Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Náci bácsi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Náci bácsi 2010.02.08 00:28:59
@Legelő Őse: Nemcsak én vagyok magyar,de a felmenőim is magyarok.Sőt!A nagyapám a Horthy hadseregben szolgált,kétszeres vitézi aranyéremmel kitüntetve.És az ilyen Bokros fajták vették el tőle(tőlünk)azt a földet,amit a magyar haza védelméért kapott.Ja és a XVI.századig van visszavezetve a családfánk.Volt olyan,aki még a törökök ellen is harcolt.
Náci bácsi 2010.02.08 00:35:00
@Legelő Őse: Egyébként meg az a véleményem,hogy a Bokros is ugyanúgy félre akarja vezetni az embereket,mint ahogy az összes többi,egyet kivéve.Az pedig a Jobbik,akinek nyomtatott formában van meg a programjuk.És ez a program -tudom sokaknak nem tetszik,de-előrevinné az országot úgy,hogy nem sarcra épít.Jelen pillanatban tőlük plagizál mindegyik.Bizony,még a Bokros is.Én rájuk is fogok szavazni.Javaslom Neked is.
Náci bácsi 2010.02.08 00:53:41
@Legelő Őse: Elvitkozhatunk itt reggelig,de azért azt Te is tudod,hogy a dolgok nem véletlenül alakultak úgy,ahogy alakultak.Sajnos ezek a lépések egy nagyon jól megkoreografált darabnak a lépései.Miért kellene tudomásul vennünk,hogy az országot eladták.Mert ezt ugye Te sem tagadhatod,hogy így van.Sokan nem szeretik,de van azért egy-két ember,aki nagyon jól látja a helyzetünket.Ld.Bogár László,vagy Csath Magdolna.Mondjuk a Bogár a múltja miatt egy kicsit támadható,de manapság azért autentikussá vált.Szerintem.Ha ismered őket,akkor tudod,hogy miről beszélek.Az a baj a Bokrossal,hogy sajnos ő is a pénzre megy.Mármint a sajátjára.Milyen ember szerinted az,aki elmegy egy olyan pártba,ahol a főnöknő-már elnézést az alpári stílusért,de-lefeküdne még a Quasimodoval is csak,hogy benn maradjon a hatalomba.Pont olyan,mint a főnöknője.Szóval szerintem nem ér a pali egy likas garast sem.Az emberek meg már éppen eléggé ki vannak fosztva.Még rátenne egy lapáttal,akkor itt kő kövön nem maradna.Ha Te is itt élsz,akkor pontosan tudod,hogy milyen indulatok vannak az emberekben.
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
Náci bácsi 2010.02.04 11:06:04
Nem net,hanem műholdas TV,T-Home.Megrendeltem,majd 2 hét után telefon,hogy mi a pöcs van már.Mondták,hogy nyugi,mert sok a cím.Ok.3 hét múlva egy telefon,hogy akkor jönnének szerelni.Mondom jöjjenek.Persze nem aznap,hanem majd csütörtökön 8-17-ig bármikor.De,mondom valami van,hogy de.,vagy du.Azt mondta az arc,hogy neki mindegy,ő ezt tudja és kapjam be.Mondom,hogy ok.akkor jöjjenek egész nap.Du.5 óra,de senki nem jött.Hívom a szerelő számát,ki van kapcsolva.Este 8 körül megáll egy autó,becsenget,kimegyek,mondja,hogy jött antennát szerelni.Mondom neki,hogy ma már máshol szereljen.Azt mondta,hogy akkor majd újra telefonálnak időpont miatt.2 nap múlva,du.3 óra körül telefon,hogy most jönnek.Mondom neki,hogy még dolgozom,de egy órácska és otthon vagyok.Mondja,hogy akkor visszajön.4-re otthon vagyok,hívom,hogy hol a bánatban van.Mondja,hogy mindjárt jön.Este 6-ra visszaért.Elkezdi csinálni,de nem stimmelnek az adatok.Ahová a kollégája az előzetes bejáráson megnézte,oda nem lehet szerelni,mert belelóg a tányérba az eresz.Mondom,oké,akkor rakjuk fel a tetőre.Hát ő oda nem megy fel,mert tériszonya van.Nem húzom a történetet,a vége az lett,hogy aznap besötétedett,majd reggel újra jön.Jött a kollégájával.Felrakták a tetőre és akkor újabb probléma,nem találják a műholdat.Hol van a műhold,merre van Dél,miért nem forog az antenna.Telefonok tömkelege,végül nagy nehezen meg lett.Antennakábel beköt,csatlakozás mind a két végén,beltéri berak,kártya behelyez beltéribe,bekapcs,vár,jön a jel,hurrá.Köszi-puszi,csipet-csapat el,öröm.Este elmegy a jel.Másnap telefon,du.kijön az ember,hümmög,aztán mondja,hogy problémás ügyfél vagyok,inkább visszaviszi a cuccokat,lebontja az egészet.Akkor azt mondta,hogy qrva gyorsan üljön be az autójába és húzzon el a halál farkára.Telefon egy régi szerelőnek(nem áll kapcsolatba a T-vel),hogy nézze már meg,mi a rossz.Kijött,megnézte,kicserélte az egyik csatlakozót,meg a fejet a parabolánál,azóta 100%-os a jel és tök jó minden.Na ennyit a svéd modellről.
Beugró szorozva tízzel. Ez jutott eszembe valahol az előadás harmadánál, amikor a momentánosok a színpadon egy durva negyedórás jelenetet improvizáltak folyamatos és eszementen változó inputok alapján. Rudolf Péteréket ugye mindenki ismeri a tévéből: pár perces szituációkat rögtönöznek adott…..
