Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budapest 678

108 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bérlakások százai üresen, mégis kilakoltat Józsefváros Performansszal tiltakozott ma délelőtt A Város Mindenkié csoport egy gyermekét egyedül nevelő nő kilakoltatása ellen a józsefvárosi önkormányzat épülete előtt.  Információ a döntés hátteréről A Város…..
Civil demonstráció a hajléktalanok mellett ma 14.30-tól Józsefvárosban, az önkormányzat épülete előtt: VIII. Baross u. 63-67. A képviselőtestület 15.00-kor kezdi tárgyalni a hajléktalanokat Józsefvárosban tovább kriminalizáló rendeleteket ...  ..
 MEGHÍVÓ  Tisztelt szerkesztőség!  A hajléktalanokkal szembeni embertelen bánásmódés a józsefvárosi képviselőtestület által ma tárgyalandó újabb szabálysértési rendelet ellen tiltakozva  Somfai Ágnes,a Fővárosi Közgyűlés…..
 Bontsuk le a kétharmadot! – kitelepülések és ajánlószelvény-leadó helyek Kedves Barátom! Ha te is részt akarsz venni, regisztráld magad kampányoldalunkon! Mint bizonyára tudja, a budapesti 2. számú választókerületben időközi parlamenti választást…..
A Kafkáz Flórájával :-))..
budapest 678 2011.09.24 21:49:38
@08.szabogabor:

szerecsenmosdatás ...
Ma délután 3-tól folytatjuk a Blahán! Várunk Téged is!!!..
budapest 678 2011.09.22 14:05:05
@08.szabogabor: Nekünk nem ezekre kell, de más tevékenységre viszont igen ...
budapest 678 2011.09.24 21:35:02
@08.szabogabor:

Akármi is lesz holnap a végeredmény az urnáknál, a NEM kampányba elvi meggyőződésünk és szociális érzékenységünk miatt álltunk be, a Fidesz arcpirító szociális érzéketlensége és rövidlátó politikai haszonszerzés célú demagógiája miatt - ami ráadásul többe is kerül a zembereknek, mintha magát a problémát kezdené kezelni az önkormányzat ...

Célunk szerintünk tisztán lejön a blogbejegyzésekből, a hajléktalansággal kapcsolatos tájékoztató anyagainkból és a videónkból is, és abból is, ahogy a Blahás kitelepüléseinken és standjainknál meg tudjuk szólítani, és partnerként tudjuk kezelni az embereket - akik közül történetesen néhányan hajléktalanok is.

Ennyi volt a célunk, nem több, nem kevesebb ... a többit 8kerben lakók szociális lelkiismeretére bízzuk ... holnap az urnáknál ...
 Tisztelt Barátunk! Józsefváros polgármestere népszavazást írt ki három, a helyi hajléktalansággal kapcsolatos kérdésben. Szerintünk a föltett kérdések nem a megoldásra irányulnak! Nem a társadalmi felelősségvállalás jegyében születtek, nem erősítik a társadalmi…..
Jól jellemzi a Fidesz hozzáállását, hogy a hajléktalanokkal a Belügyminisztérium foglalkozik országos szinten. Sajnos ez a rendészeti szemlélet a Fideszben nem csak az országos vezetők sajátja. A főváros vezetése, valamint a kerületi és települési vezetők is beálltak a…..
budapest 678 2011.09.10 13:46:57
@08.szabogabor:
ez legfeljebb a népszavazás 3. kérdésére válasz a kerület részéről, amit önmagában is vitatunk ...

nem válasz viszont a hajléktalanok nyilvánvaló kriminalizálási szándékára, a kirekesztésre, és a szociális ellátó rendszerek leépítésének egyértelmű tendenciájára, amit úgy próbál megideologizálni a kormányzat és a kerület, hogy egész társadalmi csoportokat tesz kollektíven felelőssé és nyilvánít bűnösnek egyedi "viselkedési minták" okán ...

