Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ex_Save_Maxos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Ex_Save_Maxos 2010.01.17 18:37:45
Sziasztok!

Amint a nevemből is kiderül én is dolgoztam a Save Maxnál, azaz a mostani Magyar Oktatási Intézetnél.

Elolvastam sok dolgot, amit írtok. Azt is, aki tapasztalatóbl tudja mi történik ott és azt is, aki csak "hallomásból" vagy mások negatív kritikájából értesült a cég alapjairól, felfogásásról.

Igazából van 1-2 fontos dolog, amit nem árt tudnotok.
A Magyar Oktatási Intézetet akárki akármit mondd, és hiába írjátok, nem megy csődbe:D
Lehet, hogy vannak olyan dolgok, amiben eléggé gerinctelen módon viselkednek, de jól megalapozták a dolgokat.

Én 1évet voltam a cégnél, és szerettem, mert jól éreztem magam ott, persze gyűlöltem a hideget, utáltam 40fokban dolgozni, de szerettem ott lenni sé persze irodát akartam én is. Néha ugyan láttam magam kívülről és nem tetszett hogy 1ik cégtől ki, másik céghez be alapon működtek a doglok, de élveztem hogy olyan emberekkel beszélgethetek, találkozhatok akikkel valszeg soha nem fogok a normáis életben.
És igen, amikor azt írta hgoy bejutottunk a Parlamentbe, PolgáremesteriHivatalokba, akkor igazt mondott..
Az a baj, hogy félreértések vannak..
Ha a Parlamentbe mentem be, akkor nem álltam meg az ajtóba és tettem ki egy kis bódét hogy " na bocsi de én most brossurát fogok árusítani..":D
Itt jött elő az hogy ki az aki határozott, és hiteles, mert ha nem voltál az kinevettek és megmutatták hogy melyik ajótn jöttél be, most kifelé is nézd meg miylen..
Ha az voltál, márpedig sokan azok voltunk, akkor igenis bejutottál beszéltél az illetékessel, kedvesek voltak veled, kávéra invitáltak és az hogy kellett e nekik a brossura vagy amit éppen kínáltál nekik az már rájuk volt bízva, illetve ratjad is múlt.
A cél az volt hogy különbőző emberekkel találd meg a hangot.
A sarki kocsmárossal is tudtam normálisan beszéni és tárgyalni, és megértetni vele h miről van szó, és igen, a Polgármesterrel is, aki csak azért fogadott mert szimpatikus voltam neki.
Ez erről szólt, vagy ment neked ez a fajta munka vagy nem
Ha ment akkor csináltad és élvezted..ha nem akkor ajánljhattak volna neked havi 200 ezres fizetést, akkor sem lettél volna rá képes!

az irodában:

1. a cicababák akiket mindig így emlegettek, kedves és aranyos lányok akik sokszor segítenek az embereknek akik ott dolgoznak, pozíciótól függetlenül.
Nyilván aki tréner azzal már közelebbi kapcsolatot ápolnak és sokkal több és hitelesebb infókat adnak át nekik.
De amit be kell ismerni hogy ugyan segítenek és aranyosak és én pl mindegyikükkel jóban voltam és kaptam pár olyan infót is amit mások nem..:D

A csajok fizetésük egy részét azokból a brossurákból akpják amiket utánrendelnek a mi nevünkkel..Ez így van, Ők így dolgoznak. Ennyi
Hazudnék ha azt írnám hogy nem érdekelt engem, mert nagyooonnn ideges voltam ezért amikor rájöttem szépen lassan a dolgokra, de nm őket hibáztatom, ez a cég alapja.

2. próbanapra amikor bejössz.bevisz a pesti ésa buda irodában 2szőke manager csaj..
na, bemutatnak annak a trénernek akivel a napot töltöd.

