Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főtisztelendő s/s atya

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aréna miatt bukik a Rangers-meccs? 2011.05.25. 17:45 F. Kapus..
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
főtisztelendő s/s atya 2010.11.08 09:01:25
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
főtisztelendő s/s atya 2010.02.13 16:37:21
Békesség testvérek!

Feltöltöttem Szlovéniáról LP útikönyvet, valamint társalgási kisokost. A könyvek angol nyelvűek, a nem Szlovéniára vonatkozó részeket kivágtam.

Letölthető (13,2 MB):
rapidshare.com/files/350098409/Slovenia_April_2010.rar

vagy:
www.megaupload.com/?d=UV5ZQ7JY

vagy:
www.filefactory.com/file/b0146da/n/Slovenia_April_2010.rar

A fájl tartalma:
- Eastern Europe Phrasebook 4th Edition February 2007
- Slovenia Travel Guide 5th Edition June 2007
- Western Balkans 1st Edition February 2006

+
- www.atlantis-vodnomesto.si/eng/index.php (ljubljanai élménypark angol nyelvű oldala)

+
- socarafting.si/
(vadvízi evezés a Soča (Isonzo) medrében)
főtisztelendő s/s atya 2010.04.10 15:15:07
@Video Tóni:

Békesség testvérem!

"A jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak."

John Sculley

~600 Ft/€ :))
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Colton Orr, a Toronto Maple Leafs verőlegénye az Ottawa elleni győztes meccsen egyetlen ütéssel terítette le Matt Carknert. A felvételen jól látszik, hogy Carkner a végzetes találat után a jégen fekve, feltartott kézzel jelzi, részéről kész, ennyi elég is volt. Szegény azt sem…..
főtisztelendő s/s atya 2010.02.07 17:43:44
@check:

Békesség testvérem!

Is-is.
A litván jégkorongszövetség csütörtök délelőtt tájékoztatta magyar partnerét, hogy a jövő heti vilniusi négyes torna főszponzora visszalépett a támogatástól, így pénzügyi források hiányában nem tudják megrendezni az eseményt. Az MJSZ a kialakult helyzetben egyeztetett Ted…..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
Tragédia történt a svédországi Sollefteában, a Solleftea HK és a Ramsele IK U18-as meccsén, írja vezető anyagában az Expressen online kiadása. A találkozón egy támadóharmadba belőtt korong nyakon találta Roland Hedberg játékvezetőt. A 62 éves bíró összeesett a palánk…..
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
Kifejezetten jól sikerült mérkőzés volt a Medvescak elleni, nagyon készültünk rá, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a keddi EBEL-találkozóról.  Sok érdekes részlet mellett kiderül, Hetényi Zoltán pénteken visszatér a kapuba. "Úgy nézett…..
főtisztelendő s/s atya 2010.01.22 13:02:00
@bsannamaria:
Békesség testvérem!

Írtam üzenetet, hozzánk beférsz.
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
főtisztelendő s/s atya 2010.01.19 12:10:11
@szeszter: Békesség testvérem!

Túlzott ragaszkodás=szenvedés.
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..