Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Djemba (Devils)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sikerült visszavágnia a SAPA Fehérvár AV19-nek a tegnapi vereségért. Ma is aránylag korán szerzett vezetést a DEL újonca, ezt Vas Márton egyenlítette ki, rá két percre pedig Vaszjunyin a vezetést is megszerezte. Sajnos ismét korán jött a válasz, így döntetlennel térhettek…..
Négy korosztályt is májusban tesztelnek a következő szezon előtt, az Icecenterben és az UTE atlétikai pályáján. A jövő évi kölyökkorosztály képviselői két napig tartó programot biztosítanak, 19 egyesület legjobbjai lesznek jelen. Az U14-es tehetséggondozó program keretében…..
Indul az 2009/2010-es szezon rájátszása. El kell felejteni azt, ami az alapszakaszban történt. Az első napon nyolcan lépnek pályára. Keleten Pittsburgh–Ottawa, New Jersey–Philadelphia, nyugaton Phoenix–Detroit, San Jose–Colorado meccsek lesznek. A liga legtöbb…..
Két meccsen 14-et lőtt a New a York Rangers, de megint képtelen betalálni, szurkolói 123 perce nem láttak gólt kedvenceiktől. Nagyszerű meccsen verte a Vancouver a Chicagót, Henrik Sedin 74 pontos. Hat meccs óta veretlen a Washington és az Ottawa. Tovább menetel az Ottawa, a Senators a…..
Djemba (Devils) 2010.01.24 17:10:26
@atish: A saját csarnokok itt a szigetlakókra érti !!!! picit félreérthető megfogalmazás.. de így is használják

Brodeur 31, Elias jövő héten szeretnélek látni :P

Forever Devils
Djemba (Devils) 2010.01.24 21:49:12
@Thomas_AV: szia thomas írtam neked üzit nem kaptad meg?
Djemba (Devils) 2010.01.24 22:03:06
@Thomas_AV: aha.. a liveonline-oson.. még a meccsre se tok kattintani csak valami freelotto és freemobile... és ha ez meg van ezt írja ki és tölt...

Premium Content Area
Please Complete One Of The Following Short Surveys

We are waiting for you to complete your survey.
When you have completed the survey, please check back here to see if the content is unlocked.
If you have spent more than 5 minutes on this survey and this page is still locked, please try a different survey.

Not completed yet. or checking for completion... ez a kér felirat váltogatja magát.. egy csík felett ami mozog xD
Idén már hetedszer nem kapott gólt a New Jersey kapusa. A Montreal és az Edmonton is hosszabbításban bukta hazai meccsét. Kilenc találkozó óta nem tud nyerni az Oilers. Nem valószínű, hogy egyhamar utolérik Martin Brodeur rekordjait. A New Jersey kapusa a Florida elleni…..
A kilencből csak Heatley duolázott, Martin Brodeurékat lenullázták, DiPietro 23 hónap után először nem kapott gólt, Alfredsson mesterhármast lőtt a Bostonnak, a Buffalo a Phoenix otthonában vágott hetet, a Colorado az Edmontont verte 6-0-ra. Daniel Alfredsson visszatérése óta…..
A Detroit Red Wingst hazai pályán verte a már 72 pontos Chicago Blackhawks, a másik három meccsen az otthon játszók nyertek, Alekszander Ovecskin meglőtte 30. gólját. A President Trophy idei legnagyobb esélyese, a Chicago Detroitban is nyert, pedig a hazaiak lényegesen többet lőttek…..
A Pittsburgh cserekapusai nem bírtak a Canucks-csatárokkal. 11 gólos meccsen nyert Columbusban a Chicago. A Dallas, a Los Angeles és a New York Islanders is szétlövésben nyert. Ez utóbbiban Rick DiPietro több mint 12 hónap után volt győztes csapat kapusa. A Dallas Steve Ott hatodik…..
Djemba (Devils) 2010.01.17 13:09:11
@Dukla Trenčín: Szia Dukla... én mitnha azt olvastam volna, hogy Elias azt mondta minden rendben van vele ...
Elias was strapped to a backboard and wheeled off the ice, and he underwent X-rays in the arena before heading to a local hospital for a precautionary CT scan.

"We had X-rays here for his neck and everything was fine," Devils general manager Lou Lamoriello told the Newark Star-Ledger. "We went to the hospital just for precautionary reasons for a CT scan and everything is fine. The doctor didn't know we were flying back after the game, so he said, 'I'd just like to double check with a CT scan.' So I went to the hospital with him and they got the report back. Everything is OK."

A vége a lényeg... minden oké.... vagy rosszul fordítottam?

am.. hol nézted a meccset élőben :(...???

Forever Devils
Djemba (Devils) 2010.01.17 22:51:47
@Dukla Trenčín: Na akkor ok :P.... ja úgy... ésezekre fel kell reggelni meg fizetni vagy hogy van ez? egy kis útmutatót meg linket ha tudsz írni nekem azt megköszönöm :P

Forever Devils
Djemba (Devils) 2010.01.18 17:04:18
@Thomas_AV: Köszi Thomas.. ezen minden ami jéghoki?