Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loree

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
Loree 2010.01.22 13:23:53
@telepata:
Ha csontkovács, érthető. A kovácsokról már kiderült a Homáron, hogy parasztok és nem akarnak versenyezni a konvektortakaró készítéséért, ezek szerint a csontkovácsok meg pofánlöttyintik az antipatikus vendéget. ;)

Amúgy meg a Lónyai utcába sznob barmok járnak, meg is érdemlik a vizes piát jó drágán. :P
Azért olyan jó, hogy nagy a Tesco és sok van belőle, mert mindig történik valami érdekes. DUEND legutóbb például egy ipari kém békát szúrt ki az egyik akváriumban. A sorozaton kiválóan megfigyelhető, ahogy a béka bennszülöttnek álcázva elvegyül a pontyok között, kiszedi…..
Márti tudatos vásárló, keresi az akciós termékeket és mindent meg is tesz azért, hogy kedvezményesen vásárolhasson. Azonban a szolnoki Tescohoz hiába ment nyitásra az akciós újságban hirdetett fagyiért, majd hiába ment vissza délután és másnap, a fagyi nem hogy elfogyott, de…..
Loree 2009.05.18 13:48:42
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas): Sikeres vagy szerintem. :-D A Tesco-szopóálarc valóban olyan, mint a Tesco-avatar, csak szétmegy egy használat után, ezért kell egyszerre többe beruházni. ;)

Mondjuk pénteken volt nekem való akció a Tescóban, az 5*-os Metaxa is le volt árazva és a gyömbér is, így hétvégémet a Metroplitan koktél fogyasztásának szentelhettem. De tudatos vásárló már nem lehetek.
Loree 2009.05.18 13:53:44
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas): Ezt a Tesco budaörsi központjától kéne megkérdezni...Szolnokon állítólag csak egy Márti nevű vásárlónak jutott, másoknak nem.
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Az Aquaworldben a 2900 forintos élményfüdőbelépőt akkor is kifizettetik az emberrel, ha csak szaunázni megy: Az Újpest és Dunakeszi határán lévő Aquaworld vendégszeretetét élveztük tegnap. Szaunázni jöttünk - mondtuk a pénztárosnak, miután jót szórakoztunk a kiíráson,…..
Loree 2009.03.16 14:15:37
@Fairy Girl:
Én beengednélek, ha a két huszas a bikinifelsődben lenne és én vehetném ki! ;)
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..
Loree 2009.03.06 11:18:25
Loree 2009.03.06 11:26:17
@májgeriberi: Sajnos nem tudom, de a feketepiacon egyszer megálltam nézelődni a pornóstandnál.

Árus: na, mi kéne, mi kéne? Melegpornó?
én: Ööö...nem...köszi, igazából heteró filmek közt nézelődnék.
(nézelődök szépen, árus gondolja h csak nem merem mondani mi kell, majd ő segít!)
Árus: Van 6 órás transzvesztita DVD-m!
én: Nem-nem, köszi, nem igénylem.
Árus: Az animalt elrakhatom? Mondd, mi kéne, mindent meg tudok szerezni, cápa fetish, bármi! Csak halottas nincs.
én: (magamban: Metált bírod?!) hangosan: Cápafétis??? Az milyen?
Árus: egy kuncsaftomnak az kellett, megszereztem!

Elhúztam, de otthon megnéztem neten - Sharks in the tank címmel valóban van cápafétispornó. Fotó sajnos nincs a filmből, le meg nem töltöm, mert annyit nem ér, így örök kielégítetlen. sóvárgás fog kötni a cápaszexhez...
Loree 2009.03.06 11:33:01
@májgeriberi:
Állatorvos cimborám mondta, hogy a cápát nem is lehet altatni (megfulladna), úgyhogy még ő sem tudta elképzelni hogy tudják zaklatni a szerencsétlen állatot. Amúgy engem a "halottas nincs" mondat ütött szíven, ebben benne van h van erre kereslet...