ezzel nem az okokat szünteti meg, csak kozmetikázni próbálja a társadalmi mélyszegénység köztereken megjelenő problémáit, a közterek esztétikumának visszaállítását tolva ideológiai trójai falóként előre - miközben az alap probléma, a mélyszegénység kezeletlenül marad, és a felszín mögött az egymást erősítő válságok miatt csak tovább rothad a társadalmi nyomor...
budapest 678 2011.09.14 12:56:54
@08.szabogabor:

köszönjük az értesítést!
8ker Vita a népszavazásról 2011.09.07 14:49:00
 Fura dolog történt: a polgármester és pár fideszes képviselő a szocialista párt kerületi irodájában próbálta meggyőzni egymást a maga igazáról. Először zártan, csak a szocialisták (párttagok) és a polgármester küzdött, aztán nyílt fórumon, ahová bárki…..
budapest 678 2011.09.08 01:01:45
@08.szabogabor: igen viccesen hangzik, hogy egy blogbejegyzés módosítása más műfaj nem is lehet, csak cenzúra ...

rossz az, aki rosszra gondol ... azaz mást nem is tud feltételezni, mint azt, hogy minden ilyen jellegű beavatkozás csak a magasságos égből jöhet ... talán mert nem ismer más gyakorlatot?

a bp678 blognak több adminja és több szerkesztője van, és valószínűleg továbbra is nyugodt lélekkel fogjuk egymás blogbejegyzéseket módosítani, ha azt úgy látjuk jónak :-)

lehet más a blogszerkesztés :-)lehet részvételi :-)
 A Lehet Más a Politika   az Alkotmánybíróság védelmében demonstrál   2010. november 3-án (szerdán) 17.00 órától   az Alkotmánybíróság előtt (1015 Budapest, Donáti u. 35-45.).     Beszédet mond Szalai Erzsébet, Elek István, Kőszeg Ferenc és…..
budapest 678 2010.11.04 11:24:21
budapest 678 2010.11.04 15:53:17
Erzsébetváros MSZP és SZDSZ városvezetése lebontotta a mindössze húsz éve épült Százház utcai sportcsarnokot, aminek felújítására ráadásul az elbontása előtti évben kapott 75 millió forintot európai uniós pályázaton. A kerület diákjainak sportolását most százmilliós…..
Október 3-án választhatod! ..
„Magyar vagyok, magyarnak születtem, magyar az identitásom”Cake-Baly Olivio az LMP terézvárosi polgármesterjelöltje. Édesapja afrikai származású, ő mégis azt állítja: az embereket nem érdekli, ki milyen színű. Azt mondja: Terézváros Budapest állatorvosi lova, ahol az…..
 Az LMP aktivistái 15 percre tujákkal kerítették körbe a Jobbik Blaha Lujza téri standját, tiltakozva az ellen, hogy a Jobbik miskolci szervezete igazságszolgáltatás által el nem ítélt állampolgárokat is zárt telepekre kényszerítene. Egy etnikai csoport elleni hangulatkeltés…..
Egészségesek a Nagymező utcai fák, amelyeket pedig éppen „rossz állapotukra” tekintettel vágatna ki a főváros szakbizottsága. A fák valójában a mélygarázsépítési projekt útjában állnak. A Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési és környezetgazdálkodási…..
Kedves jelölttársak, szimpatizánsok, szavazók!Ma reggel Langer Ármin és én is leadhadtuk az ajánlócédulákat Józsefváros polgármesteri hivatalában. A gyűjtések holnap estig tartanak, utána, ha van kedvetek a hétvégén ünnepelni azt ami sikerült, gyertek a Tavaszmező utca 6-ba a…..
Két kerületünk polgármester jelöltje a mai 11.00 óra állás szerint meglesz!!!! Holnap és pénteken erőforrás átcsoportosítással koncentrálunk a harmadikra!Nyolcker cetlit várunk, minden mennyiségben!!!..
Friss jelentés Hóbor Sanyitól ..Blaha, LMP stand A Blahán ma délig annyi cetlit adtak le mint tegnap egész nap. Minden okunk megvan a bizakodásra! Csak gyertek, hozzátok, küldjétek az ismerősöket!  Minden egyes szelvény számítani fog! :-)) ..
Szakértői gyorsjelentés a Nagymező utcai fák állapotáról                              "Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága elnökétől…..
A nyolcadik kerületben a 12 egyéni körzetből 9 már csak az önkormányzati nyilvántartásba vételre vár!  Ma estére meglesz a maradék három körzet is.!!!  A polgármesternek és főpolgármesternek tovább gyűjtünk!..