Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petya1977

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetvenegy esztendővel ezelőtt, 1945. április 16-án kezdődött meg a berlini csata, két hét múlva pedig Adolf Hitler úgy vetett véget életének, hogy a halálba magával vitte újdonsült feleségét, Eva Braun-t is. A számára már januártól végső menedéket nyújtó, Albert Speer által tervezett bunker azonban…..
Vizsgák. Azt hiszem már mindnyájan voltunk vizsgaszituációban, de aki esetleg mégsem, na az majd lesz. Az izgalom szinte végeláthatatlan mértékeket ölt az emberben, hisz a teljesítési kényszer az csak teljesítési kényszer. :D Összegyűjtöttem néhány apróságot, amit nyilván mindenki tesz vagy pont…..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Parlamenti választás van Fehéroroszországban, Európa utolsó diktatúrájában. Több száz külföldi megfigyelő követi nyomon a választást, és az egyikük Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki szerint az Európai Unió csak irigykedik a…..
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
Ángyán József Fideszes orrszággyűlési képviselő a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára, most nem oligarcházott, hanem gyakorlatilag neveket mondott! Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén kelt ki a föld pályáztatások miatt! A képviselő megnevezte a…..
Öröm látni, hogy minden napra jut egy újabb módszer a lakosság szénnészipolyozására. Meneküljön, akinek még bármi van a nevén!Látom, hogy mindenhonnan pénzt próbál szerezni az állam a lakosságtól (most a legújabb kísérlet a rendszámcsere akció), hol burkoltan, hol nem, de…..
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
Orbán Viktor miniszterelnök határozott és kemény volt a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésén abban, hogy meg kell szüntetni az egyszerűsített vállalkozói adót, az evát; a kormánypárti frakció azonban arra kéri a kabinetet, vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy jövőre emeljék…..
KatPol Blog [KNN] Bevégeztetett? 2011.10.22 06:00:00
A Vezető Testvér haláláról szóló hírek már bejárták a világot, (önjelölt) biztonságpolitikai szakértők annak rendje és módja szerint az elkövetkező hetekben bizonyára terjedelmes cikkeket szentelnek majd életművének, és egyszer természetesen a szajha történetírás is…..
hogyvolt VV - 1x15 2011.09.27 15:35:00
Hát gyönyörű volt az a pávás pruszlik a Lilun tegnap, kár, hogy a fülében nem volt toll (hogy máshol volt-e, a kameraállás miatt nem tudhatjuk). Az öfi viszont sűrű volt, van anyag a poszthoz, mindenki kényelmesen elhelyezkedett? Akkor kezdem, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer…..
Be safe! – köszönt el tőlünk a latino pizzaárus miután kiszolgált, majd komótosan folytatta kirakatának bedeszkázását valahol az 51. utcában. Piros, öles betűk a bulvárlapok címlapjain, úton-úfélen kiragasztott biztonsági felhívások, CLOSED-táblák, befedett…..
Most már úgyis mindegy a svájci franknak: a kormány bátran beszól, és a lakosságot is erre bátorítja. „Kapja be az IMF!” „Öltönyös majmok” „Deutsch Tamás szerint ki a faszok vagytok?” Ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal telt meg az a hatszáz…..
Ahogy szárnyal a svájci frank fölfelé, úgy nő a kétségbeesés a frankhitelesek táborában. Vigaszt nem nyújt, de talán érdekes tanulságként szolgálhat számukra, hogy a parlamenti képviselők jelentős hányada is sorsközösséget vállal velük a majréban.Devizahitelt fölvenni…..
Tegnap este megnéztem a Duna tévén az autóversenyzők és a magyar „sztárok” focimeccsét, ahol Szijjártó Péter meglepően lelkes és fáradhatatlan játéka akkor is feltűnt volna, ha a mérkőzést közvetítő riporter legalább ennyire lelkesen és fáradhatatlanul nem…..
100-ból 8 cég a facebookkozás és twitterezés miatt rúgja ki a munkatársait az USA-ban, kétszer annyit mint tavaly.A Fidesz EP képviselője, ha egy amerikai cég alkalmazottja ként "faszozna" a twitteren, holnap már repülne. A jóvilágnak vége!! Eddig még csak-csak meg…..
Épp az egyik Harry Potter film megtekintése után írom a  bejegyzést, de már most kétségeim vannak: vajon a filmben vagy az új nyugdíjtervekben van-e több varázslat.Különösen most, hogy éppen a valódi egyéni számlákat sem adják oda, amelynek ígérete egy fontos…..