Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ásatlan Kút

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Ásatlan Kút 2016.06.21 14:49:06
@Crazy Juliet: arról mi a véleményed(etek), amit a végén Ramsay mond Sansának? Valami olyasmi, hogy "nem ölhetsz meg, mert már a részeddé váltam" - persze lehet ezt úgy értelmezni, hogy mentális szempontból vált a részéve, megmérgezte a gonoszságával, de nem lehet hogy arra gondol, hogy terhes tőle?
Ásatlan Kút 2016.06.21 15:11:55
@purga: Csak abból indultam ki, hogy akkoriban nem létezett fogamzásgátlás, legalábbis olyan, amit a nő a férfi tudta nélkül tudott volna alkalmazni. Ha rendszeresen erőszakolta, joggal feltételezhette, hogy teherbe is esett.

Nekem ez kicsit szándékosnak tűnik, főleg a Kisujjal történt beszélgetésének fényében, ahol is elejtett még egy ilyen kétértelmű megjegyzést, mintha csak a bizonytalanságot és a mellékvágányokban való hitet erőltetnék az írók. Például milyen teóriák születtek Arya megtámadásával kapcsolatban is, aztán a lehető legegyszerűbb módon magyarázták meg, na ott csalódott is voltam.
Ásatlan Kút 2016.06.21 16:17:27
@beetee: @purga: Erről nem tudtam, köszi. Akkor tárgytalan. :)
Nagyon fiatalon, érettségije közepén  halt meg Kovács Attila Alex, akit a Hungary's Got Talent című műsorból ismerhettek meg sokan.  A 18 éves szegedi fiú Kovi MC-ként indult a versenyen,  Kis Grófo slágerét, a No roxa ájt énekelte. Kovács Attila a szegedi piaristák végzős diákjaként készült most…..
Ásatlan Kút 2016.06.15 18:48:27
@MikeBoy: na bocs mindenkitől, de nem bírom ki. senki nem nyeli a nyelvét, soha, semmilyen formában, uh. légyszi, ne. eszméletlen, renyhe garatreflex miatt háton fekve a nyelvgyök hátracsúszhat, elzárva a légutakat, ebbe nyilván bele lehet halni, bár akkor is inkább a hányadék miatti légútelzáródás a felelős, na mind1, erre való a stabilo, de az sem epilepsziás roham közben.

a epilepsziás rohamok ~90%-a <5 perc alatt lezajlik, utána pedig szépen lassan feltisztul a tudata. annyi a teendő, hogy puha párna/kabát/bármi a feje alá, h ne törje össze. nyúlkálni a szájába, a fogait széttördelni fakanállal, lefogni és hasonló ökörségeket legyen szíves senki ne csináljon, csak a betegnek és saját magának árt.

pár percen belül mérséklődik a roham, ha nagyon ideges mindenki, természetesen lehet mentőt hívni, de kórházi ellátást akkor sem 100%, hogy igényelni fog... persze az is előfordulhat, hogy nem csökken a roham, vagy kettő között nem tisztul fel, halmozódik, az természetesen kórház/mentő kompatibilis...

bocs tényleg mindenkitől, de ez a nehogy lenyelje a nyelvét, kihúzogatom meg fakanalat, stb-t odarakomtól ki tudok akadni. nem nagy dolgok ezek, és nem gond ha segíteni szeretne az ember, csak törekedjünk rá, hogy a buzgalom ne hülyeséggel párosuljon, mert kártékony, jelen esetben veszélyes is (pl. egy ujja simán bánhátja a beavatkozónak mondjuk egy ilyen görcsroham esetén).
Ásatlan Kút 2016.06.15 18:52:49
@Nemzeti Dohányos: max szakterületre igaz, de ha találnék egy olyan embert, aki minden óráját élvezte és ugyanúgy érdekelte, élete végéig fizetném a sörét. :D
Ásatlan Kút 2016.06.15 20:53:58
@MikeBoy: kevésbé absztrakt módon ennyi a lényeg: ha már valakinek görcsrohama van, ne bassz még ki vele pluszban azzal, hogy eltördeled a csontjait, fogait, kificamítod az állkapcsát, leharaptatod vele az ujjad, stb. nem a szóhasználat zavar, hanem az, hogy téves elsősegélyismereteket közvetítesz itt, amivel csak ártani lehet.

