Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zala

20 bejegyzést írt és 707 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hidat ígért a szegedieknek, de rosszabbul szerepelt, mint Botka László korábbi kihívói. A függetlenként induló, ám komoly kormányzati hátszéllel kampányoló Nemesi Pál vereségéhez olyan baklövések járultak hozzá, melyeket gyengébb ellenfelekkel szemben sem engedhet meg magának a Fidesz, nemhogy a…..
zala 2019.10.28 14:25:36
@Cycmen: A blog címe: Szegedi Kattintós. Szegediként Szegedről ír. Ne csinálj már ide a kommentszekcióba Borkai gangbanget. Maradj a témánál, köszi.

Botka MSZP-hez fűződő viszonya sajtónyilvános, ennélfogva köztudott volt évek óta. Gyanítom, hogy a két évvel ezelőtti szakítása velük még hozott is szavazatot neki. Ezeken túl viszont nem is értem, hogy miért hozod ezt egyáltalán szóba. A cikkben egy szó nincs az MSZP-ről. Maradj a témánál, köszi.
zala 2019.10.28 19:54:13
@Cycmen: Szélesíted, aha! Mert én egy kő alatt élek és nem hallottam a messzi Győrben történő addideadidiválasztásról. Csakhogy ez az írás nem "polgármester és gyenge kihívó" témában íródott egy dedikáltan Szegeddel foglalkozó blogban, hanem konkrétan Nemesiről és Botkáról, szóval maradj a témánál, köszi.

Botka kilépése meg nem az ellenzék minőségére mutat rá, hanem az MSZP minőségére. Mondjuk ennek akár együtt is örülhetünk! Eltünhetne már az MSZP a FIdesszel együtt a süllyesztőben.
zala 2019.10.29 11:04:50
@Cycmen: Menjél Győrbe is Szegedről beszélni, okoska.
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
zala 2016.03.22 11:49:02
A téma: karrier és család. Az alany: Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa. A készítő: a TV2 Aktív című műsora. Kínossági faktor: űberelhetetlen.  ..
zala 2015.08.05 14:29:53
@sixx: A Gyuri üzeni, hogy ha az RTL kifizet, ő lehúz téged a fizetési listájáról.
Több mint kétezren szavaztak is előző posztunkban arról, szerintük melyik a legjobb kezdőmondat a világirodalom 11 válogatott remekműve közül. Kértük olvasóinkat, ha a felsoroltak között nem találják kedvencüket, küldjék el blogunknak. Nos, két nap alatt olyan sok ajánlat…..
Akkor tudtam, hogy a Salem felkerül a heti nézős kedvencek közé, amikor a furcsán lárvaarcú és kifejezéstelen tekintetű Janet Montgomery fogta magát, előhúzott egy varangyot a férje szájából, majd rácuppantotta a combja belső felére, vészesen közel a pinájához. Aztán…..
zala 2014.04.23 17:10:56
@pizzaboy: asztmég hozzátenném: ide se jövök többé!
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
zala 2014.03.31 13:45:16
Félre az útból, kedves Hubble teleszkóp! Itt a bolygó új távolbatekintő, messzenéző csodatávcsöve, a James Webb teleszkóp. Tudósok és mérnökök kart karba öltve dolgoznak vért és verejtéket nem spórolva az öreg Hubble a nagyobb, okosabb, erősebb utódján, a James Webb…..
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
zala 2013.12.30 20:38:02
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Természetesen marha sok normális embert zavart az is, amikor a másik irányba lejtett a pálya és természetesen Gyárfás, Lakat T., Aczél magyarázat lehet Obersovszky-ra, de mentség semmiképpen sem.
Elnök úr hazaért és nekiállt csacsogni. Mondhatjuk azt is, hogy mentette a menthetőt. Az OTP-részvény 20 százalékot zuhant alig több mint két nap alatt, nem volt tehát rossz ötlet megszólalni. Talán hamarabb kellett volna. A kedélyek mostanra kissé megnyugodtak, de Csányi már…..
Sebastian Vettel sorozatban 3 világbajnoki címet szerzett, és jelenleg is ő a legesélyesebb a trófeára. De mi állhat a sikerei hátterében? Nézzük! Fotó: Vettel a Red Bull-ban A legfontosabb tényező az autó. Nagyon fontos, hogy a pilóta számára egy olyan autó álljon…..
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
zala 2013.04.28 10:19:40
@Puskát kellett volna hozni: Az állampárt fogja perelni a HVG-t ez ügyben, mit hallottál?
zala 2013.04.28 10:20:29
zala 2013.04.28 10:34:59
@Puskát kellett volna hozni: A HVG, mint újság nevét adta a dologhoz, lehet perelni.
Sajnos, igen. Ezt így hívják magyarul. Maffia, amikor valaki, akinek lehetőségében áll hatalmánál fogva, hogy kényszerhelyzetbe hozza piaci versenytársait, megkeresi, azzal a szándékkal, hogy kisajátítsa a másik jól bejáratott üzletét. S ha a másik ellenáll, akkor nézhet a…..
Kedves magyar állampolgárok, tessenek mostantól elfelejteni azt, hogy bármikor is az állam vagy valamelyik szerve ellen pert tetszenek indítani! Eleve vesztett ügy. A miniszterelnök ugyanis megmondta, hogy a bíróságok nem ítélhetnek a kormány akarata ellen. Merthogy az botrányos. Az…..
zala 2013.03.13 15:33:28
@Larry Silverstein:

mindössze két konkrét vállalás jut eszembe, amivel mint kormányprogrammal kampányoltak a választások előtt:
- azonnali radikális adócsökkentés
- elszámoltatás

Ezekre szavaztál, vagy valamit kifelejtettem?
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
zala 2013.02.08 07:19:08
@HajraFidesz: emútháromév
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
zala 2012.12.12 12:38:49
@Enrico72: "Nemrég olvastam, hogy lehet, hogy a diákhitel kamata 0% lesz."