És igen, a cél nem az volt hogy minden idiótát felvegyünk. ha tudnátok ti hogy hány nem normális ember jött oda is:D:D:D Néha fogtam a fejem, amikor 1-1 kollégámnak bemutattak valakit.
A kávé arra van hogy kérdezz:D Nyilvánvalóan te vagy kíváncsi arra hogy mi is történik a cégnél, várd meg amig elmondják, aztán zúdíthatod akérdéseket..
Nekm volt hogy több kérdést tettek fel mint egész napösszesen, de hát azért ültünk ott..
Nem hazudott senki azoknak akik visszajöttek, mint ahogy nekem sem hazudott anno a trénerem,aki felvett a céghez.:(aki mellesleg előbb lett out, mint én :D)
De nyugodtan elhihetitek nekem ez nm a munkáról szólt, szimplán szimpátiáról.
Ha szimpatikus volt a térner neked, akkor igenisss végig vele voltál egész nap. ha nem akkor a kávé rendelésnél felálltál és kimentél az ajótn:D
Viszont ez tényleg nem dobott a mi napunkon.
Lesz más..alapon műkdötünk..
A vége felé, amikor én már nem bíztam meg a cégben, a mangerben egyikben sem (már a nagyfőnök Roda Kristzián SE tudott manipulálni, mert azért fontos infók hogy ebben nagyon jó és ezért tisztelem, mert tényleg tud!:D Pedig engem nem könnyű, neki mégis sikrült.), akkor nemt tudtam már olyan csillogó szemmel besélni a cégről, a kávéztatáson, mint anno az lején.:)
Mivel én sem bíztam meg bennük, hát nem hazudok szegénykéim szemébe..és nem hitegetem őket.

3.A reggeli hangos zene,amit ti nm szerttek, az nekem anno épphogy tetszett egyben megegyeztetünk, nem túl hiteles.
Viszont mivel én reggel7re jártam dolgozni, és este 10re értem haza, sőt volt hogy még beszégettem a többiekkel, fél12felé ezért higyjétek el nekem, h kellett az a reggeli zene h felébresszen sokszor:)

4. Az embereke akikkel dolgoztunk, azokat imádtam, rengeteg közös programunk volt együtt 7végén, a pénteki pizzázás után hazamentünk átöltöztünk és buliztunk..:) Jól éreztam magam velük, de persze csak a trénerek és leaderek jöhettek velünk, mert reprezentánsokkal nem bulizhattunk.
Viszont a tréner közösség nagyon jó volt.
Aztán rájöttem pár dologra!

A végén már csak a társaság miatt voltam ott, mert jól éretem magamvelük, de ahogy egyre jobban derültek ki a kamuk a cégről a managerekről, amikor a szemembehazudtak akkor nagyon ideges voltam rájuk, aztán kiderült, hogy 1-2kollégám se túl korrekt, pedig a szememben annak mutatja magát, sőt elég jóban is voltunk..
FElmondtam!:D:D
Amikor felmondtam, persze a kamu szöveg az volt a többieknk, hogy nem bírtam már és hogy csak értékesíteni jártam be, de ezen én jót nevettem, báár..hogy őszinte legyek a végefelé tényleg csak arra mentem be..
A keresetemmel nagyrészt nem votlak bajok, mivel jól csináltam amit csináltam.
volt hogy heti 60-80 ezer..de persze a híres"lila"étteremnél volt heti 4000forintos fizetésem is!

Az emberek,akik nem tudják használni a borssurát hát azokkal mái napig kezet fognék.Nem nehéz pedig:D Senki nem kényszerít h vedd meg, én pl nem venném meg..mert ha akarok elmegyek teljesáron, de persze tényleg megéri azoknak akik tudják használni:
Nem tagadom, voltak és biztos vannak is olyan emberek a cégnél, akik bármit mondtak és mindenre bólogattak csask hogy megvegyék..azokat ahogy az előttem szóló is írta szépen kézfogással kikísértük a szép kis ajótn:)
És nem azért mert a cég hitelessége..hanem mert ha én valakivel foglalkozom, tanítom és regeteg brossurát eladok helette, amiből én egy fillér nem látok, (mert az elején persze mi adjuk el az újjakét is..) akkor legyen korrekt..

Na azt hiszem, hogy ennyi..

Nem szeretem a céget, mert hazudtak nekem.DE! nem bántam meg, hogy ott dolgoztam! mert nagyon sokat tanultam!