A Heti Válasz ezen a héten a Jobbik egyéni indulóival foglalkozik (az összes jelöltről többet a Jobbik honlapján: meglepően professzionális munka, informatív választókerületi térképekkel - különösen összehasonlítva a Fidesz minimalista vagy az MSZP általam sajnos meg sem…..
Náci bácsi 2010.01.31 21:11:00
@fiokosszekreny: Persze,igazad van.Azt is fogják tenni.Rém egyszerű.Adócsökkentést fognak adni.És meg fogja érni.Egyszerű matek az egész.
Náci bácsi 2010.01.31 21:18:54
@hoplita: Miért?Mert az eladott közművek azon kívül,hogy a csillagos egekbe emelték a "szolgáltatásuk"árát semmit nem csináltak.Vagy Te láttál valami olyan fejlesztést,ami arról szól,hogy ,hát mégis ezek a szegény emberek kevesebbet fizessenek.Rabló banda,fehér gallérral.A nagy hasznot meg röhögve viszik ki az országból.Ilyen egyszerű.
Náci bácsi 2010.01.31 20:10:05
@fiokosszekreny: Nem tudom jártál-e a nagy vízen túl.Ott úgy oldják meg ezeket a kérdéseket,hogy kitalálnak mindenféle vattaállásokat.Gondolok olyanokra,hogy pl.ha bemész egy étterembe,akkor rögtön az ajtónál fogad egy ember,akinek semmi más dolga nincs,mint az,hogy köszön és elkéri a kabátodat.A következő ember a helyedre kísér,majd jön egy másik,aki hoz egy étlapot,majd megkérdezi,hogy mit innál.Aztán jön még egy ,aki megkérdezi,hogy mit ennél.Én nem mondom,hogy ezek feltétlenül szükségesek,de az biztos,hogy dolgoznak és még a köszönő ember is valamilyen szinten fontosnak érzi magát.Kap fizetést,van biztosítása és,ha az árakat nézzük,biztos vagyok benne,hogy olcsóbbak,mint itthon.Szóval,egy kis fantáziával és akarattal sok mindent lehetne csinálni.És azért azt sem kell elfelejteni,hogy ma Magyarországon egyszerűen nem éri meg dolgozni.Nyilván csökkenteni kell az adókat,vissza kell utasítani az unió egy-két ötletét,vissza kell állítani mezőgazdaság tekintélyét.Nem sarcolni kell az embereket,hanem először is az embereknek kell jól élni,aztán akkor jó lesz az államnak és végső soron az országnak.Nem úgy kell csinálni,mint ahogy a szocialisták akarták.
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
  Dübörög a választási kampány, a politikusok csúcsra tekerték az ígéretpotmétert. Ezekben a pillanatokban ért véget Mesterházy Attila, Steiner Pál és Kovács László közös sajtótájékoztatója, ahol a három politikus kijelentette: a Magyar Szocialista Párt…..
Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy 2006-ban a két választási forduló között a Fidesz még tett egy halovány kísérletet. Orbán Viktor bejelentette: kész lemondani a miniszterelnök-jelöltségről, s hogy az MDF-fel való választási együttműködést segítse, a régi fórumos Bod…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
Náci bácsi 2010.01.23 09:52:28
@hawkeye: Ne aggódj.Jön majd egy másik,akinek még szörnyűbb ötletei lesznek.Ergo:vissza fogjuk sírni a régit.Ez van,bár tehetnénk ezekért az ember megalázókért,de nem teszünk,mert széthúzunk,meg különben is,ha van autód,akkor fizess.Nézz meg más bejegyzéseket(pl.ingatlan adósakat),ahol azok az emberek helyeslik,hogy fizessenek,akiknek soha nem lesz semmijük.Abba persze bele sem gondolnak,hogy pl.akinek van egy 30 millás háza,az még egyáltalán nem biztos,hogy gazdag.Öreg barátom mondta mindig,hogy az emberi irígységre mindig lehet számítani.Sajnos az alap kérdésnél is ez működik.(+ politikusok)
Náci bácsi 2010.01.23 12:39:57
@Bélabácsi: A helyzet az,hogy (mert ugye maradjunk a vagyonadónál)pl.a szomszédom azért nem kért használatbavételi engedélyt,hogy ne kelljen fizetnie.És tudod mit mondok?Sajnos igaza van,mert azt a pénzt,amit Te vagy én befizetnénk(remélem persze,hogy 30 milla alatt vagyunk mind a ketten)azt nem az ország építésére fordítja pártunk-kormányunk(ill.az ő pártjuk-kormányuk),hanem egy része megy a saját bankszámlára,egy része,meg megy -tetszik-nem tetszik- a zsidó szervezetekhez,mert ugye a kárpótlás az sokba kerül.Másrészt meg visszatérve a parkolásra,persze,hogy az autóst sarcolják.Mert kell az autó.Mondjuk ez mindenhol a világon így van.Csak azt nem értem,hogy akkor miért kell parkolóhelyeket megszüntetni (ld.Vámház-krt.).Vagy pl.annak idején a belvárosban megtiltották a gépjármű behajtást.Értd:Városháza és környéke.Ma tele van az a rész is. Szóval valami nagyon nincs rendben.
  Miért átütő a radikális jobboldal jelenléte az internetes közösségi fórumokon, melyik a legjobb magyarországi párthonlap, és vajon miért nincs még az MSZP miniszterelnök-jelöltjének saját honlapja? Erről és még ki tudja, miről beszélgetünk ma délután fél óra…..