ne érts félre, nem nekem ártasz vele, hanem a betegnek és magadnak. ha erre így felháborodsz, akkor felőlem csinálj, amit akarsz, majd elszámolsz a lelkiismereteddel, mert nem csak hülye vagy, ami bocsánatos, mert azt lehet tanulással gyógyítani, hanem ostoba is.

szóval még egyszer, félreértések elkerülése végett, ha bármit tömködsz eszméletlen ember szájába, legyen annak görcsrohama vagy éppen nem, azzal MINDEN ESETBEN ÁRTASZ. érted? fejsérülést meg pláne nem lehet vele "gyógyítani." ha csak nekem nem hiszel, olvass végig néhány ajánlást vagy nyiss ki egy oxiológia könyvet.

ja, és gúnyolódhatsz, amennyit akarsz, de igen, neked ennyi a dolgod, hogy véded a fejét, megakadályozván egy esetleges fejsérülést. még ha képzett lennél és/vagy eü dolgozó, akkor is csak ennyit tudnál vele csinálni helyszínen, közben nyugodj meg, fog tudni lélegezni, inkább hívj segítséget. az meg, hogy halmozott-e egy roham, nem attól függ, hogy partjelzőzászlóval tördeled-e éppen az állkapcsát/fogait.
amúgy ezen a focistás eseten is pislogtam, volt pár hete, mikor lejött 2-3 ilyen hír rövid időn belül. valahol szomorú, hogy mindenki örült neki, de senki nem írta le(média), hogy köszönjük, de ezt nem így kell, hanem ilyen esetben ez és ez a teendő, mert ez a beteg érdeke.

