Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.rogers

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hivatalos szöveg persze az, hogy határozatlan időre felfüggeszti működését. De ez gyakorlatilag feloszlást jelent, szebb szavakkal. Nem rögtön megy szét a 15 éves metálzenekar, hanem csak nyár végén. Tavasszal még fellépnek Debrecenben, Szegeden, Veszprémben és…..
mr.rogers 2015.01.21 20:12:54
@Tomi from Space: az öntisztuló folyamatra szükség van, csak nem biztos, hogy pont az itt említett két zenekar részéről...
Július 4-én jelenik meg a Southern Oracle második nagylemeze, a [HTH/LTH]. A fizikailag 100 darab cédére limitált, tizenkét számos anyagról már több dalt is lehetett hallani, most pedig egy újabb premierje következik itt a Lángoló Gitárokon. Az albumon lesz jó pár közreműködő…..
Nálunk debütál az Acoustic Loops új dala, a Baby. A zenekar 2011-ben alakult, a névválasztás pedig nem véletlen, ugyanis előszeretettel használják a loopert számaikban az énekszólamok előállításához. További különlegességük, hogy fontos szerepet kap a szájdob zenéjükben,…..
A WWE Studios-t 2002-ben alapították, a a WWE ugyanis pankrátoraiból filmszínészeket akart faragni. Elsőként Dwayne Johnson mutatkozott be a nagyérdemű előtt, de az eltelt évek alatt más pankrátor nem igazán tudott hírnevet szerezni és a produkciós cég is csak B kategóriás…..
Érdekes bejelentést tett a minap Anglia egyik legnagyobb zenebolt-hálózata, a HMV. A cég az elmúlt hetekben többször került a lapokba azzal, hogy kiemelkedően pocsék eladásokat produkált a 2011-es karácsonyi szezonban a fizikai kiadványok terén (van, aki még ezen meglepődik?), most…..
A hazai rajongók számára kvázi duplalemezzel jött ki a Superbutt pár hónapja Music For Animals címmel, igaz a második CD inkább egy különleges EP a rajta található négy magyar nyelvű dallal, és a három feldolgozással. Ennek az anyagnak a nyitója a Pont középre, amire…..
mr.rogers 2011.12.25 11:57:11
Állandó szerzőtársával, Kovács Péterrel, valamint a stúdióban Deutsch Gábor segítségével új nagylemezen dolgozik Varga Zsuzsa, akinek Barkácsklub lányoknak című albuma óta nem jelent meg új anyaga. A lemezről már el is készült az első dal, amit most itt a Lángoló…..
Ha minden igaz, megvan a következő Sziget első sztárfellépője. Mint azt októberben a Lángoló Gitárok is megírta, 15 év után jövőre újra összeáll a Stone Roses, akik két június végi manchesteri fellépés után világkörüli turnéra indulnak, új dalokat is játszanak, és…..
mr.rogers 2011.12.15 14:46:20
@GeoThrasher: Danko Jones amit én egyenlőre tudok...
Filmdroid The Dictator előzetes 2011.12.14 18:41:00
Sacha Baron Cohen miután a mozikba is elhozta a három általa kitalált alteregóját (Borat, Ali G és Brüno) új karaktert talált ki...vagyis állítólag Szaddam Husszein nagy sikert aratott regénye, a Zabibah and the King ihlette. Egyrészt még jó, hogy sokan megvették a könyvet,…..
mr.rogers 2011.12.14 19:55:33
2009-ben döntött úgy a Sony, hogy itt az ideje a Sötét zsaruk visszatérésének. Októberben Etan Cohent állították rá a forgatókönyvre, majd a dolgok akkor lendültek be igazán, mikor Will Smith rábólintott arra, hogy ez legyen a következő filmje. 2010 májusában jelentették be,…..
mr.rogers 2011.12.13 12:50:23
Megszűnik a Rockmaraton: az ország meghatározó rockfesztiválját utoljára jövő nyáron rendezik meg a pécsi Malomvölgyi Arborétumban - adta hírül a Pécsi Újság internetes hírportál kedden. Varga Zoltán operatív szervező a lapnak azt mondta, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben…..
