Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törökátok

3 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mert könnyen megeshet, hogy nem ott találod az autódat, ahol korábban leparkoltál vele. Mivel a kerékpárutak Portugáliában szentek és sérthetetlenek, egy épp azon bringázó úriember úgy gondolta, hogy neki bizony nincs ideje a hatóságokkal egyeztetni a kerékpárútra benyúló…..
Törökátok 2017.12.01 13:52:08
@Mészáros Laci: Antiszociális... nem jól használod. Nem szinonim a bunkóval. Én kifejezetten antiszociális vagyok, ami annyit jelent, hogy nem forszírozom a társas kapcsolatokat, nem szeretek idegen közegbe járni, új emberekkel megismerkedni. Nem ezért nem parkolok a kib@szott bicikliútra, hogy a hozzád hasonló "proszociális" tahók ne szúrják ki a kereket, hanem mert parasztság, és ugyan a bringások jelentős hányadát is nyersbunkónak tartom, nem parkolok a nekik fenntartott betonszalagra. Ennyi.
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
Törökátok 2016.09.15 09:18:00
@Törökátok: ...korrigálva azzal. hogy a tökéletestől messze vagyok, de igyekszem...
Törökátok 2016.09.15 10:24:27
@Szupergyuri: na ezt fogja a királynője otthagyni a büdös francba, mert egy ideig jó dolog a tenyéren hordozás, de hamar átmegy abba, hogy egy nyálas pincsinek kezdi látni az embert.
Eredetileg csak arról akartam írni, hogy "Miért nem szülnek a magyar nők?", de valami azt súgta, hogy hitelesebb vagyok, ha magamból indulok ki először, és utána írok kicsit általánosabban. A teljesség igénye nélkül írom ezt, inkább csak mozgósítónak szánom, semmi esetre sem arra, hogy bárki is…..
Általában nem ilyen stílusú cikkeket szokhattatok meg tőlem, ezért sem voltam biztos benne, hogy meg kell írjam ezt az egyéni véleményemet megfogalmazó irományt, mert ugye manapság a vélemény olyan mint a férfiaknak a f..sz, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!…..
Törökátok 2015.10.29 07:50:35
@HardPötty: jól megmondtad, de az egy sima elütés volt, írásképe pedig nem csak a kézzel írott szövegnek van, de ebbe ne menjünk bele. Az írásjeleknél arra próbáltam célozni, hogy a folyamatos "..." az KIBASZOTT idegesítő, fogalmazni pedig nem tud.
Subba Sport és táplálkozás 2015.10.21 08:51:16
   ..
Törökátok 2015.10.21 09:02:16
Anyának és apának lenni teljesen más élethelyzet, gyerekeink pedig, mint minden gyermek, azt képzelik, hogy a világ körülöttük forog. Ha ennyi naphoz kell már igazodni, akkor naprendszerünk működése egyre inkább lehetetlennek tűnik. Mindig is azt hittem, hogy szervezésben jó…..
Subba Péntek! 2015.10.09 09:32:41
Ezen nincs mit szépíteni, ez egy cefrétől szépen bebaszott gálomb. Amúgy spirit állatom! ..
A kis krízis is krízis. Egy étterem esetében a kifogásolható minőségű étel már válsághelyzet, hiszen egy pillanat alatt elpártolhat tőle a vendégköre, amit évek alatt fáradtságos munkával édesgetett magához. Ezt a helyzetet is lehet azonban profin kezelni, de persze nagyon…..
    Az alábbi kisokosunkban általános egészségügyi tájékoztatást nyújtunk a menekülteknek és segítőiknek arról, hogy magyarországi tartózkodásuk idején státuszuk szerint milyen ellátásra jogosultak. A sürgős ellátásokhoz akkor is joga van mindenkinek, ha még nem nyújtott be menekültkénti…..
Igazat megvallva én nagyon nehezen tudok különbséget tenni a Jobbik és a Fidesz között, mert ugyanaz a jobboldali mentalitás tapasztalható.  Ami, arról szól, hogy magukat nemzetinek mondják és ezzel fel is hatalmazzák magukat, hogy nekik mindent lehet... Én mindig csak csodálkozom…..
A sportolás mint tudjuk nagyon egészséges, de mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni és nem csak az ezzel járó iszonyat testi, de lelki terhelés is többet árthat néha, mint amit maga a sportolás használ. A pankrátorok élete sem játék és mese, hiszen az eszeveszett gyúrás…..
Törökátok 2015.09.10 15:23:56
@Tomi from Space: hjakérem, ahogy Rajna Krisztián is megmondta: zsírban az erő!
Kornéltól kaptuk a Geo Guns linkjét, amit ma második játékként el is sütök. Nem nagy cucc igazából, Google Mapsos térképen apríthatjuk a gépi ellenfélként ránk…..
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
Törökátok 2015.09.10 08:08:11
@glad az egyetlen:

