Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prfecó

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
A XV. kerületi önkormányzat augusztus 16-án megtartott rendkívüli testületi ülésén (ami véleményem szerint több okból is aggályosan lett összehívva és előkészítve) láthattuk milyen a kutya és a macska szerződéssel szentesített barátsága. Miként farag rá a kerület lakossága a Fideszes bűnbanda…..
Belvárosban lakom, így az autómmal ingyen parkolok a környéken. Ez tiszta sor. Míg mások parkolódíjaznak, addig én kiszállok a kocsiból és felmegyek a lakásba. Ám lehet, túlvagiztam az egészet, ugyanis... ...a költözéshez kölcsönkért kombival is ugyanilyen lazán leparkoltam és felmentem. Nem kellett…..
Szabó Zsófi ezt a képet a párizsi De Gaulle reptérről töltötte fel Instagramjára, mögötte Győzőné Bejjasszony látható, a kép tanúsága szerint annyira nem vidáman. Az első adag dzsungelcelebritás listája a következő: Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bejjasszony, VV Aurelio,…..
prfecó 2014.10.03 13:07:31
Hosszú idő után ismét egy nagy marketinggel futó kibocsátás zajlik, új papír jön a Budapesti Értéktőzsdére: a Norbi Update Lowcarb Nyrt. Ugyan ez egy nagyon kicsi cég az intézményi befektetők számára, de érdekes a téma, úgyhogy a hétvégét a Norbi Update kibocsátással…..
Ma tíz éves a Wizz Air diszkont légitársaság, a Hölgypilóták tíz fényképpel köszönti a jeles jubileumot. Risztov Éva távúszó olimpiai bajnok a kapitányi ülésben. Egy tiszteletbeli kapitány után egy igazi kapitánynő. Andrea Litescuval még első tisztként…..
prfecó 2014.05.20 20:52:29
@vajdasagi: A MALÉV irgalmatlan sok állami pénzt nyelt el. Ideje volt leállítani . MÁV vezetését is a GYSEV - ÖBB cégre kellene bízni , sokkal kevesebb lenne a veszteség.
A műsorban 99 ezer néző szavazott amellett, hogy nem szabad támogatni Ukrajnát, 70 ezer viszont a segítségnyújtást tartotta fontosnak. Az orosz állami tévé Pojegyinok (Párbaj, Ütköző) című vitaműsorában január 30-án éjszaka azt tesztelték, hogyan viszonyul az orosz…..
Miért nagyon brutális és félelmetes, hogy az oroszok megszegik a Budapesti Memorandumot? Luboš Palata kommentárjában elmagyarázza. Ukrajna területi egységét az 1994-ben a világ nagyhatalmai által aláírt Budapesti Memorandum garantálja. Az aláírók között van Oroszország is.…..
prfecó 2014.03.03 10:12:30
@Aegopolis2: @Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: persze fejlett orosz barát Ukrán részt elcsatolni szíveskedik Putyin , de van hadserege.

Kárpátaljára meg Viktor merne gondolni , de a fegyveres TEK csak arra képes , hogy söpörje a 2013 évben havat a hóviharban és utána horribilis összeget számlázzon.
prfecó 2014.03.03 10:24:11
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Semjén a vadász csapatot erősíti lovagolni nem tud.
Az új fóti képviselő ( Madaras hivatalos katona , öttusa világbajnok)na az tud lovagolni!!
Tovább görgetjük az Econovum Akadémia-ügyet. Ezúttal tizennyolc, a magyar állami vagy az üzleti szférában bármikor vezető szerepet betöltő embert találtunk, aki az innen szerezhető, „MBA” diplomaként megjelölt képesítést nyilvános önéletrajzában, vagy más helyen…..
Ez a videó tegnap ment le az amerikai HBO-n a True Detective előtt, és máris itt vigyorog magyar felirattal. Jó lesz ez az évad, nagyon is jó.  ..
prfecó 2014.02.11 10:15:23
@Lady Ann: jó lesz az új évad , látványos!

