Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tőzsdeász

5 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet kezdeni egy négyéves követeléssel? Ez a poszt egy kicsit "énposzt" jellegű lesz, mert velem történt meg, és a végén szeretném a kedves olvasó tanácsát kérni, mit érdemes tenni ilyen helyzetben.  2006-2007-ben a régi albérletemben szerződésem volt a…..
Tőzsdeász 2011.05.12 12:02:01
@Droli: igen, szerintem is kellett volna hogy kapj, de az esélye megvan annak, hogy elkeveredett (akár a UPC számlázási rendszerében, akár a postán. Ha jól tudom, a posta a hagyományos leveleknek csak kézbesítését eleve csak egy bizonyos hibaszázalékkal vállalja.)
Egy korábbi bejegyzésem arra engedett következtetni, hogy ötből négy day trader veszteséges. (És hogy csak minden tizedik zár emítésre méltó összeggel pluszban.) A day traderek egyik-másik eszközt leshortolják, más eszközöket pedig longolnak. Talán nem olyan irreális…..
Időnként belegondolok, mit fogok én dolgozni majd 65 évesen? Nézzük sorba a szakmákat! Irodai munka? Necces. Jó eséllyel kétfókuszú szemüvegem lesz, és csak bólogatni fogok az asztalon lévő papír, a monitor és az ajtó között, ha belép valaki. A 40 év ülőmunkától…..
Nem, ez nem egy vicc, MTI hír: "Közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd forintot - tájékoztatta Lasztovicza Jenő, a kármentő bizottság elnöke az MTI-t." A cikk további részében konkrétan kifejtik, hogy mit is jelent ez a…..
A hírek és az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság szerint péntekig mintegy harmincezer ember nyilatkozott arról, hogy szeretne a magánnyugdíjpénztárában maradni. Nem valami sok. Sőt, kifejezetten kevés, és a várakozások alapján (számolva az "utolsó…..
Megint felizzott a levegő a Facebook körül: egy nagy kalap pénzzel beszállt a Wall Street egyik legismertebb bankja, sőt, erre biztatja a legtehetősebb ügyfeleit is, a tranzakció ráadásul hivatalosan is 50 milliárd dollárra értékeli a vállalatot. Ezzel egy időben napvilágot láttak…..
Örömmel olvastam, hogy a kormány végre nem kíván tízmilliárdokat tolni a Microsoft-projektbe, hanem átáll a "nyílt forráskódú programokra". Ennek a döntésnek két nagyon fontos üzenete van: 1. Orbánék már ezen is spórolnak - itt a kiadáscsökkentési program…..
Olvasónk panaszt tett a bankjánál, amiért édesanyját adóslistára tették, erre őt rakták fel.2007. augusztus 6-án svájci frank alapú nagyobb összegű lakáshitelt vettem fel a B. Banktól. Az akkori árfolyam 156Ft/1CHF.Időközben egyedül maradtam tanuló gyermekemmel és a hitel…..
Végképp leáldozóban a hagyományos mobiltelefonok csillaga, legalábbis ami a felhasználóknak gyártott tartalmat illeti, az Egyesült Államokban ugyanis idén augusztusban a történelem során először a használt alkalmazások számát és a böngészőforgalmat tekintve is túlsúlyba…..
Mr1 rádió, 2010. Szeptember 15.   Tíz éves a diákhitel. Eddig 290 ezer szerződést kötöttek, 198 milliárd forint hitelt vettek fel a diákok. A hitelkérelmezők fele a lehető legnagyobb összeget igényelte. Az elmúlt tíz évben 69 milliárd forintot fizettek vissza, 62 ezer…..
"Azok a dolgok is már előre meg vannak írva, amelyek végül nem történnek meg."Pieter Frans Thomése Ügyfél: - Jó napot kívánok!Banki dolgozó: - Jó napot! Legyen szíves foglaljon helyet. Megkínálhatom egy csésze kávéval vagy egy pohár ásványvízzel?Ü: -…..
És még igazságosabb is, mint az MSZP-féle volt. Mert hát egy helikopter, vagy egy luxusjacht csak úri huncutságok. A harmincmilliós lakóingatlanról meg nem is beszélve. Ráadásul ezeknek az értékét is nehéz pontosan meghatározni, az ebből befolyó adó összege pedig…..
Egyre növekvő érdeklődés mutatkozik az urán piacán, a befektetők között ismét megjelentek a hedge fundok. Az urán spot árfolyama már harmadik hete tíz hónapos csúcson, 48 dollár/fonton áll, ami 19%-os növekedést jelent a márciusi mélyponthoz képest. Egyes kitermelők,…..
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
Olvasónk édesapja hiába volt elővigyázatos, nem tudta elkerülni, hogy hitele a gyermekére szálljon.Édesapám hitelt vett fel 2008-ban a Budapest Banknál. - Hitelfedezeti biztosítást vegyen igénybe (Generali), bármi gond lenne, ez egy "nagyszerű" dolog, hiszen a biztosító…..
Itt tényleg a lét a tét. A való világban bankolunk, hitelt veszünk fel és törlesztünk, biztosítást kötünk, nyugdíjpénztárat választunk, ahol kötvények, részvények, befektetési alapok közt kell eligazodnunk. Tíz, húsz évre szóló döntéseket hozunk, legtöbbször csak…..
Én tökre megértő vagyok, de tényleg. Megértem, hogy ilyen a nemzetközi hangulat, hogy alapvetően az eurót nem szeretik a népek - mármint a kizsákmányoló és nemzetünket rabigába döntő nemzetközi tőkét szolgáló brókernépség -, meg hogy a hangulatromlás következtében a…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Tisztelt Látogató! A Tőzsdeász.hu blogja visszatért az anyaoldalra...
A Capital Partners ügyéről már több cikk is született, mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt: http://portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=129112, és a következő videót:..