Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP 678

103 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honfitársaink túlnyomó többsége nagyon jól tudja, hogy a magyar felzárkózás ügye megint zsákutcába került, megint összedőlt. Tudja, hogy az elmúlt negyed évszázad alatt ez az értelmes és tehetséges nemzet polgáraiból Európa melósai, cselédei, és, hogyha az amszterdami…..
Előszó Szombaton a Fidesz a Kék Pont előtt tüntetett. Oppardon, nem a Fidesz, hanem az Orczy Egyesület, akinek a vezetője történetesen polgárőr, a polgárőrség vezetője pedig Kaiser József fideszes képviselő. Tipikus Kubatov-generált álcivil megmozdulás. Egy szó, mint száz,…..
Milliókat szórunk ki az ablakon a Fidesz miatt A Lámpásban (az LMP újságjában) is rendszeresen foglalkoztunk Rónaszékiné Keresztes Monika, szociális területért felelős alpolgármester asszony elégtelen kerületi munkavégzésével. Leírtuk, hogy illető hölgy Erzsébetváros…..
Április 26-án újabb rendkívüli testületi ülés zajlott le Erzsébetvárosban. A napirendi pontok között több szociális tárgyú előterjesztést találtam, legnagyobb meglepetésemre Rónaszékiné Keresztes Monika alpolgármester asszony háromnak is előterjesztője volt. A…..
Az alábbi linken az LMP erzsébetvárosi képviselője magyarázza el, miért szükséges a teljes aktanyilvánosság.Az LMP megdöbbentőnek tartja, hogy a Fidesznek több mint húsz évvel a rendszerváltás után sincs koncepciója arról, mit kellene tennie a törvényhozásnak az…..
A hagyományoknak megfelelően március 15-én több kitüntetés átadására került sor.  Ezek: az "Erzsébetváros Díszpolgára" cím, a "Pro Urbe Erzsébetváros" díj, az "Erzsébetváros Mestere" kitüntetés, az "Erzsébetváros Sportjáért"…..
Az idei költségvetéssel a legnagyobb baj nem az, ami benne van, hanem az, ami kimaradt belőle, meg ahogyan elkészült. A Lehet Más a Politika szerint egy költségvetés elkészítése során három fontos kritériumnak kell megfelelni: átláthatóság, széles körű egyeztetés és a…..
Mottó: Tényleg elképesztő, az ellenzéki képviselő bólogat Nincs sok értelme konstruktív, részletes beszámolót írni a legutóbbi testületi ülésről. Fölösleges bármit is írni. A kontrollnélküliség jelei mutatkoznak a jelenlegi vezetésen. Nemcsak a parlamentben kezdett…..
Fészek: VII. Kertész utca 36.  NOV 5. 17 óraVendégek:Schiffer András az LMP parlamenti frakciójának a vezetőjeDr. Kaltenbach Jenő, Somfai Ágnes, Hanzély Ákos: az LMP Fővárosi frakciójának a tagjai  ..
 Séta, vezetés a 4-es metró épülő föld alatti alagútjában a Rákóczi úti és a Köztársaság (bocs II. János Pál pápa tér) megálló között.Szakértőink röviden elmondják mit gondol az LMP a fővárosi közlekedésről, metróról, villamosról,…..
1956 a nemzeti egység pillanata volt, mert a hazug diktatúrát a forradalom alatt is kiszolgáló törpe kisebbséget leszámítva, egységbe olvasztotta a nemzetet – mondta a Lehet Más a Politika (LMP) '56-os ünnepi megemlékezésén Karácsony Gergely.  (fotó: Barakonyi…..
                    Az LMP módosítót adott be a hajléktalanokat vegzáló törvényhez, mely kis módosításokkal azt érné el, hogy aki a hajléktalanokat fölöslegesen baszogatja, azt…..
 Az LMP Kocsis Máté legújabb kinevezésérőlAz LMP hihetetlennek tartja, hogy a Fidesz frakcióelnöksége a parlamenti képviselőcsoportjának hajléktalanügyi referensévé kérte fel kedden Kocsis Mátét. A MIÉP-ben is megfordult ifjú politikai törtetőtől várni a…..
                A tegnapi nap során K.A. budapesti lakos kiment a nyolcadik kerület egyik terére (Rezső tér), és kissé koszos ruhában, egy kék ikeás zsákkal és két pokróccal felszerelkezve lefeküdt egy…..
Két hajléktalan férfi megfagyott vasárnapra virradóra a főváros VI. és VII. kerület határán lévő Hunyadi téren. Az első vizsgálat megállapította, hogy kihűlés okozta a halálukat. Tarlós István és Kocsis Máté számára ez tragikus figyelmeztetés, hogy rossz megoldást…..
Kocsis Máté a kudarcos népszavazási kezdeményezése után nagy erőkkel közrendvédelmi magánakcióba kezdett a VIII. kerületben és a mai napon elfogadtatja azt a kerületi rendeletet, ami többek között büntethetővé teszi azt, ha valaki a közterületet életvitelszerű lakhatás…..
Ma délután 3-tól folytatjuk a Blahán! Várunk Téged is!!!..
 A hajléktalanságot bűnnek beállító kormányzati-önkormányzati propaganda következő állomása a józsefvárosi népszavazás lesz szeptember 25-én. Az LMP helyi szervezete civil szervezetekkel, a szociális munkacsoporttal és az igazságossági kabinettel együttműködve füzetet…..
Az LMP 6-7-8. kerületi tagjainak blogja csatlakozik az üres címlappal megjelenő újságok médiatörvény-tervezet elleni tiltakozásához ezzel az üres…..
A 8. kerület képviselő-testülete szerdán egy újabb érdekes ügyet tárgyalt. Az alapfelállás az, hogy a kerületben amely bizony elég sűrűn lakott, és viszonylag sűrűn beszőtt BKV vonalakkal, egy iskolabusz üzemel. Kicsit összevontam a szemöldökömet, de tovább olvastam az…..
 A Lehet Más a Politika   az Alkotmánybíróság védelmében demonstrál   2010. november 3-án (szerdán) 17.00 órától   az Alkotmánybíróság előtt (1015 Budapest, Donáti u. 35-45.).     Beszédet mond Szalai Erzsébet, Elek István, Kőszeg Ferenc és…..
Untitled ... Beszámoló első kézből az első LMP segélyszállítmányról (2010. október 8.)Balog Csilla blogjárólDevecser felé közelítve az országúton egy piros csík jelent meg, mely utána egy nagyobb sávban festette vörösre az aszfaltot, később pedig szétterjedt az egész…..
Jávor Benedek: LMP kampányértékelő és előszó az önkormányzati munkához  "Az LMP képes arra, hogy teljesen átalakítsa maga körül a magyar politikát, a magyar közéletet ... ez már most megkezdődött, és az önkormányzati munkával csak folytatódni fog ..."…..
A Mutyi Tours körülbelül 100 méterenként kínál valamelyik nagy párt korrupciós botrányára kilátást. Az LMP programjában szerplő nyilvános önkormányzati gazdálkodás a korrupció leküzdésének reális eszköze. ..
 A Lehet Más a Politika embertelennek, alkotmányellenesnek és értelmetlennek tartja azt a Belügyminisztérium honlapján nyilvánosságra hozott törvényjavaslatot, amelynek célja az utcán élő hajléktalan emberek elleni rendőri fellépés lehetővé tétele.    A…..