Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-akonypunpa

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sebestyén Balázs szeret gyorsan hajtani, ezért már nem egyszer meg is bírságolták, a Class Fm műsorvezetője azonban úgy gondolta eddig, kár ezekkel a csekkekkel vacakolni. Balázs ráadásul a városon belül, az I. kerületben hajtott a megengedettnél jóval többel, idén már két…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Julie Keith egy meglepő üzenetet talált a portlandi Kmart üzletben vásárolt Halloween dekorációs készlet dobozába rejtve: Uram: Ha véletlenül megvásárolta ezt a terméket, nagyon kérem továbbítsa ezt a levelet a World Human Rights Organization felé. Több ezer ember akik a…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
Szerencsére az idei őszi sminktrendek egyik ága egybevág a pasik természetesség iránti igényével, illetve azzal a meglehetősen kevés idővel, ami reggelente a rendelkezésemre szokott állni a sminkeléshez. Ez pedig nem más, mint a no-makeup makeup. Ahogyan a nevéből is kiderül, ez…..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
T-akonypunpa 2011.08.06 22:01:13
Szem: Urban Decay Primer Potion szemhéjpúder alapozó MAC Smolder és Urban Decay 24/7 Glide-on Zero szemceruza Urban Decay Naked paletta: Virgin, Sin, Naked, Hustle, Creep, GunmetalMAC Satin Coquette szemhéjpúder (szemöldök) MAC Opulash Bad, Bad Black szempillaspirálA…..
T-akonypunpa 2011.07.31 09:31:16
@Gonosz Dán: sztem a kontaktlencsétől.
Praxis Elszúrták a melleimet 2011.06.29 06:00:00
Tisztelt blog!   Azért írok önöknek, mert sajnos részem volt egy orvosi hibát elszenvedni, ugyanis elrontották a melleimet egy plasztikai beavatkozás során.Először is valamit szeretnék előre letisztázni. Amikor azt írom, hogy elszúrták, akkor nem arra gondolok, hogy nem lett…..
T-akonypunpa 2011.06.30 05:44:31
@VaTi: Ha a faxid csak a mellet látja egy nőben, akkor örülj neki, ha megszabadulsz tőle. A beteges asztalszomszédodnak pedig ne dőlj be: egy normális férfi viszolyog a gumimellektől.
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
T-akonypunpa 2011.06.17 23:45:49
@SilentSound: Igen, és míg itthon úgy kell felmászni-felkapaszkodni a vonatra, sőt még a helyi közlekedési eszközök többségére is; addig Kínában besétálok a vonatba (az emelt peronról). De nálunk még a disznók is kényelmesebben mennek a vágóhídra, mint az emberek a vonatra...
Kötelező lesz szeptembertől az angol nyelv tanítása Szlovákiában - döntött a pozsonyi parlament februárban - noha a döntéshozók egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy melyik évfolyamtól. Az idén március elsejétől életbe lépő új szlovák közoktatási törvény szerint az…..
2009-ben a bolíviai elnök, Evo Morales olyat tett a Kábítószerügyi Bizottság (CND) bécsi magas szintű kormánytalálkozóján, amit sok polgárpukkasztó punk is megirigyelt volna: koka-levelet rágcsált a kamerák kereszttüzében, a kormánydelegáltak előtt. Az elnök ezzel üzent hadat annak az 50 éve…..
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
T-akonypunpa 2010.09.10 10:40:36
Jelenlegi állapot. Nem rossz, de még jobb lesz. „A kivégzés előtt egy utolsót hadd menjek vele!” – kérte el a Belsőség-találkozón a bogarat Csiki, én pedig boldogan adtam oda. Tudtam, hogy Zsolt tudja, mikor jó egy autó és azt is tudtam, hogy a Bogár nagyon jó. Van…..
T-akonypunpa 2010.09.04 13:16:59
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
T-akonypunpa 2010.08.28 13:47:38
@gyulaszu: Valóban Saxy kifelejtett egy k-t a "64 x 64k"-ból (ezt nem vettem észre eddig). De helyesen írta azt, hogy "C64^2" (=C64 a négyzeten; én erre koncenráltam).
De Chain-Q akkor is ROSSZ-ra javította a képletet, mert Saxy helyesen gondolta azt, hogy "64k x 64k = 4G". Chain-Q viszont nem ezt írta, hanem ezt: "64k x 64k = 4M"t és szegény Saxy el is hitte neki, meg még utána ti hárman is, akik belémkötöttetek:D
T-akonypunpa 2010.08.28 13:58:10
@gyulaszu: Jééé, tényleg:D Köszönöm, hogy rávezettél:) Én végig csak a négyzetre koncentráltam és nem tűnt fel, h hiányzik a k.
T-akonypunpa 2010.08.28 14:26:15
@Chain-Q: Hát pedig segíthettél volna, hogy nem vettem észre egy k-t. Továbbra is fenntartom, hogy ha valaki azt állítja, hogy a "Mercedes francia márka", arra nem az a helyes javítás, hogy a "Citroen francia márka"; hanem az, hogy a "Mercedes német márka". Az egész félreértés a helytelen javításból adódott.
Az eredetileg észak-karolinai William Dathan Holbertet és feleségét, Laura Michelle Reese-t a napokban tartóztatták le és legalább tíz ember megölésével gyanúsítják Panamában, miután a Bocas del Toróban található birtokukon elásott holttestekre bukkantak. Hétfőn fogták el…..
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Nem írjuk ide, hogy mi ez, nem gyártunk prekoncepciókat és nem erősítjük a mindenféle mendemondákat. Csak fotózunk és konstatálunk. Ez a gép itt van, egész kellemes teremtés. És ilyeneket tud, tegnap ezt mutatta a fedélzeti rendszere, miközben végigcsorogtam a Budai alsó…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
T-akonypunpa 2010.06.22 16:01:08
@RSVP: Lehülyézed a cikkírót, miközben te is az vagy.
Ha az örökölt pénzt fixkamatozással leköti, akkor egész biztos, hogy azon többet bukik. Piaci kamatozású, kezelési-, esetleg devizaátváltási költséggel terhelt hitelt sosem fog fedezni egy fixkamatozású betét. Még akkor sem fedezné, ha nem lenne kamatadó. De még az is van. Lehet, hogy 10 év múlva duplájára nőne a pénze, de a tartozása meg a háromszorosára (ha nem fizet közben semmit).
T-akonypunpa 2010.06.22 16:19:37
@soulclipse: 10-szer szarabb helyzetet kívánsz mindannyiunknak?
Szóval legyen egy 200 milliós házunk és örököljünk mellé 260 milliót? Hm. Jól hangzik, igazán rendes ember lehetsz:D
T-akonypunpa 2010.06.22 16:20:30
@soulclipse: 10-szer szarabb helyzetet kívánsz mindannyiunknak?
Szóval legyen egy 200 milliós házunk és örököljünk mellé 260 milliót? Hm. Jól hangzik, igazán rendes ember lehetsz:D