Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EZooE

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta állandó téma (érthető módon persze) a hasonlítgatás: mi hol mennyi, hol milyen az élet és mennyivel drágább vagy olcsóbb ez vagy az. A napokban egy levélben László ajánlott nekem egy oldalt, és meg kell mondanom, az If it were my home egészen addiktív…..
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
EZooE 2013.06.13 07:11:07
Mar onmagaban az is erdekes, hogy csak egymaga ez az ember 31 ezer (!) megosztasert felelos, aki szinten etteremmel keresi a kenyeret a szomszedos Vaci Utcaban (Ristorante La Botte): Pál Bencsik www.facebook.com/photo.php?fbid=549092555152830&set=a.180018178726938.50783.100001562716051&type=1&theater

Kivancsi lennek o honnan tud ilyen reszleteket, hogy az allitolagos horvat turista elso etkezese volt Budapesten es hogy jutott a birtokaba a papirfecni, amit mobilon keresztul toltott fel facebookra.

Aztan meg egy atveros fecnire is minimum barki rairna a penznemet meg az italok mertekegyseget. Ha valaki valoban atakarna verni valakit, legalabb ezekre biztosan odafigyelne. Nagyon furcsa ez az egesz. Aztan ottvan a masik neten keringo fecni esete. Tartom a konkurenciaharc feltetelezesem. Egy biztos. Ez a tortenet nagyon gyorsan kivegezte az uj uzleti szereplot a piacon. Ha eltettek labalol, nagyon sajnalatos.
Ismét sikerült asztalbontásra érkeznünk valahová... A napokban fogadott el a magyar parlament egy határozatot a bioüzemanyagok térhódításáról, amivel nagyjából egy időben látott napvilágot egy uniós tanulmány, amely kifejti: "a hagyományos üzemanyagok használatánál is…..
EZooE 2010.11.19 15:57:15
NAGYON IS JO A DONTES A CIKKET PEDIG CAFOLOM. A cikk hibasan jelenti ki, hogy az europai import veszelyeztetne az esoerdoket. A BIOUZEMANYAGNAK SEMMI KOZE A FAKHOZ itt Del-Amerikaban. Ertheto talan, hogy Europa nemtud nem fakban gondolkodni a klimaja miatt, eshogy ez Magyarorszagra is igaz ( biomassza: energiafa, energiafu ), de Braziliaban, ami az esoerdok legnagyobb teruletenek birtokosa, az ETANOL ELOALLITASA a mar tortenelmileg is nagyteruleten kialakult CUKRNAD ultetvenyek feldolgozasaval es az atlanti parti tengeri elovilag, ALGAK, MOSZATOK termeszetes olajtartalmanak es termeszetes gazaiknak ( ebbol itt braziliaban " gas natural "-t tankolnak a benzinkutakon ) kinyeresevel allitanak elo. NINCSEN SZUKSEG SEMMILYEN UJ ERDOTERULET BIRTOKBA VETELERE. Igy tehat a cikk klimara vonatkozo kijelentese hamis. Ami pedig a hangvetelt erinti, modfelett negativ az oszaggal kapcslatban. A DONTES SZUKSEGES, a jelenlegi 14 kut melle ami eddig MO.- n mukodott ( nagyresze ezeknek is csak magankut az isten hata mogott ) kellenek a hivatalos nagy kutak is az atallashoz. Eddig csak az Agip volt kozremukodo par kuttal. Es igen, a minden fuvallatnak kitett teljesen onallotlan MO.- nak pedig kifejezetten szukseges lenne mar egy kicsit sajat kezebe venni a sorsat, a hasznalaton kivuli termofoldjeinek hasznositasaval, magyar cegekkel es nem kulfoldiekkel termeszetesen.
A massal nemis, de ezzel legalabb egy kicsit konnyithetnenk a kulso erok mozdulni sem engedo lancainak szoritasan. Udv. Huba, Rio de Janeiro, BR