Szociológiai megfigyelés ez a feketepiac, csak egyszer voltam, de tanulságos volt. :D
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Így kell ezt. Polly pénteken írta meg panaszoktól hemzsegő levelét a Planet Sushi marketing vezetőjének, aki azon melegében mindent kérdésre válaszolt, majd kárpótlásul Torkos Hétfőt ajánlott az elégedetlen vendégeknek. Kedves Polly, Köszönöm levelét, nagyon tanulságos.…..
Loree 2009.03.02 12:12:33
@Sancee: @mamapicilánya/mpl:
Az apai azt jelenti gondolom, hogy beleverik. No de az anyai? :S
Loree 2009.03.02 12:23:01
@ofélia:
De. Körete sült krumpli, javasolt mártása: tartár.
Loree 2009.03.02 12:27:05
@Pittykapitany:
Milánói penne pennaszőrrel? ;)
A tegnapi Torkos Csütörök után volt, aki  nem bírta kivárni az emésztést sem, JGy is azon melegében billentyűzetet ragadott, és írt az Öreghalász Étterem vezetőségének. A féláras akcióról nem tudva egy hónappal ezelőtt foglalt asztalt törzshelyén, de a pincérek…..
Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
Loree 2009.02.19 08:43:38
@egyszerüen:
Mondd, te degenerált vagy, hogy folyamatosan vihogsz, jó kedved van, vagy csak be vagy tépve?
Loree 2009.02.19 09:41:19
@pizsama: Nekem otthonra két dolog miatt kell/kellett mobilnet:
a) albérletben laktam, és nem óhajtottam a főbérlőn keresztül netet beköttetni, hűségnyilatkozatot pedig pláne nem mertem volna aláírni.
b) immáron saját lakásban csak nagyon kedvezőtlen netlehetőségem van (UPC), az Interware meg hasonló T-s alvállalkozók nem elérhetőek a kedvezményes ajánlataikkal. Hozzáteszem, mindezt Budapesten! Na mindegy.
+1) egy barátom laptoppal bóklászik, így neki igen jó a mobilnet, bárhová megy (vidék stb.) nem kell nélkülöznie az internet áldásait. ;)

@winyetta: Ugye? :D :D :DDD :D:D:D:D
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
Loree 2009.02.12 12:30:41
@hagyma:
Pont te szólsz be a mindössze 1 db értékelhető hozzászólás miatt?!

Nem mintha engem zavarna, de pont te tartasz minden egyes kommentedben élménybeszámolót magyarországi és amerikai életedről, valamint hogy épp mit csinálsz te, mit a feleséged, bla-bla... ;)

Még egyszer mondom, tüvapokkal ellentétben pl. engem abszolút nem zavar, érdekes meghallgatni milyen az élet Amerikában, szóval nem erre szóltam be, mielőtt esetleg félreértenéd.
Loree 2009.02.12 14:17:16
@hagyma:
Hát akkor tényleg alaposan félreértettem, sorry! ;-DDD

Egy kis atomOFF:
Hadd kérdezzem meg, hogy mit dolgozol kint, mert annyit tudok, hogy szállodában, de azt nem tudom, hogy milyen munkakörben. Meg az is érdekelne, hogy mennyi ideje vagy kint és hogy sikerült kijutnod? (Ha azt mondod, hogy repülővel, tökönszúrom magam egy hússütő villával.)
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
Loree 2009.02.10 12:21:57
@Jó Estét: A plázákban azért van kurva meleg, mert a dezodorgyártóknak és -eladóknak is élniük kell valamiből. ;P
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Loree 2009.02.01 20:42:17
@ofélia: Ugye-ugye milyen brutális vagyok? Magam is meglepődtem. Egészem bizonyos vagyok benne, hogy a vad vegák ellen felhorgadó dühömet a tegnap akciósan vásárolt és fogyasztott (100 Ft 4cl) kommersz szeszesitalok okozták. Inkább ilyesmit fogyasztok, mint Norbink elemózsiáját. :)
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..
Levente kukkoló biztonsági őrét felnyomó sztorija megosztotta a közvéleményt. A kommentelők jelentős része úgy vélte, homárság ilyesmin kiakadni, aki kivágott felsőt húz az úgyis azért teszi, hogy megnézzék, nincs azzal baj, ha a biztonsági rendszer monitorjain melleket…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
A Tesco-s ugráló halak után most egy hasonlóan zsúfolt akvárium a Cora-ból. Itt viszont már egy táblával védik a seggüket, amin büszkén hirdetik, hogy mi mindent tesznek meg az élőhalak védelmében. Igen, az első  pont a megfelelő méretű akvárium biztosításáról szól.…..
A halottak napi apokalipszis az ilyenkor szokásos többórás dugókat hozta az autópályákon. Elég szomorú, hogy ezekről csak akkor értesülhet az ember, ha valamelyik sorstársa betelefonál egy rádióba: Mit tesz az ember ha nekiindul a halottak napi országjárásra? Talán nem esik…..
A Homár egy ismerőse pánikban jelentette telefonon, hogy ma több számtech üzlet, illetve állítólag már nagyker is soron kívül zárva tart, hogy fel tudja árazni a cuccait. Az elmúlt két hét alatt még csak olyan 10%-kal drágultak a hardverek, de a jelek szerint az élelmes…..