NERtársam, itt fent olvastad nemrég :)

tovább is van, olvasd el azt is :D
Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem…..
zala 2012.12.09 22:11:53
@Mária: én már azon is nagyot csodálkoztam, hogy mennyit akar a kormányzat oktatásra költeni, ha még ehhez képest is lesznek meglepetések, az elég szomorú
A magyar felsőoktatás, a mostani- és leendő hallgatók, családjuk, az oktatók és minden érintett hadüzenetet kapott a kormánytól: nincs vége az eddig is súlyos elvonásoknak - jövőre soha nem látott nemmegszorítás indul, nemtandíjjal és nemröghözkötéssel párosítva. Ha…..
zala 2012.12.09 17:23:21
@Disintеgrator Rising: curriculum vitae :DD
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
zala 2012.12.08 18:51:38
@a szív fészkei: egy a sok közül
zala 2012.12.08 19:10:42
@Balibgeczyk: hja, csak az a baj, hogy Hátsó Hátasztánon (palizáltam semjénizáltam nem emlékszem kitől olvastam a HH-t) kívül nem csökken sem a gáz sem az áram ára. vajon ki fogja a különbözetet kifizetni? a kormány? és a kormánynak honnan van a bevétele? köszönöm a választ.
Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert…..
zala 2012.12.07 09:14:04
zala 2012.12.07 09:27:15
@félázsiai 2llkedő: hja értem :)

az általam idézett maffiabeszédet don viktor nyilvánosan sem szégyellte, így szerintem elég életszerű, hogy a capo-jával - na jó, talán volt capo-jával - szemben sem fogja visszafogni magát egy magánbeszélgetésben.
zala 2012.12.07 10:01:09
@félázsiai 2llkedő: te azt csak reméled, hogy ezt a fenyegetést is nyilvánosan fogja megtenni, hogy aztán a nagyon sok embered véleményezhesse.
Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszik Gulyás…..
Ez egy rövid poszt lesz. Egyetlen gondolat, néhány mondatban. Nem az a gond, ha az ízlések nem egyeznek, ha esztétikailag, ideológiailag nem ért egyet valaki valamivel. A gond kurvára az, amikor valaki be akar tiltani valamit, amikor meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi nem. A…..
zala 2012.12.04 17:09:06
@milyen szép a Vértes, ó: azt már direkt nyomtam meg. véletlenül a ctrlC-t nyomtam meg ;)
zala 2012.12.04 17:26:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

bár nem kapcsolódik a témához, de megkérdem: minek tolod nicked mellé a youtube videó címét, ha azt nem lehet megnézni, mert privátra állítottad?

valami hasonló becsípődésnek érzem a komcsizásodat a jelenlegi kommunista kurzus védelmében.
zala 2012.12.04 20:20:17
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Észre se vettem hogy közben a komcsi cenzúra ezt a Gyurcsányos videót már elintézte."

nem szerzői jogokra vagy egyéb okra hivatkozással nem lehetett megtekinteni, hanem privát videó volt, de persze lehet, hogy személyesen a főkomcsi kormány viktor tette priváttá zavarkeltési céllal.
Orbán Viktor egy hete a rádióban és ma a Parlamentben lényegében kimondta a teljesen logikátlant. Az Alkotmánybíróság emberekből áll, az emberek gyarlók, így az Alkotmánybíróság is; tehát ki kell javítani az általuk vétett hibákat. A logikátlan azért logikátlan, mert egy…..
zala 2012.12.04 08:18:11
@midnight coder: "Anno, amikor a komcsilibsik hatalmon voltak, nem igazán emlékszem olyasmire, hogy bármiféle komolyabb erőfeszítést tettek volna a hajléktalanok problémáinak megoldására. "

A "komcsilibsik" működtették a hajléktalanellátó rendszereket: a hajléktalanszállókat, az éjjeli menedékhelyeket, a népkonyhákat stb.

Az unortodox komcsik forrásokat vontak el ezektől a rendszerektől, majd betiltották az utcán alvást.

Ezután jön Kormány Viktor és azt mondja, hogy a zuccán nemalszuk, egyébként meg minden.

Te ezt elhiszed én meg nem.
zala 2012.12.04 08:29:50
@zala: Ezután jön Kormány Viktor és azt mondja, hogy a zuccán nemalszuk, egyébként meg minden +RENDBEN.
zala 2012.12.04 10:30:23
@Disintegrator Rising: korábban nem volt elég férőhely, hogy mindenki szálláson aludjon. kormányviktorék sokkal kevesebb pénzt adnak a teljes szociális ellátórendszernek, így ezen belül a hajléktalanellátásnak is.

Vajon a hajléktalanszállók számossága és a rájuk fordított pénz mennyisége fordított arányban áll egymással, vagy pedig hazugság az a kijelentés, hogy a kormány gondoskodott róla, hogy senkinek se kelljen szabad ég alatt telelnie?
Hát megszavazták a választási szabályokat - hogy melyikeket, arról érdemes lett volna egy rögtönzött felmérést tartani a parlamenti padsorokban, tudják-e, éppen melyikeket. Az biztos, hogy az utolsó pillanatban Lázár János és Gulyás Gergely vezetésével szanaszét…..
zala 2012.11.27 08:45:25
@Arbet: "Reménykedem benne, hogy nem jön össze a 25% és nem lesz érvényes a választás ..."

eltörölték az érvényességi küszöböt