Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrong

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
wrong 2011.01.18 16:27:35
@Shinjuku:
nyugi van, már megint túlszívtad magad
wrong 2011.01.18 16:34:20
@fehéregér:
na már megint rosszul sült el egy egérkísérlet. de inkább arra válaszolj, hogyan lehet egy dílert vagy rablót/gyilkost prevencióval elfogni?
wrong 2011.01.18 16:42:49
@az igazi Sipi:
igazad van, mert mindenki tudja a választ: SEHOGY:D
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
wrong 2011.01.16 16:11:27
@Lesből Támadó Szárítókötél:
Te mocsadék senkiházi, ugyanolyan agymosott szar vagy mint a főszervező! Csak egy baj van, most több ezer ember fogja minden nap azt harsogni, hogy CIGÁNYOK voltak akik KÉSELTEK. Mit gondolsz, mitől alakulhatott ki ez a pánik? És majd mit mondasz azoknak, akik ott voltak, köztük a hugom és több barátja, akik látták őket, és annak a több száz fiatalnak, akiknek megmutatták a rendőrök a lányok képeit, és az egyikük tiszta vér volt?? MIT? És az a durva az egészben, hogy ilyen nap mint nap megtörténik, csak elkussolja a média. Most is így lesz, akár hetekig... Aztán egyre több tény fog kiderülni, és a szülőknek nem lehet majd bemesélni, hogy a boncasztalon fekvő lányukon a vágásokat csak hallucinálják. Akkor lesz nagy baj! Akkor lesz cigányellenesség, még a mostaninál is durvább.
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
wrong 2010.12.21 16:52:27
@jennings1:
Sajnos te is életben vagy, örülj hogy még nem jutottál több százezer más ember sorsára, akit anno kivégeztek. De látszik, hogy ezt fel se fogod, munkásparaszt:D
Szerinted 89 -02 között volt erős jobboldali média? mert az echo-tv és a hírtv nem az. viszont az rtl és a tv2 a kezdetek óta a (szélső)baloldal mellett tört zászlót. milyen alapon? én azt mondom, szopjanak, ha már ennyire öntudatosak. ha egy egész népnek hallgatnia kellett ötven évig, ha életben akart maradni, akkor nekik is menni fog nem?:) már ha ki akartanak tartani az elveik mellett. persze el is adhatják magukat. nekik menni fog:)
wrong 2010.12.21 16:57:22
@Melee:
nem gondolom h itt bárki is az mszpre szavazott volna, bár nyilván van. sokkal fontosabb (lenne) felfogni azt, hogy akik a legfelsőbb szinten majréznak és pattognak az új médiatörvény miatt, azok ugyanúgy cenzúráztak és egyoldalúan mutattak be eddig mindent. egészen egyszerűen nevetséges.
wrong 2010.12.21 17:14:24
@sorhajóhadnagy:
ha nem tudod hogy magyarországon mikor végeztek ki embereket a kommunista rezsim tagadása miatt ajánlom, hogy olvass egy kis történelmet, nem fáj.
de előbb tanulj meg olvasni is: nem azt írtam, hogy az echo és a hír tv nem jobboldali média, hanem azt, hogy nem piacvezető (erős) média. nem rajtuk, hanem az rtl és a tv2-n laggol a nép húsz éve. ami viszont erősen szelektál, cenzúráz (hírek, műsorok témája és eszméje -ideológiája) szempontjából. sztem ezt sem kell nagyon bizonyítgatnom
A vizsgalehetőségek száma ne csökkenjen, csak a HÖK hatalma. Sőt, teljesen számolják fel és szervezzék újra a hallgatói érdekképviseletet. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a héten a legtöbb Facebook-megosztást elérő írásunk…..
Ha az elmúlt fél év magyarországi egyeztetési gyakorlatát és a maga közismert kompromisszumkészségét Orbán Viktor kiviszi az európai politikai porondra, attól tartok, hogy 2011 nyarára szétesik az EU.Nem mennék bele most hosszasabb fejtegetésekbe az Európai Unió történetét…..
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
wrong 2010.10.12 13:35:57
@bierkamp:
hallod, ne bort igyál, hanem VÖRÖSISZAPOT, ember, VÖ-RÖS-I-SZA-POT!
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
Modorosblog A magyar divatszurkoló 2010.09.18 18:50:00
Nem új a téma, de a tovatűnt VB emlékére még írtam pár hónapja egy ilyet a UNIT Magazinba - talán a sportkedvelők és a törzsolvasók nem bánják ezt így hétvégére.Eredetiben megnézheted:digitális formában itt,papíralapon pedig itt.  A magyar VB-néző - aki…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
wrong 2010.08.15 00:33:40
@szőketisza:
valszeg azt olvastam volna hogy: néhány fiatal bringás nem volt hajlandó átadni a bicójukat a kreolos értelmiségi srácoknak, ezért mindet hasbaszúrták. kérjük a lakosság segítségét, hogy adományaikkal és bíztatásukkal továbbra is támogassáka a kreolos értelmiségi srácok lelkes munkáját, hogy toleráns társadalmunk tovább színesedhessék! köszönjük, waldenberger ábrahám rendőrfőtábornok
Kampánytanácsadónk, a Ganümédeszi Galaktokolonialista Párt egyik szakértője, egy gondolatolvasó nyálkagomba, tudásával és odaadásával segíti munkánkat.  Neumann János elképzelései alapján, lázas munkával készül a IV. Béla Energianyelő tervrajza.…..
