Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tróger

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
Tróger 2010.05.04 20:57:15
@homoródkarácsonyfalvi:
Bocs, nem kötözködni akarok, de a Magyar Köztársaság Alkotmányának 24. §-át az 1995. évi XLIV. törvény egészítette ki az (5) bekezdésével:

"1995. évi XLIV. törvény

a Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló, többször módosított 1949. évi XX. törvény módosításáról

1. § Az Alkotmány 24. §-a a következő új (5) bekezdéssel egészül ki:

„(5) Az új alkotmány előkészítésének részletes szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges.”

2. § E törvény a kihirdetését követő 3. napon lép hatályba, és az 1994-ben megválasztott Országgyűlés megbízatásának megszűnésekor hatályát veszti."

A maszop egyébként szerintem is elhúzhatna, de tényleg a Hornék alatt módosult így az alkotmányunk...
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Fenyő fotográfussal évek óta ábrándozunk arról, hogy mennyire fasza lenne időnkent úgynevezett létező dolgokkal foglalkozni.  Például a Krahács Kocsiszínben hegeszteni klassz tárgyakat. Sajnos a kocsiszín ügye egyelőre vesztésre áll a gazdasági válság démonával vívott…..
Újabb genyó műsor, genyó nézőknek, mert nézzünk magunkba, a hülyének is megéri egy órácskát unatkozni azért, hogy a végén lássuk, hogyan kapnak össze egymással a nálunk is hülyébbek, és hogyan húznak haza kínos vigyorral az arcukon, 0 forinttal a zsebben.Aki még nem…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
Úgy tűnik, a Nokia felvásárolta az egyik legjobb vírusmarketing-kimérést a környéken, akik már megint olyat kanyarítottak, amitől lehidaltunk (pedig még ki sem hevertük MC Farmert és az óriászsebeket). Legfrissebb találmányuk a Mobile Videohat, ami egy telefontartó fejpánt…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..