Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úthenger

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium elküldte blogunknak a Zeneakadémia főépítészének beszámolóját. Ebből kiderül, hogy a feltárt díszítést művészettörténész szakértő vizsgálta meg és magas művészeti értéknek nyílvánította. Ennek megfelelően a díszítést a…..
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakhatósági állásfoglalást ígérő legutóbbi levele óta több, mint két hónap telt el, de még mindig nem kaptunk tájékoztatást a Zeneakadémia felújításáról.   2010 április 30-án feladtuk a levelünket, amelyben ismét…..
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium érdemben válaszolt a Zeneakadémia felújításával kapcsolatos felvetésünkre.Az ügy előzménye itt található.A Minisztérium felszólította a Projektvezetőt, hogy tájékoztassa a Minisztériumot és blogunkat arról, hogy érdemes-e a…..
A Jobbik Magyarországért Mozgalom ifjúsági szervezetként kezdte meg működését, 2003-tól pedig pártként működik. Pártként működik, de jellegét tekintve mozgalom maradt, a nemzetért tenni akaró honfitársaink együtt gondolkodó és cselekvő közössége. Olyan közösség, amely…..
Államosítás Számonkérés MunkahelyteremtésÁllamosítjuk az áram- és gázszolgáltatást, a vasúti teherszállítást. Megakadályozzuk minden további privatizációt. Állami bérlakás-építési programot indítunk. A kiaknázható bányákat megnyitjuk. Elősegítjük a szövetkezeti…..
A Zeneakadémia jelenleg teljes körű felújítás alatt áll, aminek finanszírozását nagyrészt Uniós támogatással oldották meg. A HVG 2010/3 számában (Andante c. cikk) olvasható, hogy a felújítás során találtak egy,  a koncertterem teljes kerületén végigfutó szecessziós…..
Kérem, olvassák el Szapáry György gazdasági tanácsadó nyilatkozatát, amit a 2010.01.20 Magyar Nemzet közölt!  „Magyarország jövője a tudás- és szolgáltatásalapú növekedés, ami azt jelenti, hogy az oktatás és a szakképzés területén elengedhetetlenek a…..
Javaslom, hogy a bűncselekmények szankcióját a jelenleg kiszabható pénzbüntetésről vagy szabadságvesztésről változtassák nem megváltható közmunkára vagy verésre. Indoklás: a pénzbüntetés igazságtalan, hiszen ugyanaz a tétel egy vagyonos elkövető számára kisebb…..