Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuba

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
Amióta az énekes, színész feltűnt az m1-en a Társulatban, megbolondulnak érte a közszolgálati tévék. Volt már műsorvezető a leánykori nevén 6 órai teában (most Teadélután) Novodomszky Évával, benne lesz a Géniusz című, március 3-án induló minisorozatban, és a legújabb…..
A.-nak elrepedt a bokája, utána meg megbüntették, így olvasónk elkerülhetetlenül feltette a Nagy Téli Homárkérdést: miért büntetnek szabálytalan parkolásért a közterületfenntartók olyan helyeken, ahol az autósok éppen azért kénytelenek tilosba állni, mert a szakemberek…..
tuba 2010.02.11 12:46:37
@Eric_Cartman: buzi te vagy fiacskám,hogy nem érted a lényeget köcsög
Zoltánnak sikerült kifognia egy olyan buszvezetőt, aki csak az utasok külön kérésére volt hajlandó bekapcsolni a fűtést és abban sem volt sok köszönet. Ráadásul mindeközben a szokásos unaloműző tevékenységeket folytatta: telefonált és szotyihéjat köpködött. A Volán…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
tuba 2010.01.22 16:16:43
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
tuba 2010.01.22 09:15:33