Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imaloser

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
Imaloser 2010.09.09 19:32:54
@Ajve: Neked tudod mi a bajod? Hogy vidéken nőttél fel és nem fejlődött ki az agyad. Ez a wap olyan drága, hogy az már rablás, mindegy ki használja, miylen telefonja van és mit csinál. Szidjad már kicsit a Telenort, banyek, vagy ott dolgozol? Mert akkor meg azért :P
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Imaloser 2010.09.08 19:08:50
@kekecke: Hú, Kekecke Te naon tuskó vagyol :) Nem dolgozatot kell ám most javítani, ez a tékozló homár, legalábbis úgy tudom. És a szemüveg-support a téma. Ilyeneket a britishcouncilen írjál :P
Imaloser 2010.09.08 19:14:12
@SXB: Te mit olvasol? Szerintem tök udvarias a levél, én még panaszkodtam volna egy kicsit. Érdemes figyelni, csak az angol levél ment ki a cégnek... Egyébként szerintem valóban felháborító az ügy, nemtom Te hol élsz.
Hozzávalók 16 szelethez:2 csomag vanilíás puding7 dl tej2-3 evőkanál cukor5 tojás25 dkg porcukor1 vanilíás cukor1 dl étolaj2 evőkanál kakaó25 dkg liszt1 csomag sütőporA vaníliás pudingport a tejjel, a cukorral felfőzzük, hűlni hagyjuk. Közben a tésztához a…..