Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mind1 mint a szésőháznak

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar szabályozás tele van olyan buktatókkal, melyek az elektromos cigaretta hivatalos kereskedelmét teljesen ellehetetlenítik. Nem akarom megítélni azokat, akik ezt a helyzetet megteremtették, de jól látszik hogy sem az eszközt, sem a piacot, sem a felhasználókat nem ismerik. Az alábbi történet…..
mind1 mint a szésőháznak 2021.08.30 13:32:36
Az átállási szakasz komplikált és bonyodalmas, na meg drága tud lenni. Én is vettem 4 szettet, mindegyik hibátlan ma is, kettőt használok belőle, de a "kísérleti" szakaszban vettem mindenféle arányú és töménységű 100 millis alapokat, ilyen-olyan aromákat, ízfokozókat meg már nem is emlékszem. Én Eleaf TL-es szettel kezdtem egyből, először nikotin nélkül (mellette persze napi 5-10 cigi is elment még akkor) emelgettem a nikotint, próbálgattam a porlasztókat. Annyi, vélhetően nem szubjektív, konklúziót tudok megosztani, hogy 0,5-ös porlasztóval TL móddal, 40-50 watton 15-16 mg nikotinig lehet elmenni de már azt sem árt módjával szívni (1,5-1,8-as coliokkal lehet menni jóval feljebb csak azok meg nekem gyengék). Manapság 4-5-re állítom be a nikotint (az egyébként könnyen beszerezhető 36-os alapból keverve) és 0,3-as EC coilokat használok. Egyrészt ezek jöttek be nekem másrészt ezeket fillérekért lehet venni, a vámváltozás előtt ~5500 Ft-ért hozattam Kínából 30 darab eredeti Eleaf gyártmányt, havi 1 ha elfogy.
Az aromákkal való kísérletezés az olyan aminek sose lesz vége. Kiszűrtem már párat ami jobb nekem, de minden rendelésnél (ez úgy évente 2X szokott megtörténni, általában nagyobb akciókkor, a szállítási díj miatt 20+E Ft környékén hozatok beváltakat meg újakat is, aztán ha az újak közül valamelyik beválik akkor azt felírom.
Ami még fontos: a bekevert liquidet "érlelni" kell, általában minél tovább annál jobb. Én az egyszerűség kedvéért 100 millit szoktam keverni (nincs már kedvem meg türelmem új aromáknál 5-10 millikkel baszakodni) és 300 milli mindig készen van, a napi 5-6 milli fogyás mellett van ideje beérni dögivel.
Vajon ki szabályozza a szabályozók szabályait? Ez az egyszerű gondolat jutott eszembe Dürrenmatt híres regénye nyomán, miközben megpróbáltam összeszedni mit tehet egy füstmentes termékhasználó a környezettudatosság kapcsán. Ezek a termékek, e-cigaretta, hevített dohánytermékek, nikotin párnák,…..
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
A sztori legnagyobb kérdése azért az, hogy a szolgáltató miért módosít automatikusan, és pláne miért nem értesíti egy ekkora változásról a vadiúj fogyasztóját?  T. Homár! A Főgáz felbecsüli, nem megbecsüli új ügyfeleit Dél-Alföldi kis városunkat is elérte az összes gázszolgáltató…..
Kisdobos becsszóra nem akartam már többet ezzel a szerencsétlennel foglalkozni, de a mélyenszántó népbutítás, az elmebajba hajló küldetéstudat, a „mindenki hülye, csak én vagyok a zseni” hozzáállás egy olyan interjúban buggyant a felszínre, mely igen tömören foglalja össze, mennyit tud, milyen arc…..
mind1 mint a szésőháznak 2016.01.18 19:56:25
@agresszív kismalac mackója: Norbika már a kezdet kezdetétől mindenkit átvert akivel csak bármilyen üzleti jellegű kapcsolatba került, konkrétan pl. az egyik első videóján szereplő emberek közül ismerek egyet, ő azóta is tüzet fúj norbikának a felemlítésétől is. Ráadásul az illető rendőrtiszt volt, utána is nézett dolgoknak de minden a lehető legszabályosabban történt. Egyszerűen átbaxták mint szart a palánkon, egy látszólag teljesen faxa szerződéssel.
Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról."Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt…..
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..
mind1 mint a szésőháznak 2014.01.24 22:46:22
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Vö. a szcientológusok PR-oldalán található (tuddmegazigazsagot.hu LOL) vetítéssel a vallásszabadságról, a toleranciáról stb.Ha jól értem, L. Ron Hubbard egy űrtechnológia nagy F-je (Forrás), és MINDEN (csupa nagybetűvel) földi jobbító mozgalom hozzá vezethető vissza. Biztos…..
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
mind1 mint a szésőháznak 2012.06.02 22:34:37
@pandacsökiboborján: Elemír nagyon is sok cigányt látott már közelről, ugyanis mint szélsőséges falvédő belőlük él, méghozzá egyáltalán nem is rosszul. Heves Megye legnagyobb szarkavarója ő, ne becsüld le az aljasságnak azt a fokát amin a mi Elemírünk áll.
Magyar Opera Opera 11.64 2012.05.10 18:51:00
Amíg mindenki az Opera 12 legfrissebb előzetesét várta (és már meg is kapta), szép csendben megjelent a korábbi verzió újabb hibajavítása, ami a 11.64-es verziószámot érdemelte ki. Hová tűnt a 11.63? Volt, de csak Mac-re. Szóval itt ez az új kiadás, ami a nem túl izgalmas,…..
mind1 mint a szésőháznak 2012.05.11 21:35:39
@Cawington: Nekem semmi, a 11.62-vel még hibátlanul működött, a frissítés óta van ez.
kepfeltoltes.hu/view/120511/cib_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudja valaki a megoldást?
Március 24-én ünnepelte az ex-egyház Hubbard születésének 101. évfordulóját (ezt az évfordulót minden évben megünneplik).Egy sajtóközleményt is kiadtak:http://os.mti.hu/hirek/74343/eletrajzi_enciklopedia_l_ron_hubbard-a_szcientologia_alapitojanak_eleterol Pár dolog:Több, mint…..
mind1 mint a szésőháznak 2012.04.02 22:12:39
Ilyen nagy összeborulás régen volt a tisztelt ház falai között.  A csíramálé úgy készül, hogy…- kezdett bele a kormánypárti képviselő úr ünnepélyes hangon. A tepertős pogácsa… - replikázott egy ellenzéki képviselő úr. Ágyas pálinka… tromfolt…..
Szávay István a parlament mai ülésnapján azt tette szóvá napirend előtti felszólalásában, hogy Füzes Oszkár, Magyarország bukaresti nagykövete „volt képes kiejteni a száján”, miszerint: „Magyarország mára tudomásul vette, hogy elveszítette a hétszáz éves…..
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
mind1 mint a szésőháznak 2011.06.18 19:53:58
Egyelőre úgy tűnik, hogy el sem kezdődött, máris leverték a bohócforradalmat. Az index a Független Rendőr Szakszervezet mai közleményéből idéz: Berendelték a tüntetni készülő rendőröket című írásában. Eszerint: „Hatályos alkotmányunk minden magyar állampolgár…..
mind1 mint a szésőháznak 2011.06.16 21:47:52
@Tucsko1:

