Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koxx

4 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érhet-e többet 7300 tonna vas és acél, mint a világ tíz leggazdagabb emberének teljes vagyona? Bizonyára nem, ha a MÉH-ben adjuk le, ha viszont turistalátványosságként adjuk el, akkor már van rá esély. Legalábbis akkor, ha nem számolták el magukat a srácok. Az olasz…..
koxx 2012.08.26 14:33:49
@Kopi3.14: nekem is a Kába kő ugrott be, de pl itt lehetne még a Rio de Janeiró-i Megváltó Krisztus szobra
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
Már régóta szerettünk volna írni az idehaza is egyre népszerűbb kettlebellről - azonban, mivel mi nem vagyunk aktív bellesek, így kerestünk valakit, aki ért is a témához. Tényleg olyan hatásos és egyedi ez az eszköz, ahogyan azt néhány használója állítja? Mik a kettlebell…..
koxx 2012.08.08 07:39:28
@crix: Mári Tomi jó választás volt, sztem ő az egyik legjobb RKC-s edző itthon.
Sokszor lesz még izomlázad :)
Ráérsz egy pillanatra? Gyere, vesszünk már össze! Melyik a kedvenc szuperhősöd? Úristen, tényleg van kedvenc szuperhősöd? Mennyire egy béna dolog már! A Superman ratyi, a Pókember nyomi, a Batman meg simán nevetséges. Van egy kollégám, nagy pókemberes, a múltkor végig is…..
A tükrös napszemüvegeknek a 60-as évek óta több hulláma is volt már. Az ezredforduló után érkezett egy színes tükrös divat is, ami úgy néz ki, 2012-ben visszatér. A narancssárga tükör mellé idén új, elég beteg színek zárkóznak fel, amit a Napszemüveg Blog szerkesztősége…..
Hogy kicsoda Lapo Elkann? A Fiat marketingigazgatója, 2003 óta. Hát akkor mitől oligarcha? Oké, az oligarcha talán kis túlzás, de aki látta már valamelyik olasz Fantozzi-filmet, az tudja, hogy az óriásvállalatnál minden felső vezető születési alapon kerül oda, ahova. De Elkann…..
Makeup Blog Új sport: kettlebell 2012.05.27 10:00:00
Több, mint egy éve járok spinningre és nagyon szeretem. Az első három hónapban fogytam is vele 10 kilót minden különösebb erőfeszítés nélkül. Úgy voltam vele, hogy végre van olyan sport, amit rendszeresen csinálok, és bőven többet teszek magamért, mint korábban bármikor. Az…..
  A Maui Jim Pau Hana modellje 2011-ben lett az év napszemüvege az Egyesült Államokban. Így kell a semmiből néhány év alatt sikeres prémiummárkát felépíteni. A végeredményt látjuk: olyan brand született, ami alatt napszemüvegeket 70-80 ezer forintokért el lehet…..
Kedvencem a carrerás hangulatú Nike Vintage75 Ez önmagában természetesen nem hír, hiszen a Nike ezer éve itt van, Szent István állítólag egy Vomeróban futotta körbe a Nyulak szigetét. Nike-ból vannak sportcipők, technikai cipők, techinai sportcuccok, sport- és outdoor…..
koxx 2012.03.28 12:09:55
@Winkler Róbert: Nem lopott aki esetleg erre gondolt :) Nemrég vásároltam egy xmetal XX-et 16500 ft-ért (vatera), kb 98%-os állapotban, doboz nélkül. De ugyanilyen vételeket ki lehet fogni máshol is. Ha új kell az is megoldható, mondjuk 25-ért nem lesz xmetal, de pl egy square wire, whisker simán.
koxx 2012.03.28 13:04:01
@Winkler Róbert: több éves modell, keveset hordták ezért megmaradt jó állapotban, szárgumi csere kellett ill a lencse hajszálkarcos volt, nem is értett hozzá. Vatera inkább hamisítványokkal van tele. Azzal meg te is tisztában vagy, hogy külföldön milyen árakon lehet beszerezni a szemüvegeket, teljesen legális forrásból.
Anyám egész pontosan 6 éve cseszi szét az agyamat az esküvő gondolatával. Na persze nem azért mert mindenképpen egy nőt akar mellettem látni, ugyanis anyám az a típus, aki művészi tudatossággal irtja ki mellőlem azokat a nőket, akikkel 3 percnél több időt vagyok együtt és ne…..
A blog őszi tematikáját alapjaiban fogja meghatározni a nők test és önképzavarai. A napokban éppen ezért 4 étkezési zavaros lánnyal csináltam interjút, aminek a hatására mintegy ennek a témának az előszeleként megszületett ez a bejegyzés. Ezek a lányok a média áldozatai,…..
Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják…..
