Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ábelesz-kobelesz

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakamátyás saját blogján is megírta szolgáltatóváltásának történetét, ami az Invitel és a T-Com jóvoltából hosszabbra nyúlt, mint azt eredetileg tervezte. Az észrevétlen átállásnak ígért ügymenethez képest 45 nap internet nélküliség vár rá.Kezdődött ott, hogy az…..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
A Homár minden jelszót elfelejt és elveszt, így megértően fordítjuk nyeles szemünket Attila felé, aki a multinacionális bürokrácia fogaskerekei közé esett, amikor szerződést akart bontani a Pannonnal. Véres kerekcsattogás alant: Mi is tovább szaporítjuk a…..
Aki élt a kommunizmus alatt, nyilván senkit sem gyűlölt jobban a portásoknál, akik "állami" fülkéjükből tenyérbemászóbb fennhéjázással néztek a rendőröknél is. A rendszerváltáskor naiv voltam, például egész komolyan azt képzeltem, hogy első lépésként le…..
Nem véletlenül jelentettük föl a - tetszés szerinti pornolizált jelző - Postát Brüsszelben, ezeknek semmi más nem használ, meg kell őket erővel törni, szétzúzni a monopóliumot, pár embert miheztartás végett börtönbe zárni, és földönfutóvá tenni a többi herét, akik ezt a…..
Az élet nem csupa nagy kérdésből áll, sőt. Éppen ezért fogadják nagy empátiával Hey problémáját, aki kukát akart venni, de kiszedették belőle a benne található pótkereket, az esővizet viszont ingyen odaadták. Hey még nagy bajba is kerülhet emiatt, ha például kerékcserére…..
A Tesco-s ugráló halak után most egy hasonlóan zsúfolt akvárium a Cora-ból. Itt viszont már egy táblával védik a seggüket, amin büszkén hirdetik, hogy mi mindent tesznek meg az élőhalak védelmében. Igen, az első  pont a megfelelő méretű akvárium biztosításáról szól.…..
Az milyen, amikor a részeg kukások késsel fenyegetik a gyerekeket, nehogy kihozzanak még egy kör szemetet a kocsiba? Ilyen is van. Meglepő módon teljesen korrekten reagáltak naiv ügyfelünk szokatlan panaszára: Tisztelt Ökovíz! Az újszilvási szemétszállítással kapcsolatban írok…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Van aki féltéglával harcol a kutyapiszok ellen, Westchesteréknél inkább a vizuális sokkolás módszeréhez nyúltak a backdoor üzengetők. Gyengébb gyomrú olvasóink kedvéért a fenti kép folytatását hajtás után láthatják. Tényleg nem olyan nehéz összeszedni és kidobni a…..
Zoli a lenti levelet dühében küldte a BKV-nak, de biztos benne, hogy semmi sem fog történni. A forgalomirányítónak dolga volt, úgyhogy nem engedte el a gyermekmentőt, mert az csak kék lámpát használt sziréna helyett. Egy felháboritó és gusztustalan történetre szeretném a…..
Levélírónk megtalálta a város legpofátlanabb BKV-s alkalmazottját. A pénztáros az apróhiányra hivatkozva gépi kávéra gyűjt a visszajáróból, mert saját bevallása szerint csóró és pont jól jön az a 60 Ft. Az ügyfélszolgálatnak írt reklamáció következik. Tisztelt BKV!…..
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
Tékozló Homár Életveszélyes IC 2008.05.06 19:17:00
Pszeudogyilkosság az OrientPécs Expresszen! Champi arra lett figyelmes, hogy a pécsi IC-n időnként nyitva marad az ajtó. Igen korszerűen videóra is vette a jelenséget, ahogy élményvonatozva, testközelből lehet élvezni a táj nyolcvannal suhanását. Lehet, hogy isten a részegek és a…..
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..