Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöldpont

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scheiring Gábor országgyűlési képviselővel, az LMP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetőjével a kormány elhibázott gazdasági programjáról beszélgethetnek az érdeklődők 2011. május 25-én (szerdán) 16 órától Békéscsabán, a Csaba Center főbejáratánál. Önnek sem ezt…..
A napokban minden háztartásba megérkezik Orbán Viktor levele, és benne egy 12 homályos kérdést tartalmazó kérdőív az ő alkotmányáról, az újraindított Nemzeti Konzultáció jegyében. A kérdőív hasznosítási módját rád bízzuk. Viszont a válaszborítékban most…..
A környezetügyi államtitkár színpadias megnyilvánulásai, és a kormány milliárdos kárenyhítési próbálkozásai nem pótolják a korábban ígért vízgazdálkodási és tájhasználati reformot – állítja Jávor Benedek, a parlament Fenntartható fejlődés bizottságának…..
November 25-e „Világnap a Nők Elleni Erőszak Ellen”, amelyről az ENSZ döntött 1999-ben és 16 akciónap kíséri évente. Ilyenkor világszerte civilek, sok helyen kormányok szerveznek kampányokat, vitákat, programokat, hogy felhívják a probléma fontosságára a figyelmet. A…..
Október 30-án Békéscsabán tartotta tisztújító közgyűlését A Lehet Más a Politika Békés megyei szervezete. Gál Anita, leköszönő koordinátor kielégítőnek értékelte az elmúlt egy év teljesítményét, szerinte a békési LMP mind a tavaszi, mind az őszi választásokon…..
Az LMP Békéscsaba mind a tizenkét választókerületében megméretteti magát az október 3-án sorra kerülő önkormányzati választásokon. Programunkat 13+1 pontban foglaltuk össze. A helyi gazdaság fellendítéséért és a munkahelyteremtésért: Befektetésösztönzés…..
Az önkormányzati választáson 4 jelöltünk indul a megyeszékhelyen kívül. Szuchánszki Márta Orosházán, Halászné Dani Edit és Hudák Csilla Tótkomlóson, és Grószné Zsóri Irén Medgyesegyházán. Ismerjék meg elképzeléseiket.Medgyesegyháza-Bánkút Grószné Zsóri Irén,…..
30 ezer Ft-ra is büntethető az, aki nem engedélyezteti a Békéscsaba és településrészeinek nevét tartalmazó weblapcímét – áll a holnapi békéscsabai önkormányzati ülésen napirendre kerülő egyik módosító indítványban.   A hivatalos indoklás szerint:  …..
A politikának manapság nincs sok becsülete. Politikusaink „megdolgoztak” ezért az utóbbi 20 évben. Ezért is találják néhányan furcsának, hogy mit akarok én, amikor megkérdezem az ismerőseimet, hogy ide adják-e majd a kopogtató cédulájukat választáskor. Igen, én, az…..
Volt egyszer valahol a világban egy kis falu, határában egy dús füvű legelővel, amelyet bárki szabadon használhatott. Tizenkét gazda élt a faluban, mindegyiknek volt egy-egy tehénkéje. Minden reggel kihajtották az állatokat a legelőre, este pedig vissza. Így éltek hosszú ideig,…..