Könyvet is szerettem . Aki elolvassa annak könnyebb lesz megérteni a cselekményt , ugyanakkor érzi az író eredetileg hova tette a hangsúlyokat.
Az év üzletembere 2011-ben, másfél évvel később viszont már cége túlélése a tét, csődegyezségért küzd a hitelezőkkel, miközben lepattint egy fenyegetésbe csomagolt visszautasíthatatlan ajánlatot. Soós Csaba, az E-Star (ma Enefi) elnök-vezérigazgatója megjárta a mennyet és…..
prfecó 2014.02.09 16:57:59
@Ács Gábor:
Ács Úr talán egy - két komolyabb kérdést is érdemes lett volna feltenni , persze csak akkor , ha gazdasági újságíróként keresi a kenyerét.

Kicsit fizetett hirdetésnek tűnik az egész és akkor az (x) betű sem felejtődhetne el.
prfecó 2014.02.09 22:50:48
@Ács Gábor cikkírónak , főmunkatársnak!

Szerintem egy gazdasági újságírónak tisztának kell látszani.

Remélem az eplényi sícentrum propaganda cikkek tollából is véletlenül iródottak olyanoknak, amilyenek. Ugyanolyan véletlen , hogy nem kérdezi meg egy újságíró az eltűnt pénz hova lett.
Kötvényesek olyan vállalati kötvényre adták a befektetésre ajánlott kötvényt , amelyik fejlesztésre szolgál . 10 milliárd forintot gyűjtött össze RFV terjeszkedésére.
Mire használták fel ? Azt egyszerű ember nem tudja , csak a RFV- E-STAR Vezetése.

Persze , amikor kiderült a csőd , akkor minden E-STAR NyRt vezető csak magára gondolt:
-érdekes módon ESCO Kft 26 % -on vásárolta vissza a kötvényesektől a 100%-on kibocsátott vállalati kötvényeket( ESCO Kft tulajdonosa egyébként véletlenül Soós Csaba cége)
-az is érdekes egyébként csődöt vizionált személyesen Soós Csaba.E-STAR NyRt Elnök-Vezérigazgatója.

ESCO Kft tulajdonosa E-STAR NyRt . Elnök-Vezérigazgató Soós Csaba.

Túl sok a véletlen és 2011 év brókerét nagyon szőrmentén kérdezgeti.

Nem kell megsértődni a gyanúsításra .

Kérdezni kell , tényeket kell leírni , azért fizetnek egy újságírónak.
Persze Soós Csabát is megkérdezhette volna erről , de még mindig kiegészítheti a cikket( hiszen egyszer már módosított rajta) .
Gondolom gazdasági szakújságíróként tudta, látta 2011 -2012 IFRS mérlegét és látta 12-14 milliárd forintos veszteséget . Talán ezt is érdemes lett volna megkérdezni.

Remélem máskor jobban felkészül egy interjúra és talán más vezetőkkel szemben konkrét válaszokat fogadd el.
prfecó 2014.02.10 07:42:56
@Ács Gábor: remélem jól aludt és találkozunk a ENEFI közgyűlésen !
A brit Channel 5 csütörtökön mutatja bekutyaeledelekről szóló műsorát, amely már most vihart kavart. A televízió egy olyan, önmagát szakértőnek mondó szerzőt szólaltat meg, aki szerint a készen vásárolt eledelek egészségkárosodást okoznak a kutyának. Jonathan Selfről a…..
Az Amerikai Kennel Klub (AKC) idén is nyilvánosságra hozta a legnépszerűbb kutyafajták toplistáját. A nagytestű munkakutyák arattak tavaly az Egyesült Államokban, és néhány nagy visszatérőt is üdvözölhetünk, a trónt azonban úgy látszik, nem lehet elhódítani a…..
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
prfecó 2014.02.05 06:34:15
@piszkosfred: így kellene nálunk is.