Tudod te, mi az önbíráskodás? Ez nem az. Annak kötelező tényállási eleme a valós vagy annak vál ANYAGI követelés. Tehát ha azért rúgta fel, mert tartozott neki pénzzel, akkor önbíráskodás. Így simán elemi parasztság. Meg HA lesz feljelentés és nyomozás AKKOR meggyanúsítják valamivel.
Most mar mindenki fejezze be ezt az ertelmetlen es ostoba gyulolkodest!     zsolti te vagy, aki hagyja ..
Törökátok 2015.08.31 14:34:32
@SKY: Úgy bizony. Az ausztrálok fenntartanak egy tábort ezeknek... Pápua Új-guineán. Oda lehet menekülni... érdekes, hogy megtizedelődött a maguk alatt a hajót meglékelő sárgák száma. Itt is azt kéne, mondjuk Albániával kötni egy Eu-s megállapodást, hogy uniós költségen csinálunk egy kurvanagy tábort náluk, aki ide bejön illegálba az egyenesen oda megy.
Fehér kivitelben jelképe a békének, szelídségnek, gyengeségnek, szentléleknek. Elvakult szerelmes viszonyban klasszikus becenévként használatos, és mi sem természetesebb annál, mint hogy az egymás társaságát élvező párok turbékolnak.Városi megjelenése azonban kevésbé…..
Törökátok 2015.08.26 13:52:36
"Mit tart a legnagyobb elért eredményének az életben?" - kérdezték egy kutatásban 45 és 50 év közötti amerikaiaktól. Többségük azt felelte a kérdésre, hogy a gyermeke(i) sikeres felnevelését tekinti a legfontosabb dolognak, amit eddig az életben csinált, és egyben ez…..
Törökátok 2015.08.13 08:05:07
@Felicitasz: mindjárt megolvasom...

...az, hogy utána mindenki játssza kifelé a boldog apukát, az a Stockholm-szindróma valami nagyon furcsán megtekert beteg verziója.
Törökátok 2015.08.13 08:07:53
@Felicitasz: ez a cikk tegnap lejött magyarul is.
Törökátok 2015.08.14 08:10:21
@Felicitasz: Zseniális :)

egy ujjamon meg tudnám számolni a környezetemben, hogy hány párnál volt tényleg közös döntés a gyerekvállalás :D
Subba Na, ne csináld! 2015.08.06 10:48:03
Ez a bepelenkázott Vadon János már a méltán megbukott Vundersőn és Zuperszexiben is irigyhónaljmirigy szintű gagyi poén volt.  ..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell Jól átvertem mindenkit, amikor a múlt héten azt ígértem, hogy már a…..
Törökátok 2015.07.10 08:51:27
@K.Leslee: Azt én értem. Hardyban annyiban csalódtam, hogy ezt a megafost elvállalta.

Semmi nem derül ki szinte senkinek a motivációjából, pedig esküszöm, hogy figyeltem, azzal együtt, hogy a kezemet rágtam le kínomban a film egyharmadától, olyan szar volt. Ennyi pénzből egy öncélú értelmetlen látványpornónál sokkal többet lehetett volna.
A Magyar Gyógyszerésztörténeti Társaságnak van egy remek honlapja (a linket Mészáros Tamásnak köszönjük), melynek egyik utolsó cikke lajstromba szedte a székesfehérvári Fekete Sas patikamúzeum tégelyeinek és fiókjainak rövidített latin cimkéit. A Társaság, persze nemcsak…..
Törökátok 2015.06.17 15:51:01
Ha korábban utaztál már repülőgépen, a következő hatalmas problémákkal biztosan Te is szembetalálkoztál már! Azt ugye jól tudjuk, hogy az életben semmi sem tökéletes, na de van annál rosszabb, mint hogy a szuper kompozícióban elképzelt fotódba belelóg egy egészen apró…..
Törökátok 2015.06.16 08:42:42
@hondamonda: mega agree. Volt már szerencsém 13 órás repülőúton olyan kis takonypóchoz, aki még a sztuvikat is idegesítette, pedig az egy türelmes állatfajta.
Subba Subba Quiz: Ki ez a MILF? 2015.06.10 06:59:05
Punettijéről könnyebben felismeritek ..
Törökátok 2015.06.10 07:54:13
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Törökátok 2015.05.28 10:55:05
Emlékszik még valaki Pongóra, a bugyiárus fakabátra a Big Brotherből? Tökmindegy. A sztori anélkül is izgi, a csávó ugyanis ötven órán át gyúrt alvás nélkül. – „Halálhörgés, siralom” – az utolsó hét óra így írható le. Mindenfelé koboldokat láttam…..
Törökátok 2015.05.13 09:40:49
@digitime: mer' egy nettó baromság, amit csinál, plusz a tekintetében tisztán látszik a téboly. Azér'
Subba Makk Ablak-Zsiráf 18+ 2015.05.06 16:02:55
all incl(uded) - A lányok által szóban vagy telefonon - elenyésző számban írásban - közölt árajánlat végén a pontot helyettesítő karaktersor, ami arra utal, hogy a kedves szolgáltató ennyi pénzért szinte minden megtesz.  baszámoló - A hölgyekkel megtörtént intim…..
Médiaviagra Vikingek (3. évad) 2015.04.27 17:35:05
Kiábrándító évadot zárt a History Channel első saját gyártású sorozata, ami 10 epizód alatt egyszer sem tudta felidézni az első két szezon nagyszerűségét, bármennyire is próbálkozott – vagy inkább nem próbálkozott. A Michael Hirst (Tudorok, Camelot) kreálta Vikings…..