Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewcsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többen is próbálkoztak a videós divatbemutató közvetítéssel, de a Burberry ház az első, aki mindenzt 3D-ben sugározta a világ nagyvárosaiban. Tokyo, Dubai, Los Angeles, New York és Párizs exluzív meghívottai tekinthették meg ilyen különleges módon a Londonban megrendezett…..
Itt vannak az Armani divatfotók alsónadrágosak/farmeresek Cristiano Ronaldo-val. A fotók nem túl különlegesek, de nem rosszak. A modell személyét azonban ki nem állhatom. Öntelt, nyálas ficsúr, akinek már a látványától zsibbadni kezd a tenyerem, és egy jókora maflást lekevernék…..
ewcsi 2010.01.18 16:09:16
@neomatsek:
lehet, hogy kicsit erős kijelentés volt, de nem mindenre értettem, hanem konkrétan a műesésekre... már ha tényleg mű:D az biztos, hogy rengeteg gyerek példaképe, de szerintem nem kell mindenben utánozni elég ha a focitudását nézik, az nem semmi ;)
ewcsi 2010.01.18 16:10:03
@Scala:
ízlések és pofonok:D
ewcsi 2010.01.18 20:07:02
@The Strange:
ki mondta, hogy féltékeny vagy?:D
Bármennyire is szeretem, tisztelem Sophia Lorent, ez az összeállítás egy kicsit túlzás nekem (főleg az ő korában). A sárga tollas kabát mintha a 'Szezám utcai vérengzés' egyik kelléke lenne, ékszerből-csillogásból pedig túl sok ott a nyaka környékén. Ha leveszi a…..
A White márkanév Fehér József nevéhez kötődik, aki 2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Táskáit és kiegészítőit kézzel szövi és ez a különleges eljárás teszi az általa készített és tervezett darabokat nem mindennapivá.  A minimalista dizájnú táskák…..
ewcsi 2010.01.16 22:08:45