na peace, jó tobzódást a továbbiakban.
Praxis A gyermekorvosok szégyene 2016.03.18 07:19:05
Szégyen, hogy egy fiatal, harminc akárhány éves doktornő, aki még a kiégéssel sem védekezhet, így mer bánni egy gyerekkel, egy beteggel. Ha pedig utálja a gyerekeket, akiknek a gyógyítására esküdött fel, sürgősen válasszon más foglalkozást. Kedves Praxis!   Rengeteg tapasztalatot tudnék írni…..
Vajon hány ember fog még meghalni azért mert a mentők a súlyos esetekhez háromszor annyi idő alatt érnek oda,amennyit nagy hangon reklámoznak? Üdvözlöm a Praxis olvasóit ! Nem tudom ki hogyan van vele,de a most legutóbb történt mentős sztorinak,melyet…..
Ásatlan Kút 2014.12.19 18:00:16
Sorjában. Igen, pontosan így működik. Tény, h én nem állnék meg egy balesethez kivonulva, ha a Blahán egy részeg hajléktalan mellől integetnének, de ha egy másik serültbe botlunk, akkur igenis, MEG KELL állni, főleg ha súlyos sérültről van szó. Miből gondolja a kedves posztíró, h tudni kell kiérkezés előtt, h a sérült pontosan milyen állapotban van? Honnan tudná előre, h a másik ember életveszélyben van? Azt lehet egyedül, h itt és most ennek az embernek szaksegítség kell, a másikhoz megy majd egy másik autó. Gondolom, h a posztíró nem kicsit volna felháborodva, ha potenciális nyak, gerincsérúltként felüdne az utcán, a mentő meg otthagyná, hogy bocs, de menni kell, bár lehet, h a másiknak a karja tört csak, maga meg épp lehet, h épp kivérzik. Tudom, akkoris mi lennénk a szarok.
A másik, az idővel kapcsolatban. Mi nem érthető ezen??? Kivonul az autó, belefut egy gázolásba, ellát, közben indul az eredeti helyszínre másik kocsi. Az is nem jelentett balesetbe botlik, beszól, végül a harmadik kocsi ér az első helyszínre. Megy a matek??? Mert akkor nem ragoznám tovább.
Ha esetleg roham-, esetkocsival nem a "szegény" részeg hajléktalanokat kellene összeszedni az aluljárókból, mert valaki hazafele menet megsajnálja őket, ha nem receptíráshoz hívják majd a mentőt, meg köhögéshez, illetve más, hetek óta tartó HÁZIORVOSRA tartozó feladatokat akarnak a nyakunkba sózni, akkor majd több szabad autó lesz.
Elnézest kérek attól, akit megbántok, de rohadtul elegem van már abból, hogy 100 000 FT-ért !!!! hajtjuk ki a belünket a kollégáinkkal éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon, hogy aztán a hozzá nem értők oktassanak ki minket a munkánkról. Nyugodtan nekünk lehet ugrani, szabad baszogatni is... Egy dolgot fognak tudni ezzel elérni, mégpedig azt, hogy minden szakkepzett ember el fog menni innen, és a 2 hónapja ott dolgozó kőműves fog malmozni a COPD-s nagymamáv, mire egy óra múlva tud küldeni a kp egy esetkocsit. Aztán vagy él még akkora, vagy nem.
Nem akarok áltatni senkit, kurva nagy bajok vannak a mentőszolgálatnál, de ezt egyelőre még csak mi érezzük, a betegek nem. Emellett különösen jól esik a buta, tudatlan tirpák hangulatkeltő írások miatt még minket is ellenségnek tekintenek.
Azoktól, akik segíteni akarnak, csak annyit kérek, hogy hagyjanak békén minket, hadd végezzük a dolgunkat, nem kell kinyalni egyikünk seggét sem, csak bánjanak velünk emberként, egyenrangú félként, mert ezt a munkát, ilyen körülmények kozött nem fogja a nagyrészünk tovább csinálni. Nem éri meg, h finoman fogalmazzak.
Nyilván nem arra lett kitalálva az E.on mérőállásbejelentője, hogy 0-át jelentsenek le, de azért ilyet hibával visszadobni, legalábbis furcsa:Az eon-nál lassan fél éve nem tudom lejelenteni semmilyen automatikus (és ingyenes) módon a 0-ás mérőállást. Minden alkalommal, mikor…..
Ásatlan Kút 2011.08.27 13:30:49
@Minerva12: :D ja, persze. gondolom te vagy az aki fröcsögve megy mindegyik szolgáltatóhoz, ha épp nem a szája íze szerint történnek a dolgok. tudod az esetek 99%-ban egy kedves szó, nyugodt hangnem, és a probléma megoldásának keresése jelenti az előrelépést, nem a felháborodás. a program valószínűleg hibás, és kábé az ügyfelek 0,1%-t érinti, úgyhogy uramboccsá' nem priorizálták első helyre a módosítások között, öreg hiba...
de nincs mit tenni, attól, hogy ő az ügyfél, nem körülötte forog a vállalat, és tudni kell alkalmazkodni. szerintem ha felhívja az ügyfélszolgálatot 5 percen belül 3 alternatívát is tudtak volna ajánlani, de homárra divatosabb írogatni, megértem.

másik: elárulom neked, hogy a telefonhívásokat minden szolgáltató rögzíti, úgyhogy erre bátran hivatkozhatsz, és rögtön visszajelzést kapsz, nem két hét múlva levélben. amiért lehet ugatni, de az ÜSZ-ek általában rögzítik ezeket a határidőket, csak senki nem olvassa el. aztán ez is felháborodás tárgya: "tegnap feladtam a levelet, oszt mi az má', hogy még mindig nem válaszoltak?"

