Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denyboy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten már írtunk a Miui és a Xiaomi közös készülékéről a MI-ONE-ról. A várakozásoknak megfelelően folyamatosan újabb infókat kapunk:a készülék egy meglepően jó kis újdonsággal fog érkezni. A fejlesztők úgynevezett dual recovery-t telepítenek a telefonra,…..
A Samsung Electronics, a világ egyik vezető mobiltelefon-gyártója a mai napon bejelentette a GALAXY S 2011-es kiadásának érkezését. Az 1,4 GHz-es processzorral felszerelt változat operációs rendszere az Android™ 2.3 Gingerbread.Főbb változások a tavaly megjelent Galaxy S-hez…..
Viszont azt még nem tudjuk, hogy melyik marketbe. A twitteren posztolták ki ezt a képet a fejlesztők, némi misztikumot csempészve a megjelenés köré. A kép szerint pénteken érkezik a játék a ....... (Amazon?) app store-ba.A Cut the Rope egy igencsak nagy népszerűségnek örvendő…..
 Máris érkezett egy gyors javítás az eddig ismert hibák kiküszöbölésére   Ma HyperX frissítette a 2.0 Speed kiadását. Az oka, hogy több kellemetlen hibát tartalmazott a 2.0-ás kiadás. Ezeket HyperX szerencsére gyorsan orvosolta. A HX 2.0 bejegyzésemből eltávolítottam…..
denyboy 2010.01.17 11:41:27