Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rawdu

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fotball nagyhatalom! 2018.07.10 19:08:05
rawdu 2018.07.17 08:46:59
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
rawdu 2017.06.11 05:28:58
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Nem minden közvetítő (gyűjtő) oldal hozza a balkáni stílust. Én szállást csak a h***ls.com-on rendelek (reklám nélkül, korábban venere.com), a feltételek áttekinthetőek, és ha a feltételek között szerepel, hogy egy bizonyos határidőig visszaadják a pénzt, amennyiben meggondolod magad, akkor visszakapod pillanatok alatt a pénzedet. Ha valamilyen formában tag vagy, kedvezményeket kapsz. Persze a szállodának az lenne jó, ha az adott közvetítő oldalon megnézed a szállodát, és aztán náluk rendeled meg, de ez néha eléggé megbízhatatlan (pl. Bécsben, közvetlen náluk történt rendelés után a szálloda nem adott szobát, túlfoglaltak voltak (múzeumok éjszakája!), de becsületükre legyen mondva, némi telefonálással szereztek szobát egy másik szállóban), a h...ls.com, b....ng.com garanciát is jelent. A repülőjegyet viszont mindig a gyűjtőoldalakon nézem meg, (pl. pelikán), de a jegyet magát már az adott repülőtársaságnál veszem meg.
Gecc...
rawdu 2017.05.26 02:31:07
@Atha: Igen, soha, de soha nem adtad fel az álmaidat. Éjjel 2 órakor első vagy. Vagyis feladtad az álmaidat azért a nemes célért, hogy ne add fel az álmaidat.
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
A. egy hónapon át abban a hitben élt, hogy a HurráNyaralunk.hu-nak befizetett százezer forint foglalási előlegért cserében júniusban egy jót fog nyaralni. Aztán jött a meglepetés: mégsincs hely a kiválasztott szállodában. Most pedig az utazási iroda elmagyarázza nekünk, hogyan…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
Styxx - szerintem - eddigi legjobb posztját van szerencsém ma felkonferálni: böjtölés helyett mi már locsolkodunk. Ráadásul jó régen és jó messze.    HÚSVÉTI LOCSOLKODÁS A DIASZPÓRÁBAN, 1982 Sanci és Styxxi Szabadkán él. 1982-ben a város kb. százezer lakossal…..
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..
Terasz - a szóvívős poszt szerzője - saját könyve után megpróbálta más nézőpontból is összefoglalni minden Coelho-követő álma, az El Camino lényegét.   Azok a bizonyos Caminósok   Önmagát kereső Bölcsész. Azt állítja, hogy a hétköznapi mókuskerékből…..
rawdu 2010.04.01 05:26:45
@thatwasnice: Ott kell menni, ahol még madár sem jár. Még a pica pica (vészmadár) sem.
Zümbenő azt álltja, Nagytarcsán egy olyan cég tartja kézben a kommunális szemétszállítást, amelyik nem levélben vagy mailben, hanem szórólapokon kommunikál. Csekken vagy átutalással fizetni nem lehet, csak egy irodában. Aki elmarad a díjjal, azt nem figyelmeztetik, bár ez…..
rawdu 2010.03.31 05:14:00
@Anyád barátja: Bagoly mondja verébnek: te is fiam Bruder? Továbbá elegánsabb lett volna "Szájjal" nélkül.
Avagy a Facebook Addiction Disorder, ahogy a szerző, Orsi írta az alcímben. Látom, az Arckönyv kimeríthetetlen téma, és még a sokadik kapcsolódó írás után sem unjátok :)   A modoros facebook-függő   Iwiw-et lassan már csak az információs társadalom legalja használ…..
rawdu 2010.03.18 13:23:18
@Iridium: Fácse: Mert a sok hülye az olasz "fáklya" szót bassza ide, tudatlanság a köbön
rawdu 2010.03.19 16:27:09
@lárvalányhaj: elnézést kérek, nem volt szándékom megbántani senkit,azonban naponta 12 órát fordítok, és néha idegesen reagálok. Üdv. szeretettel:
rawdu 2010.03.31 04:27:15
khm
Vajh mi lehetett az a rasszista kifejezés, ráadásul informatikaórán, amivel Krisztián visszautasította a feladat elvégzését, és egy igazgatói figyelmeztetést ért? ..
Sándorral jól kiszúrtak a MOL éttermében, amikor nem akarták elfogadni a MOL oldaláról kinyomtatott a MOL által adott 30 % kedvezményre jogosító kupont. Vajon hányan ültek le csak azért ebédleni, mert joggal hitték, a végén majd 30 % kedvezményt kapnak? A mai napon a www.mol.hu…..
rawdu 2010.03.29 13:27:53
rawdu 2010.03.29 13:38:51
@Sün‼: És még a cafeteriából is visszaadják a visszajárót!
Józsefvárosi pályaudvar a 90-es évek elején, a MÁV kelebiai személyvonata. Anikó a gyerekkel már a vonaton ül, Gábor még gyorsan leugrott az újságoshoz egy Fülesért, hogy legyen "olasz módra" az útra.  Roliék mindig gyűlölték az alföldi utazásokat. A…..
Modorosblog A retróbuli 2010.03.18 07:00:00
-Köszönjük szépen Végvári Ádámnak & Csepregi Évának a csodálatos műsort - még egy nagy tapsot nekik -, de senki ne menjen sehova, hiszen az ereszdelahajam csak most kezdődik igazán itt a Retrósátorban - DJ Diffenbachia zenél Nektek egészen hajnali háromig,…..
rawdu 2010.03.18 12:51:29
@nosferato: Vagy a Nosferatu Marie Le Belle-től...
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
Modorosblog A tornaóra - 1991 2010.03.10 07:00:00
 A Kádár-rendszerben is vasszigorúnak, vonalasnak számító, de talán ezért is elismert lakótelepi sporttagozatos iskola tornaterme melletti folyosón a vitrinekben számtalan érem, kupa - a falon az Úttörőolimpiáról származó oklevelek sokasága, fekete-fehér képeken pedig…..
Letartóztatták a 37 éves Megan Mariah Barnes-t, mert vezetés közben borotválta a bikinivonalát. Csak hogy extrémebb legyen a helyzet: míg Megan a punettit csinosította, az ex-férj tartotta a kormányt. Ráadásul, egy nappal az eset előtt már elcsípték a nőt ittasvezetésért,…..
És igen, itt van a hetedik vegyes - gasztro-különkiadással! András a borosok, whiskey-sek után végre a sörivóktól is talált valamit a Sörgerillán - "kicsit" találva érzem magam itt, de hát a modorosság az modorosság (=evidencia-közhely). Ha valaki nem rondít bele…..
rawdu 2010.03.06 16:11:30
@El Topo (Sgt. Elias): Ráadásul lopja az egészet, lásd Nigella.