a posztoló írásban jelezte a problémáját és kért választ, ami helyes is, bár szóban hamarabb megkapta volna. de hogy ez hogy került a homárra, könyörgöm? esküszöm kezd az emberek agyára menni a nagy szabadság. nekem is volt ezer problémám/kérdésem szinte mindegyik szolgáltatónál, amikor nem tetszett valami, vagy nem értettem, vagy én voltam a ludas, de basszus érdekes, hogy még az apeh-hel sincs rossz tapasztalatom, nem volt velem senki lekezelő, se bunkó. sőt, valós megoldásokat kaptam, nem csak mellébeszélést. ja és nem voltam felháborodva, nem volt az ügyintéző sem, nem akartunk egymás idegeire menni. ha már neki ez a munkája, nekem meg ezzel kell szopnom, hát egymást ne frusztráljuk már tovább, ha nem muszáj. bár homár poszt azért nem született egyikről sem, az tény.
Ásatlan Kút 2011.08.28 17:54:14
@TrueY: persze, hogy nem jó, kellene, nem mondtam én egy szóval sem, hogy nem, csak a rugalmatlanságot hiányoltam.
Félreértés is van a dologban, ugyanis ez a tényállás: adott egy fogyasztó pont mérőcsere után nulla állással fogyasztás nélkül, aki a zöld számon akar havonta diktálni. tehát nem a nulla fogyasztással van a baj, hanem a fenti jelenségek együttes állása miatt nem tudott diktálni.
azért ez nem egy tömegjelenség, lássuk be, és nem is erre találták ki a havi diktálást.
persze attól még kéne működnie, mert csak és pont, igazad van, nincs mese.
csak ezt a levélírogatást, felháborodást nem értem. a többi hozzászólóról meg nem beszélve... legalább 3 könnyebb és fájdalommentesebb módja van rendezni ezt az ügyet, mint ahogy a postoló végzi, de ha az energiáját inkább homár cikkre pazarolja, soha nem lesz normális eon számlája.
Ásatlan Kút 2011.08.28 18:07:11
@kovi1970: 1250 az az 1500, és ha sok, tessék villannyal fűteni, a mérőt meg leszereltetni. aztán év végén lehet számolgatni, megérte-e. villamosenergiát gázzal összehasonlítani meg inkább ne, ha csak a "felháborítóan" jelzőt ismerjük, és a szakmai részéhez meg kukák vagyunk.
Az Apple megszüntette a bérlési lehetőséget a TV Show-ba tartozó sorozatokra, valóságshow-kra és hasonló műsorokra, az iTunes Store-ból és az Apple TV-ről sem elérhető ez a funkció többé.Az új Apple TV-vel tavaly bemutatott, 99 centes streamelési lehetőség úgy tűnt, hogy…..
Megjelent az online felületen a múlt heti számban lehozott interjú teljes változata.Itt olvasható:http://hetivalasz.hu/uzlet/elmebajnoksag-37116/Pár dologra reflektálnék: - A WISE etikai kódexében viszont az áll: a szervezet tagjainak kötelességük megvédeni a szcientológia…..
Nincs nagy konkurencia ebben a mezőnyben, sok egyéb mellett ennek is köszönhető, hogy az iPad megkérdőjelezhetetlenül dominálja a tabletpiacot. Néhány döbbenetes szám: a szeptemberrel záródó negyedévben 4,4 millió nyomogatható gépet adtak el, ebből 4,19 millió volt iPad, ami 95…..
Ásatlan Kút 2010.11.03 09:54:21
@balage28: 499 $-TÓL! és nem idehaza, én igazából a magyarországi helyzetre gondoltam. Itthon, javítsatok ki, ha tévedek, 160-170 a legalja (nem hivatalosan).

