Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcsee

45 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Marcsee 2021.02.23 16:07:41
Marcsee 2021.02.23 16:12:57
@Kosztarika: már van, megírta, mint a villám :) Első 10 hozzászólás is az övé :D
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Marcsee 2019.01.20 22:51:34
Marcsee 2019.01.20 22:58:47
@VV Erőlegény: Adri azért nyert, mert a fostalicska retek beírt egy 63-at a neve mellé.
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Marcsee 2019.01.15 18:49:52
@mocskosmacska: Azért Laszika rohadt messze van nőalázásból a Radicsi és MókusÁnuszi magasságokhoz képest. Belőle szimplán kijött a környezetében tanult dakotaminta.
Mondjuk az megint nagyon nem tetszik, hogy arról semmit sem tudunk, hogy min feszkóztak össze, vagy hogy jutottak idáig Adrival. Legalább a BV-ben megmutatták volna. De ki van adva Lekvárra a kilövési engedély :(
Amit Renyhe művel nap mint nap, az sokkal gázabb, mint egy "lefejelnélek".
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Marcsee 2019.01.08 15:48:20
@Angora Cardi: remélem nem lesz címlapon :D
Marcsee 2019.01.08 15:51:12
@hereverő heverő: nah, meg is van miért nem néz ki úgy, mint ahogy kellene egy egészséges torzónak
Marcsee 2019.01.08 15:58:22
@Brigante: péklapátnyi jó hosszú ujjakkal
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
Marcsee 2019.01.04 23:25:57
@Charlie100: nem értem én sem, hogy hogy a faxban gondolják a szerkik, hogy ez a nonstop ajvékolás érdekes, de minimum szórakoztató. Sskk nem az. Vagy csak aberrált IQszegények mehetnek VV szerkinek?!
Marcsee 2019.01.04 23:39:12
@bElannaTorres: tényleg?! Pedig ez a beszélgetés is sokkal érdekesebb lett volna mint a vég nélküli hitlermacskája performansz. Nem akarom elhinni, hogy 50 percbe nem fér bele egy kis taTTika meg emberi beszélgetések/megnyilvánulások...tuti mégtöbben néznék.
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Marcsee 2019.01.02 23:35:00
Marcsee 2019.01.02 23:41:24
@tvbuzi: nemtom. Csak szavaztam, és ezt dobta fel eredményük :)
Marcsee 2019.01.02 23:45:48
@MosóMaca: nem visz rá a gyomrom, hogy a fb-on VV kommenteket nézegessek :)) Abban bízom, hogy a hogyvolt társadalommal ekgzók többen vannak, elvégre is az eddigi párbajokon mi győztünk, nem a fb-os idióták preferáltjai
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
Vidéki kertes házban rengeteg pók van. Nem szeretem őket. Sőt, mondhatni félek tőlük. Jeges áramütésszerű  borsózás fut végig a testemen, amikor meglátok egyet. Megölni nem szabad őket ugye a babona miatt, meg amúgy is hasznosak, így én a porszívóba szoktam betessékelni őket. Ott van sok kaja nekik,…..
Hosszú hajam van és vastag szálú és nagyon sűrű. Csak a fejem tetején annyi haj van, mint a legtöbb embernek az egész fején. Ráadásul nagyon nehezen szárad. Egy hajmosás úgy kb egy 2 órás program alsó hangon, és akkor még nem vasaltam, meg pödörtem, meg ilyesmi. Két gyerekkel meg a napi teendőkkel…..
Öcsémnek új barátnője van. A Rózsadombon van lakása, amit az öcsém nagy büszkén el is mond mindenkinek. De sima régi társasházban, nem egy villában vagy nem egy saját villáról van szó. Mindegy, aki sosem járt arra, hanem csak a tv-rádió tengelyből ismeri a világot, annak ez valami rettentő…..
Pénteken mindig húsmentes napot tartok. Megbeszéltem a lányommal, hogy szilvásgombóc lesz az ebéd. Ez az egy olyan étel, amit én nem készítek, majd akkor, ha nagymama leszek és időm mint a tenger, de amíg percenként kell popit törölni, várat nézni, gyereket levenni a szekrény tetejéről, addig…..
Reggelente apukám szokott kakaós csigát hozni a lányomnak. Az az egy, amit mindig megeszik, és mindig örömmel reggelire. Anyám ezen teljesen kivan bukva, mert a kakós csiga nem tápláló és nem egészséges és különben is reggelire vajaskenyeret kell enni pritaminpaprikával. Úgyhogy letiltotta papit,…..
Minden nap főzök. Minden egyes nap. Nyers alapanyagokból, friss ételeket, nem félkészeket. A gyerekeim, egyrészt a koruknál fogva, másrészt a bénázásom miatt elég válogatósak, zöldséget például néha esznek, azt is csak nyersen. A pici ráadásul a gyümölcsökért sincs odáig, de az almát meg a répát…..
Két kisgyerekkel az ember minden folyamatot a lehető legjobban lerövidít. Például a kakispelus cseréjét is. Cuccospelus le, szagbenntartó peluskukába be, gyerek be a kádba, kaki lemos, újpelus fel, kész. Sőt, egy ideje, ha keményebb ami kijön, és idejében elkapom, és nem kenődik szét a gyerek egész…..
Ma reggel 3 cserebogarat találtam a lakásban. Így már összesen 9 állat került elő idén. A főfal vakolatában fúrják fel magukat szép nagy lyukakat hagyva a falon. Valamint a konyhában vagy a fürdőszobában a lefolyócső mellett. Mondta anyukám, hogy minden évben összeszedett eddig egyet vagy kettőt,…..
A kislányom alvás közben nagy habos fehér nyáltengert ereget a szájából, aminek nincs jó illata egy idő után sem a párnán, sem a lepedőn, sem a matracvédőn. Ezért ágyneműhuzatot hetente, párnát havonta szoktam mosni. Amióta ideköltöztünk, azóta sajna nem lehet orrbaszájba mosni. Heti egy mosás a…..
StreetKitchenen láttam jó kis sós tökmagos fagyi receptet. Gondoltam, mivel a gyerekek imádják a sós pörkölt napraforgómagot, abból megcsinálom a fagyit. Tegnap el is készültem, igazi jó kis sós-édes-szotyis-főzött-házi finomság lett a végeredmény. Gyerekek imádták. Vittem anyunak meg apunak is egy…..