Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demagofób

0 bejegyzést írt és 527 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megvolt a szakmai nap, kóstoltunk rendíthetetlenül, de még így is csak a választék elenyésző töredékét sikerült, pedig még okos kis lista is készület előre, hogy miket nem szabad kihagyni, persze sok kimaradt mégis. De így is volt rengeteg jó, hihetetlen nagy a választék…..
[update a maradék magyaros újrhasznosításáról legalul]Gyakran használom életmentésre az egyik kedvenc húsmentes ételemet, a híres mérges, azaz arrabbiata tésztát. Leginkább pennével autentikus, de én jobban szeretem spagettivel vagy, ahogy ebben az esetben is, tagliatellével,…..
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
 Első vendégposztunk szerzője Winter Cecília, akitől, és akinek véleményétől természetesen szívesen elhatárolódunk egy ingyenes, 40 fős Bábel-vacsora reményében.   Néhány hete jártunk itt. Az egyhetes magyarországi családlátogatás nyaralás alatt a szálláson…..
...akkor szerintem egyetértünk abban, hogy a Gourmet Fesztivál a legfontosabb hazai esemény a témában. Elfogult vagyok vele, mert kicsit a kitalálásában is részt vettem, és közben pedig a gasztroszínpadon házigazda/műsorvezető is voltam idén is, de azért szerintem meg tudom…..
Ahogy a legjobb tavaszi gasztroprogramoknál már jeleztem, lehet jegyet nyerni nálam egy egészen különleges főzőbemutatóra és kóstolóra, ami ráadásul még egy dedikált szakácskönyvet is tartalmaz, természetesen az előadóét. Akivel nem lehet ám minden héten találkozni…..
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
demagofób 2012.04.19 13:50:50
Végre ez az én műsorom. Gyors autók, hóesés és versenyhangulat. A köztévé nekem tetszőt önpromóz. A Hungaroringen Wéber Gábor és Michelisz Norbi vár Marcsira. Én őket kedvelem, amikor technikai sportokról van szó, de a főzés az más tészta. Érzik ezt a fiúk is, de…..
Egy barátom hívta fel a figyelmem Szelényi Iván, Az argentín modell című írására amely a HVG-ben jelent meg még januárban. Szelényi professzor párhuzamba állítja az argentín államcsőd bizonyos eseményeit a magyar történésekkel, és arra a következtetésre jut, hogy Orbán…..
Hm? ..
demagofób 2012.02.02 15:35:56
világevő Indul a rovarzabálás 2012.01.03 09:45:00
-Pincér, egy légy van a levesemben! Vagy ez egy pirított hangya? -Igen, Uram. Utána hozhatok esetleg egy medium-rare sáska-sztéket lárvapürével? Vagy egy jó rántott tücsök? Már korábban is lehetett furcsa ötletként hallani a témáról, de most, amikor a vezető angol újságok…..
Ahogy ígértem, nyomozom tovább az otthoni szuvidolás (vagy szuvidálás?) lehetőségeit és titkait, ezúttal a hazai nagy öreghez (persze nem korra, csak tapasztalatra!), Bíró Lajoshoz látogattam el, hogy kikérdezzem a témáról alaposan, ő ugyanis az egyik legnagyobb és legkorábbi…..
hogyvolt X-faktor 2x16 - 8. döntő 2011.12.05 09:00:00
Vészesen közelít a 2011-es X-faktor vége, már csak 2 hét és újra meg kell ismerkednem a szabad szombat este fogalmával. Persze addig hátra van még egy s más, főleg DRÁMA természetesen, ahogy azt tőlük megszokhattuk, és ma is van ám tematika, egy magyar és egy amerikai dal, ez…..
DV-nek iszonyat szerencséje volt, hogy a CIB-nél valaki másnak átutalt 220 ezer forintját az illető magától visszaszolgáltatta, a bank ugyanis észre sem vette a hibát, és később sem értesítették semmiről:Múlthét Péntekén besétáltam a sulim közelében lévő CIB Bankba…..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
demagofób 2011.11.30 12:23:32
A kérdés a szokásos: mi van a képen? Persze a lehető legpontosabban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rájön-e valaki.Adós voltam még a múltkori találós kérdés megfejtésével lent az is megtalálható, aki először játszani akar, nézze meg a képet itt.Ha nagyon nehéz, majd teszek…..
(A szerző a Nézőpont Intézet elemzője.)A valutatartalék a „a nép vére és izzadsága, amit arra használnak, hogy megmentsék belőle a falánk és lusta görögöket” – háborgott egy kínai blogger a pekingi kormány európai kötvényvásárlási tervei miatt. A…..
demagofób 2011.11.28 14:17:51
@saihulud: Ez bármely nyugati multinál is így van...
Gasztroszex Csak az orja 2011.11.27 17:42:00
Az van, hogy sikerült ma a disznóölésből hazahozott orjából egy olyan levest csinálnom, hogy sírnom kellett a boldogságtól, annyira teljes, kiegyensúlyozott aranyló lé lett belőle.Komolyan és minden túlzás nélkül, nem számít, hogy modoros-e vagy sem, viszont ezek után orján…..
Na mi? (kiegészítő kérdés? melyik része?) ..
demagofób 2011.11.22 13:50:27
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
demagofób 2011.11.16 17:54:11
@Süni25: Pont ezt akartam írni, hogy szuzukin nem kell ablakot törni, hogy kinyisd elég elhúznod az ablak felsőrészét.
Kétségtelen, hogy bennem is működik az ösztön: ha egy kocsma előtt egy ismeretlen sörlogó van, akkor biztos bemegyek megkóstolni – még akkor is, ha nyilvánvalóan valami átcímkézett saját márkáról van szó.Egyre gyakoribb a jelenség: a vendéglátóhelyek keresik a…..