Regisztráció Blogot indítok
Adatok
full mindegy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc fotó és divatblogom a The Sartorialist. Tetszenek a fotókon szereplő emberek az öltözködésük, de leginkább a blog egyszerűsége. Egy kamerával a kezedben sétálsz a városban, és lefotózod, aki tetszik. A budapesti verziót biztos többen próbáltak már, kíváncsi…..
full mindegy 2011.01.30 19:05:35
Ismét sikerült asztalbontásra érkeznünk valahová... A napokban fogadott el a magyar parlament egy határozatot a bioüzemanyagok térhódításáról, amivel nagyjából egy időben látott napvilágot egy uniós tanulmány, amely kifejti: "a hagyományos üzemanyagok használatánál is…..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
Praxis Novemberre van időpont 2010.05.09 07:00:00
Sziasztok. Az én történetem sokkal rosszabbul is alakulhatott volna, szerencsére csak az eleje volt borzalmas. Szeptember elején leköltöztem Szegedre, a hónap végéig nem is volt semmi gond. Ám egyik este feldagadtak az ajkaim. Tudtam egy már meglévő ételallergiámról, na mondom,…..
Sziasztok! Sok nővel karöltve jártam végig a kálváriát, biztos vagyok benne, hogy felkapják majd mások is a fejüket, mennyire ismerős a történet. Onnan indul, hogy gyereket akartunk a férjemmel.Következő lépés gyógyszer elhagy, várjuk a normál ciklust. Ami nem és nem lett,…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok!   Bizonyára sok levelet…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
full mindegy 2010.03.19 16:03:12
A Gyűrűk Ura rendezője, Peter Jackson sem véletlenül választotta filmje forgatási helyszínéül az elképesztően gyönyörű földrajzi adottságokkal rendelkező Új-Zélandot. Ez az isten háta mögötti ország mindig ki tud állni valami újdonsággal a nagyvilág elé. Hol az Alpokat megszégyenítő csodálatos…..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
full mindegy 2010.02.27 16:57:22
@Viktor H:
Kerülni a szemkontaktust?
Értem én h egyeseknél az már nyílt agresszió,de ha nem nézek rá,hogyan mérem fel ,hogy mennyire lehet veszélyes a szembejövő?
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..
Pagónimnyajelentése: tehenész, bányászfeleségnévnap: jan. 19...
full mindegy 2010.02.24 04:37:09
  A jó pap is holtáig tanul. Nos eddig szokták csak idézni, de a teljes közmondás: ... és mégis hülyén hal meg. Hinni, vagy egy kicsikét gondolkozni? Állítólag már 440 000 ember volt a  ScienNet "vásárlói klub" tagja, amikor a hatóságok felléptek ellene és lehetetlenné…..
  Jöjjön egy olyan banda, akiket szerencsére egyre többen ismernek itthon is. Ezúttal a Visionary Underground (VU) nevű londoni formációt mutatjuk be, amely nem kizárólag zenei projekt, hanem saját megfogalmazásuk szerint audio visual drum’n’bass/breakbeat crew,…..
Az egyházban ilyen komoly mozgósítás indult be Haiti kapcsán. A rendelkezésre álló információk alapján megpróbálom elemezni a helyzetet. Nagy Tamás levele Lássuk először a hivatalos tájékoztatót, Nagy Tamás (a budapesti szcientológia egyház vezetője) tegnapi levelét (a…..
Kerékagy Taknyolás a Vestergade-n 2010.01.26 16:07:00
Nagy számok törvénye? Ha sok biciklis van a városban, sok fajta élethelyzetben lehet látni őket. Koppenhágában a StreetView kamerája előtt zajlottak is az események. Az egyik kerekes éppen földetérés közben került fel a térképre. View Larger Map..
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
Az onlineeducation.net-et elsősorban azért szeretjük, mert roppant vicces statisztikákat tudnak összekalapálni (mint pl. ez), amelyek emellett megalapozottak, korrekt kutatásokon alapulnak, és tudományosan pontosnak is tekinthetők. Most a videojátékokat vették elő témaként, és elég…..