@norbi2k: hát ez az, ahogy írtam is, nem kapható official, csak ami a szürke importból beérkezik. És még ennek is magasabb az ára, mint a konkurens hivatalos tábláknak.
Ásatlan Kút 2010.11.03 10:09:10
@balage28: ahogy bővül a kínálat, lassacskán normalizálódik az ára - 800 - 800 $-ral néz ki a két készülék középkategóriás változata. Szóval így egál. Viszont az ipad előfizus árára leszek még kíváncsi, mennyire lesz ez fontos piac a t-nek, illetve mennyire várható a többi szolgáltatónál is az ipad megjelenése, ami lejjebb viheti az árakat.
Az IDC legújabb statisztikája szerint az iPhone-ok forgalma 132 százalékkal nőtt világszerte 2010 első negyedévében az előző év hasonló időszakához képest Konkrét számokban kifejezve ez 8,8 milliós forgalmat jelent a tavalyi 3,8 milliós után, a piaci részesedés meg 16,1…..
Ásatlan Kút 2010.10.31 10:32:18
@Patrick Bateman: közmegegyezés. haleledel. :D istenem... fáj már néha, amit itt olvasok. inkább nem mondok semmit, mert 0, azaz nulla értelme volna. valóban nincs örökös definíciója a fogalomnak, de ez NEM AZT jelenti, hogy nincs is neki abszolút, pláne nem, hogy a közgondolkodás befolyásolja. :D idétlen ködösítés. mindenre van definíció, még ha te vagy ti, nem is ismeritek.

amit inkább szeretnék:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Smartphone_share_current.png/275px-Smartphone_share_current.png

és ezt:

"Okostelefonnak vagy smartphone-nak nevezzük a fejlett, gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefonokat. Nincs egyértelmű meghatározás arra, hogy mi az okostelefon.[1][2] Egyesek szerint okostelefon az a mobil, aminek teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot nyújt az alkalmazásfejlesztők számára.[3] Mások meghatározásában a smartphone egyszerűen egy olyan készülék, ami olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint e-mail, Internet és e-book-olvasó, és/vagy teljes értékű billentyűzet, vagy külső USB-s billentyűzet és VGA csatlakozó. Más szavakkal, egy olyan miniatűr számítógép, ami telefonként is képes működni.[4][5] Az okostelefon szó továbbgondolásával megjelent a fejlett képességekkel nem rendelkező készülékekre a „butatelefon” elnevezés."
Ásatlan Kút 2010.10.31 10:35:43
@Patrick Bateman: ez így van... nem tudom, mi benne a hihetetlen. az apple lehet, hogy nagyobb gyártó, mint az androidot használók külön-külön, de a google több gyártó több készülékére több op.rendszert szállít, mint az apple a sajátjára. ennyi. 10<3x5
A nyolcvanas évek óta nem nagyon volt ilyen, de most úgy tűnik, az Apple lenyomta a Nagy Gonosz Ellenséget. A kaliforniai vállalat negyedéves bevétele ugyanis 20 milliárd dollár volt, amihez képest eltörpül a Nagy Gonosz Ellenség most bejelentett 16,2 milliárd dollárja. Az Apple…..
Ásatlan Kút 2010.10.29 15:31:53
@mcs: De miért? Tudsz érdemben is válaszolni? Mondott valaki valamit, ami logikus. Erre meg: "felesleges köröket futtok"

Ne értsd félre, tényleg nő az Apple, ezt senki nem vonja kétségbe, de a bevétel és a profit két különböző dolog. A piaci részesedésről ne is beszéljünk, ha már itt tartunk, hogy "fej-fej mellett" a két cég.
Ásatlan Kút 2010.10.29 15:44:54
@mcs: bocs baszod, elnéztem, ott van a profit is. én voltam a hülye. bocs még1x. :) a poszt jó.
Aki még nem tette meg, ne is tegye. Kedden felraktam a programcsomag új verzióját, és bár egész jót röhögtem azon a traileren, amit az iMovie-val összeállítottam a nyári nyaralásomról, idegrángást kapok, ha az iPhotóra gondolok.Elmondom, mi a legnagyobb bajom. Ez:A fotó teljes…..
Ásatlan Kút 2010.10.28 12:38:27
@Enrico Palazzo: van erre egy app, tudod, itt mindenre van... :D komolyra fordítva, feltelepítesz egy programot, és onnantól kezdve "full"-ra kirak mindent teljes képernyőre.

