Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utaskepviselet

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöld szalag mozgalom célja, hogy a sztrájk idején alatt az utasok érdekei is figyelembe legyenek véve! Amennyiben hétfőn is folytatódik a sztrájk, és nem nyújtatnak elégséges szolgáltatást a szakszervezetek, mindenki tűzzön ki egy Zöld szalagot, tiltakozása…..
Tisztelt Klub!Természetesen továbbítjuk a többi 11 sztrájkoló szakszervezet felé kérésüket és bizonyára fontolóra is vesszük mindannyian.vAddig is kérem fogadják meg a Ikvai Úr és a Fővárosi Közgyűlés javaslatát (tudják ők nem fizetnek nekünk)és használják ki a…..
Klub címe, csatlakozás:http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2794219..
Tisztelt CINASZ!Tisztelt Fehérvári László!Válaszlevelüket megkaptuk. Igaz, azóta a klubunk létszáma újabb 1000 fővel bővül most már elérte a 3200 főt! A levelükben túlnyomórészt az Önök és BKV közötti vitát ecsetelik! Mivel „ mi csak” azok az utasok vagyunk,…..
Tisztelt „Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal!” KLUB!Tisztelt utazóközönség! Igyekszem minden értelmes levélre válaszolni, reagálni, de ez időbe telik, ezért erre a levélre csak most került sor. Először is köszönjük az utazóközönség türelmét…..
Tisztelt sztrájkoló szakszervezetek!Két napja létrejött egy sztrájkot nem támogató klub az iwiw -en „Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal” klub. A bajunk a sztrájkkal, hogy az Önök követelését elfogadhatatlanak tartjuk, ahoz képest, hogy mekkora gondokat és…..