Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecsabi (törölt)

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
pecsabi (törölt) 2010.03.29 10:04:26
@Lord_Valdez: OK, de hol van Gyurcsány az angol királynőtöl....
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
pecsabi (törölt) 2010.03.28 15:55:36
@másikpista: ezért a megjegyzésért kár volt kommentelned....
Jelenleg Svájcban gyártják azt az extra-kicsi méretű óvszert, amit tizenévesek számára fejlesztettek ki. Ezt a vicces kis terméket Angliában is piacra fogják dobni, mert van az a rettenetesen fiatal és egyben player réteg, akiknek eddig probléma volt a helyes méretű óvszer…..
pecsabi (törölt) 2010.03.04 12:46:47
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
pecsabi (törölt) 2010.02.22 08:12:38
@Quentin vagyok Montargis-ból: A nyúl szobatiszta, már amelyik jól lett nevelve. Nem piszkít össze-vissza, hanem hazamegy a ketrecébe és az ott lévő wc-be intézi a kis és nagy dolgait. A nyúl okos állat. Nem csak pörköltnek való.
Ellenőrző Szakdolgozat pénzért? 2010.02.07 08:00:00
ifj. Farkas Gyula -a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon- meglepő, de cseppet sem mulatságos felfedezését osztja meg velünk. Az ELTE ÁJK iwiwes honlapján kész szakdolgozatokat lehet venni, segédanyagokkal, jegyzetekkel,…..
Az Alkotmánybíróság döntésével az ingatlanadó beszedése egyelőre meghiúsult. Két felé szakad a véleményem: esetleges adóalanyként örülök, hogy biztosan nem kell újabb adót fizetni (fogalmam sincs, hogy kellett-e volna), állampolgárként viszont sajnálom, hogy az állam…..
Ahogy azt mindenki tudja, aki rendes munkahelyen dolgozik, a tárgyalások gyakran kalandoznak el tervezett témájuktól. A résztvevők hétvégi kalandjainak megbeszélése, egymás szidalmazása, közös halászléfőzés megtervezése - mind szórakoztatóbb, mint a munkára koncentrálni. A…..
Többen írták, vagy kérdezték szóban, hogy hova érdemes mennie annak, aki szeretné kihagyni a szállodai reggelit, és elvegyülne a reggeliző bécsiek közé, (akik egyébként - különösen hétvégenként -, szívesen kötik össze baráti találkozóikat egy kellemes reggelivel).íme…..
pecsabi (törölt) 2009.09.21 17:54:24
Kocsmanap van, nemzetközileg, de megéri otthon maradni, mert ez egy olyan péntek, amikor kivételesen elég sok néznivalót söpörtünk össze. Itt van például rögtön a 24. Ahogy arról már tegnap a kommentekben is szó volt, az MTV a 24-ből ma két rész ad le közvetlenül egymás…..
best of semmi 2009.08.09 13:00:53
 Kiss Tibor Noé családi albumábólAnyu nyakában, háttérben a Zsiguli..
Aki még nem olvasta a mai bkv-s személyzetis mókát, semmiképpen ne hagyja ki, frenetikus (21 hónapig havi 4millára fizetnek egy luvnyát, akit 96 milliós végkielégítéssel "bocsátottak el"). A társaság elmúlt 20 évnyi tevékenysége és a kortárs politikai viszonyok arra…..
pecsabi (törölt) 2009.07.23 19:26:14
A párizsi McCann (amely a korábban már bemutatott kotonnyulas szexfilmet is késztette),  ezúttal egy szokványosabb ötlettel rukkolt elő. A filmben egy a Forest Gumpból is ismert effekttel a városon keresztülszálló, üres Durex-csonagolást látunk, amelynek puszta látványától…..
2009. július 6-án számolt be a sajtó arról, hogy felmerült a 4-es metró második szakaszán (Keleti pu. - Bosnyák tér)  két, vállaltan kis forgalmú metróállomás építésének ideiglenes elhagyása (Dózsa György út és Róna utca). A "megspórolt" pénzből pedig…..
Kezdjük az egyébbel, mert az rövid (mármint nekem megírni). Ezen a linken találtok pár bécsi programot a következő hónapokra. Persze nem tettek bele minden érdekeset, így aztán alant még egy:A Bécsi közművek éjszakája: - ahogyan a nevében is benne van, a város különböző,…..
Sárdobáló C.B. 2009.04.30 08:00:00
Az elmúlt évek egyik legnagyobb és legsikeresebb kulturális beruházása a Művészetek Palotája volt. Építésekor szokás szerint rengeteg balhé volt, azonban kétségkívül megérte felépíteni, hiszen Budapesten előtte nem volt koncertteremnek épített terem. Megépítése óta…..
Bécsi Lét Kínzó kérdések 2009.03.03 12:00:36
- Az elmúlt tíz napban megtalált két fejvadász, akikkel ugyan még nem találkoztam, de úgy tűnik, hogy Pesten ajánlanának munkát. Kezdjek-e bele az interjú-sorozatokba, és a részletek ismeretében döntsek arról, hogy esetleg visszamegyek-e egy munka miatt Magyarországra, vagy…..
pecsabi (törölt) 2009.03.04 20:55:10
Képtelen egymás nélkül létezni a TV2 híradós házaspárja, Máté Kriszta és Bárdos András, írja a Bors. Miután Máté Kriszta elutazott a gyerekekkel síelni, Bárdos sem vezeti a Tényeket, inkább otthon pihen. Eddig Bárdos András egyedül vezette a műsort felesége…..
 Három napja vonatozom és buszozom felváltva Pestre albérletért. A telefonba még behazudja a paraszt, hogy enyém a kisszoba 25+rezsiért, aztán a helyszínen egy befűthetetlen hodályt mutogat pár leharcolt "bútorral", hogy akkor ő erre tetszett gondolni, és akkor…..
pecsabi (törölt) 2009.02.21 18:03:04
Cellanapló Kapható a Nokia 5800 2009.01.08 18:29:00
Megjelent a hazai üzletekben a Nokia első újgenerációs érintőkijelzős készüléke, az 5800 Tube. Százezerért elvihető. Az első tesztemben még egy prototípus szerepelt, és azt is csak másfél órán át nyomkodhattam, szóval most jön az igazi próbatétel. A tesztkütyü…..
Nem is játék, inkább játékos teszt a The eyeballing game, amivel lemérhetjük, mennyire jó a szemmértékünk. Szögfelezőket, háromszögek középpontjait, szakaszfelezőket kell a helyükre tennünk, a végén kapunk egy átlagot a teljesítményünkről. Az indexben a…..
pecsabi (törölt) 2008.11.15 21:11:13
Én Istenem, jó Istenem, ments ki engem erről a planétáról!Bankok mennek csődbe országszerte, remegő lábakkal áll a szakadák szélén a kapitalista világgazdaság és onnan les a mélybe az elhullott dicső cocializmus után. Emberek ölik halomra egymást világszerte, de nem baj. Van…..