idletogether.com/use-applications-full-screen-in-os-x-leopard-hide-the-menubar/

ez sem rossz megoldás éppen.
Ásatlan Kút 2010.10.28 13:05:59
@Cyberdine: te egy bölcs ember vagy. :)
Ásatlan Kút 2010.10.28 16:37:03
@Customi: Hol lenne átgondoltabb? :D:D Windowsban: Ablak fejlece, menüsor.
OSX: Állandó fejléc, ablak kerete.

Ez nekem ugyanannyinak tűnik, azzal a különbséggel, hogy osx-en mindig ott van, és "foglalja" a helyet.
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Vannak vele reprodukálható, kimutatható problémák, de összességében azért mégiscsak az iPhone 4-gyel, meg úgy általában az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. A J.D Power felmérése szerint egyedül az Apple kapott ötpontos összesített értékelést, a második és…..
Ásatlan Kút 2010.09.26 12:31:05
@Xenu lives!: csajom most vesz sima n97-et, 45ért hozzádvágják tetszőleges előfizuval. eus szinten még így is marha drága, de amúgy korrekt hazai szinthez mérve.
Ásatlan Kút 2010.09.26 12:38:49
@Werewolfmayer: tényleg mondott ilyet.
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
Ásatlan Kút 2010.09.10 20:56:20
@balage28: jaja, jó éjt shrek, dugd el a cerkád, nehogy elvegyem.

@DaVidFilmek:
teszek rá, nem velem törnek be a reklámpiacra, megy az a blog anélkül is, meg amilyen gyakran én beleszólok a vitába...
"nem régi sztori"-tudtommal a hiba még most is fenáll, és nem kellett "speckó" helyen megfogni.:D na mindegy, én amúgy nem mondtam, hogy az iphone nem volna jó.
sőt, ha az nem volna, steve jobs már coop pénztáros lenne. most, a négyes széria pedig kifejezetten tetszik applemércével mérve is (magyarul figyelmen kívül hagyva az itunes kötöttséget)

az meg, hogy hibás egy ultimate áron ultimate-nek eladott készülék... engedtessen már meg némi gúnyolódást.
Ásatlan Kút 2010.09.10 21:08:29
@pihenjen.hu: mert ha pistike megkérdezi, ugyan már józsi koma, miért vettél kétszer annyiért ugyanolyan gépet, mint én? akkor józsika azt feleli: azé pitta mer szegény vagy. WTF? józsi vércukra felmegy ezerre és megy a duma.

én néha ráérek, bekapcsolódok, valakivel előbb utóbb dűlőre jutunk, hogy mindketten hülyék vagyunk, mert nem magyar őstermelőzől veszünk turulbookot.

amúgy igazad van, parttalan a vita de egy normális emberrel, miután elcsitult a kezdeti feszkó, normális hangnemben normális dolgokról is lehet beszélni.

