Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozy87

37 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberig összesen 12,4 kilométer bicikliutat és biciklis sávot ad át a főváros, jelentette be sajtótájékoztatóján Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezetője. A fejlesztések nem a belvárosban, hanem az agglomerációban valósulnak meg, hogy a…..
Készülődtem a hazaútra, mert szüleimet vártam a következő nap. Szerencsére a vulkánfelhő nem zavarta meg a repülést, így rendben megérkeztek és az állomásnál már vártam őket egy izgalmas szeminárium után. Azért izgalmas, mert a kissvéd körút után nagyon elmaradtam a…..
Ennek az izlandi vulkánkitörésnek az a baj, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja... Mivel mára Európa majdnem egészében elrendelték a légtérzárat, Maja nem tudott iderepülni pénteken ahogy terveztük. Ez péntek délelőtt tudatosult bennem, mikor is mosodában voltam, és jött egy…..
megint nem két nap telt el mire újra írok, no de akkor milyen is volt Koppenhága? esős, legalábbis így indult a nap, a központi touristinfo elég pofás, modern kis hely volt, csak épp segíteni nem tudtak, hogy hogyan működik a helyi buszközlekedés... fura. Irány a buszmegálló,…..
subidubi Svédországban húsvét 2010.04.04 02:27:00
Érdekes volt a nagyszombati szertartás, este fél9-kor kezdődött, az udvaron volt majdnem tábortűz mellett. Egy fiatal előljáró tartotta a misét és a szertartást, érdekes volt, különösen a nyakra ragasztott simulós mikrofon stb. Mikor beléptem a templomba egy gyertyát vett el…..
Minden nap kellene írnom, mert sok friss  élményre nem emlékszem sok idő elteltével, hiába, öregszem...vége van a vizsgáknak, sikerült múlt csütörtökön a svéden túllendülni, elég könnyű volt, nehezebbre számítottam, egy kevéspontos feladat ment csak kevésbé, míg a…..
http://humor.beecy.net/songs/yogi-bear-song/..
subidubi Svédországban 7vége 2010.03.22 14:08:00
Alagutas kirándulásra mentünk, ami elsőre izgalmasabbnak tűnt, de az alagút része nem volt az...reggel Michael bement a mekibe ahol egy fiatalos csapat tagjaként egy nagyikorú nőci sürgött forgott, érdekes volt...a nap legérdekesebb része az volt mikor Michael-t (tanárt) a helyi…..
Végül bejött a számításom vagyis "holnap" sem aludtam. Kedd este sokáig dolgoztam a projekten, picit tovább aludtam mint terveztem, de nem sanyargathatom magamat, elvégre Erasmus ösztöndíjjal telelek itt:) Ebéd után volt az első megbeszélés a kövezkező projektmunkával…..
subidubi Svédországban márc. 15 2010.03.16 23:21:00
Épp a projektet kellene írni de előbb a blog:) 11 oldal már úgyis van.Estére szerveztem egy összejövetelt március 15 alkalmából melyre a magyarokon kívül több külföldi barátomat meghívtam.  Bekevertem a tésztát jó 1 óra alatt, majd szinte már 6 óra is volt. Segítséget…..
Szerdán lekéstem a vonatot reggel Helsingborgba menve, de végül szerencsém volt, mert a vonat is késett;) Jól indult a nap, aztán kb 2-3 hete az első rendes előadásra került sor. Ebéd után meglátogattam a egyik tanárt akivel jót beszélgettünk általában és a diplomamunkámról.…..
Egyre gyorsabban telnek a napok! Végre nem esik semmi, egyre gyakrabban süt a nap és lassan olvadoznak a hófoltok, de tényleg lassan mert 2 hete ez megy 1-2 hidegebb nappal. Talán nem mondok újat, ha elmaradt jópár előadásom még, míg végül e héten már volt:)A múlt napok…..
Na szóval sikerült a hetemet elvacakolni a hét első napjait ebéd és vacsi meghívásokkal tarkítani:)Nyamvadt blog nem mentette el az előző hosszú bejegyzést... akkor megpróbálom újra.A múlt hét elején projekten kellett volna dolgozni, de valahogy mégis elszaladt az idő, nem is…..
subidubi Svédországban SEA BATTLE 2010.02.22 16:06:00
Huh, asszem nyitok egy lángosost vhol nyugat-európában mert zseniális lett a "könnyű" vasárnapesti lángos :)Sikerült kb 4 után elaludni, vasárnap hajnal után nem volt könnyű. De 7kor már keltem is, fontos volt, mert jegyet kellett venni a SEA BATTLE-re, ami egy 3 napos parti…..