"Gondolom esztergályos vagy, vagy külkereskedő..."

Ugyan már, itt mindenki tudja, hogy a blogger nem más, mint az egri putricselli, azaz Dr. Czigány Elemír, aki anyakönyvileg Magyar Elemérként született, de magyar több okból sem lehet.
Egyébként amellett, hogy álandóan cigányos ügyekben keveri a sz&rt fanatikus rendőrgyűlölő is, valamint úgy hírlik, mostanában az szdsz-es haverságát is fideszesre cserélte.
Az ellenzék több ízben is élesszeműen rámutatott arra, hogy Pintér ígéretével ellentétben két hét alatt a bűnözés nem szűnt meg, ámbár jóllehet a közbiztonság az úgy általában valóban nem romlott. Igenám, teszik hozzá, de romlott az emberek közbiztonság érzete!…..
Proszektúra Salamoni döntés 2011.06.06 17:21:00
Szima Juditot a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) főtitkárát péntek késő délután hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és letartóztatását kezdeményezték. Úgy tűnik, hogy egyelőre a kormány és a rendvédelmi dolgozók…..
Proszektúra Függetlenek 2011.05.28 20:03:00
Lecsapott a rendőrség a legnagyobb magyarországi pókerteremre.Ez a bűnügyi hír tulajdonképpen attól vált igazán érdekessé, amit pedig a tudósításában csak úgy mellékesen bökött ki az index.Eszerint a pókertermet üzemeltető klub kapcsolatban áll a Független…..
Proszektúra A szar nem szűrhető 2010.09.30 19:55:00
Kétségtelenül a nap híre – ahogy a Szent Korona Rádió nyúlfarknyi közleményében stílusosan megfogalmazta – miszerint „Elbuktak a nemzetellenes erők a Legfelsőbb Bíróság előtt.” Az index ennél valamivel részletesebben számolt be a legfőbb bírói fórum…..
Kétségtelenül frappáns ötlet volt ennek a kampányfilmnek a betiltása a közszolgálati tévében. Régi tapasztalat, hogy nagyobb sikerre számíthat az, ami tiltva van. A you tube-on eddig közel százezren látták és a kommentekből ítélve a többségnek persze nagyon tetszik.Pedig a…..
Proszektúra Rendteremtés 2010.09.02 21:11:00
Három 15 éves lány egy belvárosi üzletben megpróbált ellopni néhány bizsut, pár ezer forint értékben. A lányokat elkapták, majd beszállították az V. kerületi rendőrkapitányságra. 72 órára bent is tartják őket, számolt be az esetről a stop.hu nyomán az index. Próbálom…..
Olvasom az indexben, hogy a szlovák parlamentből nemrég kiesett Magyar Koalíció Pártja tisztségviselője nyílt levélben fejezte ki felháborodását az Obecné Noviny nevű lapban július 13-án megjelent vicc miatt Az Obecné noviny – Önkormányzati újság - nevű sajtótermék,…..