Egyébként eddig 5 bérlőnkből 4 normális volt általában 3 évig laktak a lakásban.( magyar , külföldi is), komolyan leellenőriztük őket előtte.

Egyetlen alkalommal kellett bérlőt kidobni lakásból - egyébként ügyvéd volt - mégis ki lett rakva . Mondta perelni fog . Pereljen abból él meg legalább lesz munkája!
Koczy blogja Winter is coming! 2014.01.25 17:08:59
Emberek, ismét nagy lázban van az ország! Nem, nem a Való Világ szereplőiért izgulunk ennyire, de még csak nem is a Dal ma esti adása miatt, hanem azért, mert így január közepén, télen az…..
prfecó 2014.01.26 06:11:46
@Koczy: Abból nekem is teljesen tele van a tököm , hogy első hó leesésénél megbénul Magyaroprszág közlekedése.

Utolsó 20 évben az aktuális közutkezelő mindig felkészül.
2013 0.15 -én a tehetetlenkedés magas iskolája volt.
2014 első lehetséges hóesésénél meg világvégét kiállt a TEK. Télen esik a hó és kérésem ,csak olyan szinten takarítsák el , mint lengyelek vagy balkánon szokás.
Ausztria fényévekre van Tőlünk ( igaz azért , mert a pénzt arra költik , amire szánták ) hótakarításra , útfelújításra )
Az is igaz ilyen bloggot egy negyedik éves általános iskolás is tud írni
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Az alábbi kérdés a jogvégzetteknek kicsit mulatságosnak tűnik,  de valós problémákat vet fel. Érdemes-e az ingatlan eladójának is ügyvédet fogadni, ha igen, milyen esetben? A szerződés átnézése mindenképpen megér egy ügyvédet a Zugügyvéd szerint. Tisztelt…..
prfecó 2014.01.24 06:51:03
@dr.C.:
kikben nem lehet megbízni:
-politikusok
-autókereskedők
-ügynökök ( különösen MLM )
általában
pénzedről van szó különösen figyelni kell
-ügyvédre ( főleg , ha nem saját ügyvéded)
-közjegyző mit és hogyan hitelesít
Egy sumák módon végrehajtott jogszabály módosítás következményei kiverte a biztosítékot az ügyvédek nagy részénél. Az alábbi levelet a szerző engedélyével posztolja ki a Zugügyvéd: Tisztelt Kollégák! „… a kamara a közeljövőben több történelmi kérdésben…..
prfecó 2014.01.24 06:45:11
@talicskás munkásember: tökéletes meglátás , bár ezt esetben speciel pár ügyvéd saját bankszámláját tömi egy törvénymódosítás segítségével.
Le kell váltani BÜK , MÜK vezetését és rögtön nem lenne fontos a jelenlegi vezetés számára a hologram
A Wall Street farkasa folyamatosan reklámozva volt, így már alig vártam, hogy megnézzük. Sokan azt írták a filmről, hogy a Nagymenők, vagy a Casino utódja lesz. Ezért egy különleges, eget rengető filmre vártam, ami után az ember ki sem akar jönni a moziból. Az mondjuk furcsa volt,…..
Tisztelt Cím!     Segítséget keresek a problémám megoldásához. Sajnos munkahelyi mobbing áldozata lettem én is. 49 éves vagyok, 2 felnőtt gyermekem van, normál családi életet élek. 1 multi cégnél dolgozom bérszámfejtőként. Sajnos már több éve el kell viselnem a…..
Terror vagy tehetetlenség állhat a pokolgépes merénylet mögött   Pokolgépet robbantottak hétfő hajnalban a XIII. kerület egyik banksorán. Az egész országot sokkoló eset pontos körülményei egyelőre még tisztázatlanok, a nyomozás valójában még csak ezt követően…..