Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corai Döglésű Egér

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Na azt igazán nem vártuk volna, hogy egy pinamagzin feltárja a lelkét, hogy ott egy csak a dugáson lamentáló bögyös maca helyett egy nagy hónaljkutyát viselő antiglob aktivistát találjunk. Ez akkor sem jó élmény, ha az aktivista közben megmutatja a seggét. A Playboy brazil…..
Véletlenül találtuk saját ollónkkal az internet korhadékban és laposférgekben szerencsére gazdag fenekét kutatva ezt a három izét. Amikről első blikkre nem igazán tudtuk eldönteni, hogy mik is. Reklámok? Viccek? Viccreklámok? Vírus-, gerilla- vagy vombatmarketing? Elképzelhető…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..
Corai Döglésű Egér 2007.06.14 22:29:06
Corai Döglésű Egér 2007.06.14 22:55:44
Corai Döglésű Egér 2007.06.14 22:58:33