Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keremia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
THE PSYCHEDELIC AVENGERS : ... AND THE DECTERIAN BLOOD EMPIRE (2006)   Na, amit először kell tudni erről az albumról, hogy hosszú, nagyon hosszú. Mondanám, hogy ez miatt érjétek be jövőhét végéig Space Rock témákkal, de olyan mennyiséget és olyan fasza zenéket találtam mostanában, hogy a héten…..
THE TEA PARTY : SPLENDOR SOLIS (progresszív, blues, grunge  alapmű)     Az 1993-as keltezésű kanadai anyaggal nem hiszem, hogy anno túl sokan találkoztunk volna, pedig egy totál klasszikus és kihagyhatatlan album. Elveszett karaván hangulat, progresszívitás, eszméletlen nagy…..
A kanadaiak jó szokásukhoz híven két nappal hamarabb bemutatták a Fox új sorozatának, a Human Target című akcióthrillernek a pilotját (a kanadai tévékből a Mentalista és a Law&Order SVU rendszeresen egy nappal hamarabb leszedhető, mint az amerikai), mi meg megnéztük, mert a…..
Főnix blogja Akik itt maradtak. 2010.01.15 03:10:01
Mikor még gyakran írogattam, úgy emlékszem napi 100 körül volt a blog egyedi látogatóinak száma. Most, hogy már nem írok. De legalábbis nem úgy, és nem arról, ahogy egykor. Havonta 1-2 bejegyzés olvasható itt, és igazából az sem érdekes...Még mindig napi 60-80 egyedi olvasója…..