wrong 2010.08.12 20:28:49
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
   "megvetem az ön nézeteit, de az életemet adnám azért, hogy kifejtehesse" Voltaire, a liberalizmus atyja     "Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a…..
wrong 2010.08.07 01:02:33
@smartdrive:
na megvagy okostojás:D 6 millió zsidó halála versus 60 millió különféle nemzetiségű és etnikumú ember halála a gulágon! (köztük félmillió magyaréval). "az áldozatok számával arányos a médiavisszhang." Erről beszélek te értetlen kretén, hogy nincs arányosság! ezzel van bajom. nem tagadom h megtörtént, az a gond, h még arányosság sincs.
wrong 2010.08.07 01:11:07
@smartdrive:
látszik h erre nem tudsz érdemben mit reagálni csk ferdíteni. úgy dumálsz h lófaszt nem vágsz a történelemből. a szovjetunió nemcsak faj alapján, hanem kb mindenkit elvitt oda aki életképes volt: német, lengyel, magyar, román, amerikai, stb stb, a fél világ ott dolgozott és halt meg nekik... még hogy csk az orosz meg ukrán médiában kéne szerepelnie:D úristen
A Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot minden közintézményben ki kell plakátolni, így természetesen szerkesztőségünk falán is ott csüng. De sajnos nem mindenki ilyen lojális a jelenlegi vezetéshez, ezért egy új kampányba fogtunk, hogy minél többen megismerhessék a legigazabb…..
wrong 2010.08.05 03:29:40
@kerdesek05:
Te is, ugyanis szeptembertől ismét bukhatnak az alsósok!:D:D:D
Lassan-lassan a Nagy Szent Narancsnak sikerül úgy beállítania dicstelen szereplését az IMF tárgyaláson, mint nemzetvédő szent háborút. Persze valahogy csak magyarázni kell a bizonyítványt, ha már hülyék voltunk és elkaszáltak matekból az érettségi előtt. Na majd mi…..
wrong 2010.08.05 03:16:24
@Punxsutawney Mormota:
nemtudom kik csúsztatnak nagyobbat, én, vagy azok a mormotafélék akik reformnak neveznék az emberek további megadóztatását:)
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
Ha már nagyon unjátok a bőrözést/pöcközést, itt van pár fasza kis trükk, hogy ne legyen olyan unalmas egyedül. Személyes kedvencem a mikrózott dinnye, melegen ajánlom!Via...
wrong 2010.07.31 01:33:06
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
wrong 2010.07.27 17:37:36
@norbi2k:
ez a valosagban ugy megy, hha talalnak egy fehér hullát, akkor megnézik h fél méteren belül van e személyi, ha nincs, akkor az ügy lezárva. ha találnak egy cigány hullát, akkor jön a nyomkövetőkutya, dns fing szájszag analízis, sim kártya nyomonkövetése (ezzel buktatták le ugye a cigányölőket - érdekes h máskor nem tudják alkalmazni ezta tekket). blabla, éljenek a libsi fajvédők!
wrong 2010.07.27 19:13:30
@kriszti.md:
akkor etetsd te a biciklitolvaj népséget, mert én nem fogom, de ha megpróbálja ellopni azt, amiért én kínkeservesen megdolgoztam, akkor simogassam meg a fejét? mivagyte, terézanya?
wrong 2010.07.27 19:59:39
@kriszti.md:
kíváncsi vagyok neked miben merül ki eza nagy segítség. az az érzésem, h csak nyammogásban, hogy csúnyadolog ám ha valaki elnáspángolja a bringatolvajt. ha ellopják más cuccát, hát szarügy, oldja meg, de nehogy felelősségre lehessen vonni azt, aki a törvénytelen utat választja, ugye? aza gond, h nem vagy tisztában a pénz és a munka értékével!
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
wrong 2010.07.27 19:49:34
@klacus:
sztem a te problémád az, hogy egyre több ember van arra szocializálódva (jogosan) h az ilyen ballib maszlagokat ne nyeljék be, miszerint szegény cigányok nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nincs munkájuk, és csak úgy lógnak az éterben érezve szegény korgó gyomrukat. miért pont nekem kéne munkát keresnem neki, ő miért nem teszi meg ezt a saját maga érdekében? azért, mert mindig az egyszerűbb utat választja, ami egyben törvénytelen is.lop, csal, öl. és ez nem indok, nem ok, hogy a cigányok többségét kimosdassa akárki. érdekes, ilyenkor hogy kussol a TASZ, az elempé meg az elvtársaik, de ha valaki megvédi egy cigánytól az életét, vagy az élete munkáját, akkor ezerrel pofázik. mert nem ő adja oda a tulajdonát, az életét. az ilyen fajvédőknek ugyanerről szól az élete: a semmittevésről. pedig volt idejük bőven, 8 év ballib kormányzás, h az ő kegyeltjeik életét és életmódját megváltoztassák. nemsikerült. akkor jön a szigor, aki öl, az életfogytiglan, aki nem dolgozik, ne is egyék. csumi