Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ukeanaa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
ukeanaa 2007.06.29 13:40:33
MEGAfreddy indul! Örülök, hogy valaki csinál egy videót. Hajrá! Eddig te vagy az esélyes Athemil!:) És tényleg nem tom mi az a free-styler, de mind1... Hát én még sose próbáltam feltölteni videót a youtube-ra de sok embertől hallom, hogy el lehet vele sz@rakodni egy ideig.
Így, hogy olvasgatom az időpontokat 10:59-kor kezdted el csinálni 12:20 -kor fejeszted be. Másfél óra alatt megnézted az összes képet, kiválasztottad belőle a top favorite-okat, zenét szereztél hozzá, megszerkesztetted ??? hát.. grat hozzá nekem ez napokig tartana (ezért nem is csinálok ilyet).
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
ukeanaa 2007.06.27 19:13:54
ukeanaa 2007.06.27 19:14:49
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
Múltkor említettem, hogy sok embernek ugyanolyan ötlete volt, ezért lehetetlen azt a beadványt jutalmaznom (mert akkor mindenkinek kéne), mégha JÓK is voltak.Egy pár ízelítőProfi munka, a bankjegy, le a kalappal. Nem kell csodálkoznunk, hogy USA-ban alig fizetnek készpénzzel ;)Mona…..
Nos, múltkor beszámoltam 590 forintos beruházásomról, most jutottam el oda, hogy felrakjam a gépemre.Van egy elég érdekes intrója az egésznek, tart vagy 2 percig és nem szól igazán semmiről, de egész tűrhetőek voltak az animációk.Mivel az intro után sem lettem okosabb (a dobozon…..
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..