Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goodbear

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés pénzből erős, márkás telefont is lehet venni, csak meg kell találni a jó ajánlatokat!..
goodbear 2019.05.31 11:34:11
@annyi amennyi: Jogos! Bár ha valaki nem használ mobilnetet, annak szinte mindegy, a hanghívás minőség meg talán nem annyira különböző.
A legtöbben hosszú perceket töltünk el a boltban/piacon azzal, hogy megtaláljuk a megfelelő görögdinnyét, ami édes is, és lédús is. Íme három tipp, amivel másodpercek alatt kiválaszthatjuk a tökéletes példányt.  1. Méret: A legtöbb ember általában a legnagyobb…..
Tudjuk, hogy nem szerencsés dolog a körtét az almával összehasonlítani, de most mégis meg fog történni a szó szoros és átvitt értelmében is. Természetesen nem a cél nélkül fikázás vagy istenítés lebeg előttünk, hanem egy igen alapos, már-már tudományos jellegű teszt megosztása a nagyközönséggel,…..
goodbear 2017.03.23 17:11:38
@okostojas007: Azt hiszem a navigáció nem használja a mobil iránytűjét, bár lehet hogy tévedek, de a műholdak pozíciójához mért elmozdulásból számít haladási irányt és sebességet. Álló helyzetben nyilvánvalóan a legutóbbi elmozdulás irányát veszi alapul, mert azért helyben megfordulni nem sok autó képes.
4500, azaz négyezer-ötszáz forintért megvásárolható (a cikk végén kupon kód!) a fenti képen látható HD felbontású kamera. Még mindig érnek meglepetések, hiába bámulom már hosszú évek óta napi szinten a kínai ajánlatokat. Már a múltkori 4K Andoer kamera sem volt gyenge ajánlat tizenpár ezerért...…..
Egy kellemesen pihentető, vad álmokkal teli éjszaka után csíkszemekkel felébredve nyújtózkodtam, mert éreztem, hogy ma ismét az én napom van. Akkor még nem tudtam, mi vár rám a telefonomon. Pislogtam párat, majd nekiláttam elolvasni az üzeneteimet, amiket rizszabáló kollégáimtól kaptam hajnalban. Az…..
Istenem, mekkora videója ez az internetnek! Az onoka véletlenszerű szopatása még minidg elhomályosítja a tekintetem, mert régen minden sokkal jobb volt. Ma ezt már direkt csinálják :( Máté! ..
goodbear 2014.08.10 12:23:08
Sok olyan előadó van, aki sorra tudja gyártani a slágereket és a jobbnál jobb albumokat, de rengeteg olyan előadó is létezik, akiknek csak egyetlen egyszer sikerül olyat alkotni, amit egyből az egész világ dúdol. A "one hit wonder" tökéletes kifejezés arra, amikor minden összejön…..
New Orleans Swamp Donkeys így adja elő a Trónok harca főcímdalát. Ennél jobban tényleg nem tudunk mutatni.  ..
A Hungária körútról kevesen tudják, hogy csak másodsorban fontos közlekedési útvonal. Valódi funkciója, hogy az urbanisztikai szakemberek vizsgálhassák, mi lesz egy városrészből, ha direkt ész nélkül fejlesztik.    A hetvenes ével végén, nyolcvanas évek elején…..
Ez ugye egy KÖKI blog, de most kezdjünk egy kicsit távolabbról, mondjuk olyan jó 500 méterről. Van ugyanis egy kis Posta a Kossuth téren, ami több szempontból is érdekes. Egyrészt, kurva sok ideig tartott a Magyar Posta vezetőinek, amíg felfogták, hogy a kerületbe nem elég a Templom…..
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Kivételesen valós személy következik a játékcsajrovatban: Felicia Day, aki minden képén úgy néz ki, mint a cuki lány a szomszédból, de ha jobban megnézzük, miket csinál, rögtön kiderül, hogy ő valójában minden geek nedves álma, egy 31 éves nerdistennő. Kislánykora óta…..
Vajon tényleg ennyire szarul megy Kelemen Annának, hogy nyilvánosan hirdeti magát, vagy csak -ahogy ez már töbször előfordult- valaki más hirdet egy hiresebb modell képeivel? A szanaszét szabott mellbimbók, a hajszín és az erősen lerongyolódott punetti & púzó mindenesetre…..
goodbear 2010.10.11 22:56:45
@atila68: De playmate, nézd csak meg a wikipedián a szó jelentését!

Egyébként az eltűnés felér egy beismeréssel. Lementette valaki az oldalt?
Fighter Kikerülni a veszélyt 2010.05.03 14:28:56
A posztban arról lesz szó, miért és hogyan kerüljük el az időben felismert veszélyhelyzeteket. A veszély elkerülésének lényege, hogy normál utcai viselkedésünkből a “veszély esetén való viselkedés” üzemmódba szinte automatikusan, egyetlen pillanat alatt át tudjunk…..
goodbear 2010.05.04 05:43:02
@zazak: Régen rossz, ha olyan közel vagy, hogy a telefonodat el tudják lopni. Ennél azért kicsit hamarabb kell kapcsolni.

Az a jó a "telefontrükkben" hogy nem kell semmi más hozzá, bolt, etc., bármikor alkalmazható. Ráadásul látják, hogy esetleg tudsz segítséget kérni a másik féltől.
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
goodbear 2010.01.18 13:26:41
Az EW-ben dolgozom. Meglepő, hogy a legtöbb kommentelő mennyire nincs tisztában a kereskedelmi viszonyokkal, mint ahogy a post X.Y. levélírója sem az EW-vel. Én nem tudom, hogy ő mit csinált nálunk 2x1 év alatt, de érdekeseket ír, az biztos. Eleve pénzt nem szoktunk kapni, nagyritkán ad valaki borravalót, azt vagy elteszi az értékesítő vagy nem. Itt 100-500 Ft közötti összegekről van szó max. Bevallom, én el szoktam fogadni, bár kockázatos, ha meglátják kamerán, de jól esik, hogy értékelik a tudásomat, kedvességemet, segítőkészségemet. Viszont nem várom el!

Nálunk nem szokás suttyomban eladni mintadarabot vagy visszahozott cuccot, de néha előfordul hogy ilyesmi történik véletlenül. Természetesen a garancia él, annyi mint a többire, esetleg maszatosabb kicsit. Gondoljatok bele, hogy mit is kezdenénk a vásárlók által "téves vásárlásként" visszahozott cuccokkal, ha nem adnánk el őket. Én sok mintadarabot adtam már el az évek folyamán és csak valami egészen kis százalékukkal volt valami gond utólag. Sőt szerintem kevesebb a gond velük, mint egy dobozolt zsákbamacskával.

A "megtapogatom, majd megveszem máshol" kommentelőknek meg üzenném, hogy nem belőlük élnek a nagyobb cégek, nem fognak csak azért bedőlni, mert Ők nem ott vásárolnak. Nyilván változik a kereskedelem, modernizálódik. Amelyik nagy cég nem tud ezzel lépést tartani, azt eladják általában és mások újra próbálkoznak esetleg más módszerekkel.

Csak a tisztánlátás kedvéért elmondanám, hogy idén már csak kb. 67.000-ért melózunk (nettó, adójóváírás nélkül). Tudom, el lehet menni, nyugi, folyamatban a dolog. Csak akkor a tájékozatlanok már nem fognak majd értő embert találni az áruházakban ... de titeket ez már nem érint.