A Rise Against egyszer már csinált egy teltházat Budapesten, mikor a Dürer-Kertben adott koncertet óriási sikerrel. Azóta jártak már itt fesztiválon is, de a társadalmi problémákra érzékeny hardcore-punk zenekar igazi közege a klub. Ezért örülhetnek a hazai rajongók, hogy 2012.…..
mr.rogers 2011.12.05 22:44:44
@Göndör: most már igen, de ez pl még nem állt olyan messze www.youtube.com/watch?v=LIP4Q_L5iCM
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
mr.rogers 2011.11.30 10:38:17
@Aszteroida-bányász metal énekes: nem kimondottan "metal" van benne, van benne itt-ott alt rock elem, és ezt elsősorban a koncertjeikre mondom...
mr.rogers 2011.11.30 17:38:34
@Kierkegaard Akciócsoport: ha elolvasod nem ízt írtam, hogy "metal" keveredik azokban a zenekarokban hanem, hogy "sok "metálos" szereti keveredéseket" és nyilván nem véletlen kis jelecskék közt, hogy metálos amit elsősorban ezért használtam, mert a cikkben is az volt...
Bejelentették a 2012-es Novarock első fellépőit, ami szerint az osztrák-magyar határra érkezik jövő június 8 és 10 között a Metallica (a teljes fekete albummal), a Slayer, a Machine Head, a Mastodon, az Opeth, a Killswitch Engage stb. Itt a weboldal, itt meg a plakát:  ..
mr.rogers 2011.11.25 15:55:04
@ac3^BB: Ha leszervezed! :D
amúgy sziget ígérget, hogy majd aztán, belecsapnak, de nem hiszem...
Huszonhárom évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a magyar rockzene egyik meghatározó csapata, a Beatrice első (dupla) stúdiólemeze CD-n is megjelenjen az egykori vinyl-kiadás után; a '78-88 című anyag a Collective Art gondozásában lát napvilágot a jövő héten. A csaknem…..
Elkészült az Insane legújabb videóklipje a These Are The Ones című dalukra, aminek a premierjét itt tartjuk most a Lángoló Gitárokon. A zenekar jelenleg a Grenma és Fish! zenekarokkal turnézik az országban, viszont jövő februártól nyárig eltűnik a színpadoktól, mivel készítik…..
Lassan már az is unalmas, hogy mindig megemlítjük, hogy hazajár Pestre a Darkest Hour, hiszen kilenc hónapon belül már a második Dürer Kertes koncertjükre készülődik a Washington DC-ből származó metálzenekar. Némileg szomorú hír, hogy a Darkest Hour két oszlopos tagot is…..
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg a Kalandférgek franchise elindítói a harmadik résznél már csak az írói teendőket látták el, múlt héten került Amerikában a mozikba a vígjáték. A duó elárulta, hogy eredetileg teljesen más történetet akartak a harmadik felvonásba, csak…..
Lehet, hogy mi vagyunk túl szkeptikus természetűek, de nem tudjuk elképzelni, hogy az alábbi videóban látott jelenet ne lett volna az utolsó mozzanatig megrendezve. Az MTV európai díjkiosztó gáláján Hayden Pannetierre, a Hősök egykori szereplője éppen Lady Gagának adott volna át…..
Nem igazán sieti el második nagylemezének kiadását az idén a Volt fesztiválon is fellépett Ting Tings. Legutólsó információink szerint majd valamikor jövő év elején lát majd napvilágot a lemez, amiről tavaly (!) már bemutattak egy kislemezt (Hands), most pedig itt a második Hang…..
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
A nemrég ismét aktivizálódó Hole-os, mellesleg persze Kurt Cobain exfeleségeként is számon tartott Courtney Love már alá is írta szerződését egy könyvkiadóval a készülő önéletrajzának megjelentetésével kapcsolatban. A még idén elkészülő könyv természetesen kendőzetlen…..
mr.rogers 2011.10.01 00:56:43
Michelle Williams játssza Marilyn Monroe-t a My Week With Marilyn filmben, amely Colin Clark naplója alapján készült. Clark Laurence Olivier segédje volt, aki azt a feladatot kapta, hogy kísérgesse a színésznőt és legyen mindenben szolgálatára, amíg Londonban tartózkodik egy…..
mr.rogers 2011.10.01 00:41:06
Egy hete bemutattunk két új dalt a Fish! Sav című harmadik nagylemezéről, most pedig a teljes albumot is meg lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. A lemez a szegedi Black Hole Sound stúdióban és a budapesti Hitspace-ben készült a nyár folyamán, Vári Gábor irányításával. CD…..
mr.rogers 2011.09.20 22:20:50
 Íme az első nóta Locust címmel a hamarosan megjelenő "Unto The Locust" lemezről. A megjelenés hivatalos dátuma ugyan október 24, de szeptember 26-án már a kezükben lehet a lemez azoknak, akik szemfülesen előrendelnek egy bizonyos Deluxe Fan Pack-re, ami…..