de az ilyen balage fajta témától felborul az anyagcserém is, teljesen kikészít a dzsentrije.
Ásatlan Kút 2010.09.10 21:10:33
@norbi2k: na ott a pont! csak jót akartam! :D
amúgy nem mondtam rád, hogy szemét sznob divatmajom vagy.
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
Ásatlan Kút 2010.09.02 07:53:17
@Megszívtuk-Waze: még az sem. itthon egy röghöz kötött mp3 lejátszó, külföldön meg egy drága szar a hülyéknek, akik buták a letöltéshez, és nem tudják, hogy 3 dollárét vehetnének kábelt a laptophoz. de ha zavar a kábel... mert szétbassza a feng shui-ját a szobának, ajánlom az xboxot, vagy ps-t és mehet a movie stream (évek óta tudja ezt a fos microsoft és sony termék), plusz még apróságként igazi játékkonzol is egyben.
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..
Az id Software legendás vezetője, John Carmack bemutatta, hogyan fest a készülő, Rage című játékuk az iPhone-on. A szoftver másodpercenkénti képkockaszáma végig hatvan körül volt, és a szakember szerint nagyobb élményben lesz részünk a mobilon, mint az Xboxon vagy PlayStation…..
Ásatlan Kút 2010.08.13 12:39:17
@Röfi: milyen hülyén néznél már ki metron: térdeden a telefon, öledben a bill, a szomszéd lábán meg egerezel?:D felejtsük már el:D:D lassan az iphone már az űrutazásra is használható lesz, szerencsétlen supermannél is "többet" tud már ez a teló.
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
Ásatlan Kút 2010.06.07 20:52:05
@TakerOne: nekem az elég bugos volt. a mostani rls néha benyög egy olyat, hogy "no such file or directory".
Korábban, a leállított, újraindított torrentekkel volt gubanc, jegyzett bug (volt) mindkettő, a mostanira megoldás még nem jött ki. tapasztaltál vmi ilyesmit vele?
Ásatlan Kút 2010.06.07 21:06:21
@Suraki: nézd, semmi olyat nem tudnék mondani, amit a konkurencia ne tudna. és a konkurencia volt előbb. ne értsd félre, jó mobil, de nem a legjobb.
Alternatív felhasználás, 128. rész. A bűvész kezében is jól mutat. Egyébként ahogy az elején megpörgeti az iPadet, az pont az a mozdulat, ahogy én nyúltam a MacBook Air-hez annak idején...
Ásatlan Kút 2010.06.03 18:52:42
@TommyDaB1G: "begyepesedett, hallani sem akar róla..." na én itt pont rádismertem. újrafeltalálta, forradalmasította... persze, meg megváltotta, kicserélte, újraalkotta... pf. ridiculous. mondd neked ez valamit? csinált egy jó szoftvert, egy méregdrága, már rég (mások által) feltalált hardverre és a felekezet főpapja meg moss az agyad azóta is, hogy ez utánozhatatlan. nem is nevetséges vagy, szánalmas. a mobilpiac ébred, tetszik, nem tetszik. bazzeg ti itt jópáran olynaok vagytok mint tom cruise. :D trapped in the closet.
Kérem szépen a sorozat, ami az első két évadot is csak a véletlennek köszönhetően élte túl és a harmadikat is csak azért rendelték be, mert a készítők megnyertek egy szendvicsgyártó céget szponzornak, olyan évadot és annak végén finálét produkált 2010-ben, hogy leborultam…..
Ismét vendége volt Steve Jobs a Wall Street Journal D: All Things Digital konferenciának, amit idén már nyolcadszor rendeztek meg. Az Apple vezérét Walt Mossberg és Kara Swisher kérdezgette, a kínosabb kérdéseket általában kerülve.Lássunk néhány érzékeny területet, amit futólag…..
Ásatlan Kút 2010.06.02 18:05:23
@fraki: van rá valami szakmailag helyes, egzakt megfogalmazásod, akkor várnám a következő kérdésre a választ: az apple gépei miért nem pc-k? mert más szoftver fut rajtuk? felépítésük, anyaghasználatuk (márkák) ugyanaz. máshogy működik mint mondjuk egy asus laptop?:) ne már.
Az Engadget belső forrásokra hivatkozva különös pletykát közölt, ami egy új Apple TV eljövetelét jósolja. Egy olyan termékét, amivel az Apple TV lehet a következő sláger.A termék egészen új koncepcióval érkezne, állítólag az iPadből ismert Apple A4-es processzort kapná,…..
Ásatlan Kút 2010.05.29 17:17:58