Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akalla

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha operációs rendszer telepítése és a Service Pack felrakása után aktiváltad, és lefrissítetted a Windows-t, felraktad a szükséges driver-eket, akkor már "csak" azokat a programokat kell felraknod és beállítanod, amelyeket használsz.   De installálás…..
Nem vagyok egy nagy számítógépes szakember. Egy ismerősöm tanácsára hamarosan belekezdek történeteim publikálásába. Az eredmény, visszhang nem tudom milyen lesz, majd ti úgyis megmondjátok.....
FASZKIVAN! blog Frizbi 2010.02.07 23:33:00
Na hát ma kiderült, hogy a TV2 új reménysugarának színvonala fordítottan arányos a műsorvezető-ötletgazda Hajdú "lángosképű" Péter beképzeltségével. A Norbi féle interjú szánalmasan kusza volt, a kérdésekre ez a dadogós kis törpefasz (Norbi) vagy nem válaszolt,…..
Autófília Pára para 2010.01.20 09:00:00
Bizonyára mindenki találkozott már a jelenséggel - hűvösebb nedvesebb időben -, hogy amikor behuppant a kocsiba, annak ablakai veszettül párásodni kezdtek. Ha hirtelen többen is beülnek, ne adj’ isten bőrig ázva, akkor meg aztán pláne. A folyamat egyszerű. Hirtelen megnő a…..
akalla 2010.01.21 09:48:28
@yeti: Télen úgysincsenek bogarak, így még a fogad közé se szorulnak be a kis szárnyasok... :-)
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..