A Fekete Angyalok sorozat első részében ugye a fogyasztó tabletták átveréséről volt szó, amihez szorosan kapcsolódnak az előtte utána fotók, mint leglátványosabb marketing, melynek feladata elhitetni a vásárlóval, hogy az adott termékkel milyen változásokat lehet elérni. A…..
koxx 2012.02.13 07:26:46
Pár éve találtam ezt a weboldalt www.johnstonefitness.com/my-transformation/pictures/monthly-photos-front/ itt nem átbaszásról van szó, a srác elég komolyan dokumentálta a fogyását majd a tömegnövelését. Érdemes végignézni a képeket.
Ez már csak a felületes szemlélő számára különbözik a világvégétől. A TAG Heuer Eyewear, ami fiatal márka, vagy brandkiterjesztés létére az egyik legkonzervatívabb, szakított a téglalappal. A tavaly szeptemberi Vintage Seriest már nyilván 2012-re szánták, és nem ők az…..
koxx 2012.02.10 11:20:48
Tavaly az oakley is piacra dobta a saját aviator stílusú modelljét: www.oakley.com/products/6750/25158, nekem volt ilyenem, kényelmesebbnek találtam a RB féle szemüvegeknél.
LifeTILT 1 éves a LifeTilt 2012.01.12 12:54:00
A blog születésnapi bulija a 7. RunTilt futáson lesz megünnepelve, ahol egy külön erre a célra készített LifeTilt torta is lesz. Nyilván aki programban van az nem kap belőle. Azt hiszem viszek pár üveg pezsgőt is...   ..
koxx 2012.01.12 13:28:04
@benedek bence: ah, kár, de úgyis a tartalom a lényeg.
A gastroyalos cikk véletlenül került ki mai dátummal? azt hittem egy újabb, de ismerős volt a szöveg.
napszemüveg Bradnek rossz a szeme? 2011.12.13 12:40:00
Angelina nálunk forgatta a délszláv háborús moziját, amiről már sok mindent megtudhatunk az Imdb-n is. Hivatalos bemutató még Amerikában sem volt, Európában pedig csak jövőre lesz, de Angelina és Brad természetesen már megkezdte a kampányt. A Napszemüveg Blog szerkesztőségét a…..
LifeTILT A Ciklus 2011.12.14 05:11:00
  Miután Formspringen 1 órán belül ötször kaptam meg a kérdést, hogy most akkor Karácsonykor mi lesz a programmal, mert még a végén lemaradtok a halászléről, meg a szaloncukrok fáról lezabálásáról, és az már tényleg valóban borzalmas és hatalmas katasztrófa. Mindjárt…..
comment:com Instant get TBBT-póló 2011.11.17 10:00:00
A CBS-től lehet rendelni, bár ha minden igaz, ide nem szállítanak. Ideális karácsonyi ajándék geek rokonnak. ..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
koxx 2011.10.04 07:30:20
@96A:
Biztos nagyon gagyi cég a Luxottica, főleg, hogy olyan brandek tartoznak hozzá mint pl: Persol, Ray-Ban, Oakley, Oliver Peoples stb. www.luxottica.com/en/brands/house_brands/index.html Semmiféle minőségromlást nem látok 2006 óta, max designban lett némelyik furcsa, de ez inkább az Oakley hibája.
koxx 2011.10.04 07:33:55
@koxx:
Nem 2006, 2007. Annyira azért nem volt olcsó: www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aR8q4u9zD6kA&refer=home
koxx 2011.10.06 13:20:19
@96A: ott a pont :))
Ha változott is vmi akkor mi nem vesszük/vettük észre.
Mi a közös Jennifer Anistonban és Lance Armstrongban? A hererák? Nem! A folyamatos doppinggyanú? Az sem! Brad Pitt? Hideg. Oakley Radar Path? Ön nyert! Az Oakley a termékelhelyezés érdekes módját választotta a Förtelmes főnökök (Horrible bosses) című filmben. Mellesleg…..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
koxx 2011.09.06 16:19:57
@NDG:
KB mellé tényleg nem kell sok minden. Én speciel utálok futni, bár a kosárlabda miatt muszáj :) Elég jó erőnlétet adott a heti 2x40 perces edzés.
Tápkieg/fehérje elemzést kíváncsian várom.
A menzán mindig pénteken volt lekváros bukta. Gulyáslevessel, mert a nehéz tészta előtt a fene se kíván pörköltet, másik tésztát, vagy krumplit. De ha a fenti klasszikus mellé még kerül főétel, például borjúpörkölt, szalonnapörcös, túrós tésztával, az esetet csak a…..
Subba Napod 2011.07.25 11:32:56
koxx 2011.07.27 00:03:59
@Cecan Basescu:
thx, végre megvan, a magyar verzióból tényleg kivágták ezt a részt, de az angol dvd ripben szerencsére bennehagyták :)