Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinvirag

32 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szükséges, hogy felelevenítsem a lomtalanítás fontosságát és jelentőségét, mert idén valahogy ellepett a lim-lom innen-onnan... Az alábbi tudnivalók segítséget és motivációt nyújthatnak ehhez az időt nem kímélő szabadidős tevékenységhez - de ne feledjük áldásos…..
Életszínező Gyógyító víz 2011.03.28 17:48:00
A víz világnapján kaptam egy üzenetet arról, hogyan használjuk a vizet gyógyító fénnyel nap mint nap...„Fénygyógyszer” - Felső Énünk segítségével történő gyógyító víz előállítása A módszer a radioaktív sugárfertőzés, idegmérgezés, valamint vírusos…..
A tízmilliószoros teremtő napon minden gondolatunk, érzésünk, szavunk, cselekedetünk - jó és rossz egyaránt! - tízmilliószoros erővel hat, illetve tízmilliószorosan száll vissza ránk. Ezért ezen a napon próbáld meg testedet és tudatodat különösen tisztán tartani (ebben a…..
2011-ben is szeretném felhívni a figyelmeteket a tízmilliószoros napokra!A tibeti Buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak, sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első…..
A blog első születésnapja alkalmából igyekszem ismét belelendülni az életszinező érdekességek megosztásába... ezt az igyekezetet először is a szinvirag.hu oldal ajánlásával fejezném ki. A színvirág egy műhely, ahová lélekmelengető mandalázásra, test és lélek…..
A téli napforduló idején 3 napig érdemes lencsét fogyasztani, melyet mi főzünk 21-én nagy-nagy szeretettel! A lencse elfogyasztása legyen külön szertartás csendben, befelé figyelve, gyertyafény mellett.Az első nap: december 22. - az anyagi bőségre és a fizikai…..
A Naturhome alvásszakértőjétől kaptam az alábbi tippeket, hogy a forró időben is igazán kellemes nyári éjszakáink legyenek: 1. Tartsd a hálót hűvösen!A kora reggeli és sötétedés utáni órákban szellőztess, napközben tartsd a háló ablakait zárva, sötétíts be…..
Igazán jól esne már a tenger morajlását hallgatni! Bár beérem én bármilyen víz idegnyugtató, energiával feltöltő csobogásával is.... csak most már ne az eső hangja legyen az! Az sem utolsó, de minden jóból megárt a sok... és még hideg is van!...Szóval vagy a…..
Életszínező Égi támogatás 2010.06.14 18:20:00
A csillagok állása most ismét lehetőséget teremt életünk minőségi átakítására, fénnyel való feltöltésére - komoly energiák támogatnak abban, hogy fejlődjünk. Bővebben Paksi Zoltán segít megfejteni a csillagüzeneteket és az alábbi oldalon minden héten friss…..
Természetes zengést szülinapra! :)     Az Airtists Biodynamic Trance Projekt Wireless című cd-je igazi kuriózumnak számít. Elektronikus zenei hangzás természetes rezgéssel megteremtve... 3 emberi szájjal... a doromb, a didgeridoo és a human beatbox…..
Életszínező A jóakaratért 2010.05.27 18:04:00
Gyakorlatilag szinte egybeesik az idei 2. Tízmilliószoros nap és a 3. nagy Telihold Ünnep, hiszen 27-ről 28-ára éjfél után lesz telihold. A telihold az Ikrekben a Jóakarat Ünnepe, vagy nevezik még az Emberiség Ünnepének vagy a Szent Lélek Ünnepének is. Tehát meditáljunk,…..
Életszínező A Béke sztupánál 2010.05.27 15:57:00
Zalában jártunk és meglátogattuk Európa legnagyobb sztupáját, a Zalaszántói Béke-sztupát. Nemcsak mérete miatt rendkívüli, hanem mert az erdő közepén egy hegytetőn áll varázslatos környezetben.A sztupánál elhelyezett tábláról:Ez a Béke-sztúpa, amely a 316 méteres…..