Igen, szombat esti munka. Elmentem egy nation-be dolgozni szombat esti buliba, ingyenkaja, ingyenpia, munka közben mértékkel, utána meg amennyi belefér.Bárpultos voltam egész este, koktélt kellett csinálni, sört csapolni, meg ehhez hasonlókat. Nagyon jó móka volt az egész, 4 óra…..
Tartalmas heten vagyok túl... nem véletlenül nem írtamMivel hétfőn és kedden nem volt előadásunk Helsinborgbanm sőt projekten kellett volna dolgozni, mi inkább elmentünk hétfőn pubcrawlingra. Életem legdrágább pubcrawlingja volt, de legalább ismerem a belvárosi kocsmákat:) Volt…..
subidubi Svédországban hétvége 2010.02.14 22:22:00
Telefonon nem tudtam elérni Bo Franket, de emailen igen, és március 1-jén fogad. végre sikerül elkezdeni a diplomamunkámat, igaz reménykedem a lundiak is segítenek majd.Sikerült a héten nem túl sokat aludni, annak ellenére hogy nem sok minden történt, csak végre nekiálltam olvasni a…..
Rájöttem hogy főzni és sütni jó:) Nem mintha mesterszakács lennék, de már ráléptem a kikövezett útra:) csak ne venne el annyi időt, de minden kezdet ilyen, csak bele kell jönni.Hétfőn Carole szülinapjára csináltam joghurtos-gyümölcsös sütit, ami elég jól sikerült, vagy…..
Nos, tegnapi nagytakarítás után, megcsináltam életem legjobb Brownie-ját. Természetesen a recept titkos, de ha beugrasz hozzám akkor szívesen csinálok;)Rémiékkel utána elmentünk a helyi jégcsarnokba korizni, jól esett egy kis testmozgás, csak sajnos nem volt kölcsönkori már a…..
Sikerült ma svédet tanulni, talán kezd összeállni a kép, mert nem volt olyan bonyolult az óra (de könnyű sem), ideje még többet tanulni, mert nem lesz könnyű, de legalább egy picit többet beszélt a svéd Will Smith angolul az órán.Este átmentem Rémihez a HP-vel, itt van most a…..
Reggel van, készülődés, első nap a betegség után Helsinborgban. Bumeráng, reggeli, nyugis elindulás, még erővel nem túltengve mégis jól voltam, de elindultam a buszhoz, ha már jár és jó a bérletem akkor kihasználom. Vonatállomáson társakkal találkoztam, majd a késő vonattal…..
subidubi Svédországban OMG WTF 2010.02.02 23:14:00
Túléltem, vagyis még élek. Legutóbbi bejelentkezés óta olyan lázaim voltam még mint soha, legalábbis szörnyű 38-39-es lázak voltak, de nem önmagában a láz, hanem hogy nem volt étvágyam, fájt a torkom de annyira, hogy már nyelni is fájt, le voltam gyengülve stb.Mikor nagyon…..
Előző napokat hagyjuk, csak annyi történt hogy sikerült lebetegedni. A bokáig érő hóban való biciklizés ehhez képest semmiség, úgyhogy erről ne többet, csak képzeld el.Ma újfent elmentem az orvoshoz, de a diagnózis, teljesen ugyanaz mint múltkor... nincs baktérium, csak vmi…..
Újra napsütésra és új hétre virradunk ;)Sok más örömöm nem volt reggel, mert reggelre begyulladt a torkom :( Reggeli szokásos lassú készülődés (ja úgy 10-kor keltem) komótos reggeli, majd hamar csináltam ebédet ami később készült el, így rohanás lett a vége. Átkopogtam…..
Vasárnap reggel, süt a nap ;)Sikerült elaludnom, arra vártam majd hogy csörög majd az óra, de arra várhattam, mert nem állítottam be, így jól elkéstem a miséről, amiből nem sokat értettem. De összefutottam a kolumbiai lánnyal, egyik szomszédommal, és még sok más emberkével,…..