Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holkri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajni utazik 21.01.18 2018.01.21 17:41:21
Na hali mindenki,most már Myanmarban vagyok amit régi nevén Burmának hívnak.az ide vezető utat nevezhetném normálisnak is de nem.sajnos tegnap este kezdődött az ámok futás..miután végig küzdöttük a szabóság dolgot otthon 2.utitárs (Edina) lecsapott a bicskámra teljesen váratlanul és egy műanyag…..
Hello mindenki, vidáman indult az utazás a nagy Myanmar - Laosz - Észak Thaiföld kalandra.Mindenki megérkezett a reptérre szerencsésen ki előbb ki később.A teljes homályban élőknek mondom,hogy 2 női utitárssal hozott össze a jó szerencse vagy a rossz �� Sikeresen elindultunk Budapestről Dubai…..
holkri 2018.01.18 12:23:25
Ma ismét egy olyan szerző története következik, aki már jó pár éve külföldön él. Berni anno azért vágott neki, mert a magyarországi egyetemen nem ment neki a holland nyelv, és gondolta, a helyszínen könnyebb megtanulni. Igaza lett, más kérdés, hogy az előzetesen eltervezett…..
holkri 2014.03.27 11:07:22
@BernadettSzaboo: Ugyanarra az egyetemre jartunk, a szak felig egyezik (nekem csak holland, anno nem volt meg kommunikacio), ugyanabban az orszagban kotottunk ki, en is itt tanultam egyetemen szinten hollandul - csak en mindezt jo par evvel elotted. Nade nem reklamozom az evjaratomat, a Tied joval frissebb :)
Jo latni hogy vannak meg hozzam hasonlo elvetemultek (nem sokat ismerek, sot…) akik szeretik es magas szinten muvelik ezt a nyelvet. Gratula ahhoz amit elertel, csak igy tovabb! ja es hetvegen vegre tavasz lesz itt is, remelem nyitnak az Oudegracht-on a kiulos helyek :)
Mindenki imádja, őszintén, én azon kevesek közé tartozom, akik nem. Igaz, én a pilótaszextől sem megyek le hídba, no de nem vagyunk egyformák! Most azonban, hogy már az én gyönyörű unokahúgom is ezért könyörög, nem tehettem mást, muszáj volt néhány gondolatot írnom Amerika…..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
holkri 2013.01.05 16:39:30
@tildy:): meg merek eskudni ra, hogy te az unokatesomrol beszelsz :) (nemet lany, magyar srac, 2 gyerek, benelux, stb)
A mai poszt kissé rendhagyó lesz, és inkább vitaindító jellege van – de néha ilyen is kell. Iván ugyanis arról írt, hogy amikor külföldi munkáról van szó, miért elégednek meg oly sokan a legegyszerűbb munkákkal, miért nem törekednek többre, jobbra? Még egyszer: az írás…..
holkri 2012.09.10 12:07:23
@SziszkAnya: lehet hogy en tudnek neked Business analyst-lehetoseget Hollandiaban. Nem bankszektor, biztosito. Az angolod szerintem eleg lenne. Ha irsz egy privit, kuldom a reszleteket.
Skizotéria Szolgálati közlemény 2010.01.17 16:31:43
Fixálódott az időpont az RTL-en. Fényeske 19-én kedden reggel 7-9 óra között kerül adásba a Reggeli című műsorban. Akit érdekel, ott megnézheti élőben, mit hoztak ki az Attilával készült riportból.A véleményeket persze kíváncsian várjuk!..