  Lehet vki szerelmes egy hangszerbe? Vagyis egy hangszer hagjába... És, ha annak a hangszernek kifejezhetetlenül sok hangja van?Igen! Szerelmes vagyok a HANG dob hangjátékába és köszönet érte azoknak, akik képesek ilyen gyönyörűen színesen megszólaltatni!És még néhány…..
Életszínező A tudatosság ereje 2010.05.11 19:08:00
Már sok helyről megkaptam a következő írást. Nem tudom ki írta, milyen kezdő forrásból származik, így sajnos nem tudok rá hivatkozni sem. Több oldalon megtaláltam, sokan feltették már a netre, mert ez mindenkinek szól. Örülnék, ha sok emberhez eljutna...Kb. 100 évvel ezelőtt…..
Az asztrológiai év első három tavaszi teliholdja a legfontosabb ünnepeink, mikor nagy áldásban részesülünk.1. Krisztus ünnepe a Kosban - Húsvét (Krisztus halálának és feltámadásának ünnepe) Krisztus átadta magát a Földnek és rendelkezésünkre bocsátotta a…..
Életszínező A zöld szín 2010.04.28 00:23:00
 Most, hogy végre zöld a természet, itt az ideje magáról a zöld színről szólni (természetesen több nézőpontból vegyesen és nyilván a teljesség igénye nélkül):- másodlagos szín, mint a sárga és a kék keveréke, mellékszíne- a színskála "közepén" áll,…..
Minden kultúrában megvan a színek a szimbolikája, ami egyértelműen arra vezethető vissza, hogy régen valóban benne volt a köztudatban, sőt az etikettben is, hogy melyik szín mire való, mit jelképez. Minden nép kialakította saját színrendszerét, de az alap egyetemes!Sokféle…..
Életszínező Tértisztítás 2010.04.13 18:05:00
 - A lomoktól való megszabadulás és alapos takarítás után készen áll a lakás és a benne lakó is a tértisztításra. Mivel különösen idő- és energiaigényes folyamat, ezért szükséges rászánni egy teljes napot, hogy pihenni is legyen idő utána (kis lakás esetén azért…..
Életszínező Újra a sztupánál 2010.04.07 15:11:00
Úgy 13 évesen voltunk a tari sztupánál a barátnőimmel először... miután megépült, nekünk el kellett zarándokolnunk oda :) Most pedig egy zarándokúthoz csatlakozva, annak egyik állomásaként jutottam el erre a szent helyre ismét.…..
  A tavaszi méregtelenítés mellett vagy után itt a tavaszi nagytakarítás ideje is!A legkedvezőbb időszak erre a fogyóhold! Azaz mától! Takarítani mindenki tud úgy ahogy, de ami előtte történik... A tisztaság és frissesség érzését lomtalanítással és…..
Két farkas. Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik.Azt mondta: ' Fiam, a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak. Egyikük a Rossz -  A düh, írígység, féltékenység, sajnálat,…..
Életszínező A fa elemről 2010.03.20 13:19:00
A tavasz az öt alapelem közül a fa elem dinamikájához tartozó évszak, hiszen minden életnek a kezete. Minden irányban táguló energia, gyors, dinamikus növekedés, terjeszkedés... A fa elemre jellemzők:napszak: reggelégtáj: Keletidőjárás: széléletciklus: születés,…..
Már kibújtak a gyöngyike levelek... nagggyon várom, hogy virágzásuk meghozza az igazi napsütést (és fordítva is)! A fura, légnyomásos, tavaszváró napokra egy kis színes, virágzás-megelőlegezés: a tavalyi gyöngyikéim :)..
A méregtelenítő kúra közepén és végén salaktalanítással segítem a tisztulást. Beismerem, a teljes gyümölcsnapot nem viselem el, de azért megpróbálom és tart ameddig tart... Persze pont délután háromig bírom, ami után meg már egyébként sem kellene szénhidráttal…..
Itt a kikelet hava! Igaz, az időjárás most még nem pörgött fel, de talán ez is a normális… najó még egy hét haladék a tavasznak, aztán készülök az újjászületésre, hisz a tavasz elején születtem. Már nagyon várom az igazi felfrissülést, a madárcsicsergést és a…..