek nevezte a 15 fokos lehűlést Giró-Szász András kormányszóvivő, egyben felszólította a volt miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra lakása hőmérsékletét. "Tegnap még nyár volt, ma meg hosszúnadrágban fagyoskodnak a biciklisek a Kopaszi gáton - ez…..
A maszturbálásnak számtalan hatása ismert: hajhullás, elbutulás, gerincbántalmak, ínhüvelygyulladás. Brit tudósok tovább bővítették a listát. Azt régóta tudjuk, hogy aki maszturbál, az könnyebben kap ülőhelyet a buszon, illetve többnyire büdös a szája, mert nem tud…..
Húsvét óta folynak a találgatások, hogyan került robbanós cukorka a Milka-termékekbe. Az al-Kaida megdöbbentő videón keresztül vállalta magára a terrorcselekményt. Egy meztelenre vetkőztetett, bekötött szemű, lekötözött amerikai újságíró szájába dugdosnak Milka-csokit…..
Pegero 2012.05.07 12:06:55
@Hány rokkantnak kell még meghalnia Orbán miatt?: Te úgy hazudsz, mint a vízfolyás! Ezt a sötét, aljas, Orbán ellenes dumádat még egy idióta kis óvodás sem hiszi el!
„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem”  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak. Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári…..
A köztársasági elnöki címmel együtt nemcsak a Sándor-palota és a hivatali apparátus száll át. Áder János beiktatása után Schmitt Pál hivatalos keretek között átnyújtotta a disszertációját, megjelölve benne azokat a részeket amelyekhez Áder Jánosnak, mint saját…..
Pegero 2012.05.04 13:46:15
@tintamin: Schmitt gerincét megtalálták a brit tudósok ( a helyén volt!) és most Gyurcsányét keresik! Nem sok reménnyel!
Pegero 2012.05.04 20:01:15
@Kopi3.14: Szovjet tudósok kimutatták, hogy már embrió állapotában is sérült volt a gerince, de a baj az volt, hogy nyitott gerinccel született, és kifolyt a gerincéből a velő!, vagyis a lényeg!
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
Pegero 2012.04.29 23:05:44
@nethullladek:
Velem ugyanez történt! A bevizsgálás után derült ki, hogy az egész vizesblokk, az MSZP szennyvízcsatorna rendszeréből táplálkozik! WC, zuhany, mosdó, de még a konyhai mosogató is! Képzelheted, mi minden folyt a csapból?! De rájöttem, hogy én vagyok a balfácán, mert hittem az MSZP reklámoknak, hogy az olcsó szar is lehet jó, de arra gondolni sem mertem, hogy a szarnál van még szarabb!
"Az előbb még itt volt!" – mondta döbbenten Orbán Viktor tenyerébe nézve, ahol az előbb még ott volt egy kéteurós pénzérme."Valószínűleg a kézfogás ideje sikerült Barroso úrnak kikapni a miniszterelnök úr kezéből a pénzt" – elemzte a trükköt…..
A színész segítségét kérik a Kossuth tér átalakításához is. „Bruce Willis gépe csak tegnap reggel tudott leszállni Budapesten, így kénytelenek leszünk május végéig helyet biztosítani neki a város utcáin, mert különben mérges lesz” - nyilatkozta Rogán Antal a…..