Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluesman

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Telegraph-ban jelent meg az a hír, amely szerint a parlamentbe jutott egy bohóc.Valódi, hivatásos bohócról van szó, nem valamifajta paprikajancsi politikusról. Ez utóbbira sok közelebbi példát tudnánk mondani. Merthogy a Telegraph híre Brazíliában történt. Francisco…..
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
bluesman 2010.05.04 10:37:04
@shitgun: Az iron maiden egy fos? Ember téged melyik bolygón szartak a világra!
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
bluesman 2010.04.22 14:55:24
@ayad: „Az iszlám a béke vallása”

„Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor aztán nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket!” (47. szúra 4. verse) „Amikor a szent hónapok elteltek, öljétek meg a pogányokat, ahol csak föllelitek őket, fogjátok el és börtönözzétek be őket, és minden leshelyen fekve várjatok rájuk.” (9. szúra 5. verse)

„Készítsetek föl ellenük ami fegyveres erőt és csatamént csak tudtok, hogy ezáltal félelmet keltsetek (terrorizáljatok) Allah ellenségeiben és a ti ellenségeitekben és rajtuk kívül másokban, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket!” (8. szúra 60. verse) Remélem, hogy nem ez vár ránk?
bluesman 2010.04.22 15:01:59
@Cevys: Hány keresztényt(igazi keresztényről beszélek)ismersz, aki terrorizmussal és gyilkosságokkal hirdette az igét? A középkort most hagyjuk, mert ott az egyház teljesen elszakadt a bibliától. Egyébként mi is hibásak vagyunk, mert szégyelljük a keresztény gyökereinket, és a fundamentalista iszlám ezt használja ki!
bluesman 2010.04.22 15:06:56
@ayad: Cionista világuralmat ti találtátok ki, hogy izrael ellen uszítsátok a nyugati világot. Egyébként mikor kergetitek izraelt már a tengerbe? Eddig minden háborút elvesztettetek ellene és el is fogtok!