Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajniy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen egy hete olvashattátok Zeeuws Meisje írását arról, miként is került ki Hollandiába. Sokan hozzászóltatok, sokat is kérdeztetek (jó szokásotok szerint), úgyhogy most itt a (nekem nagyon izgalmasnak és érdekesnek bizonyult) folytatás. Jó olvasást és beszélgetést! "Azt…..
hajniy 2013.01.28 03:03:05
@nigara: nincs így....
max 500 eurót kaphatsz, ha mellette dolgozol 32 órát havonta...ami elsőnek semmiségnek tűnik, de diákmunkát találni egy nem-hollandnak nem piskóta...
Egy kis műhelytitokkal kezdeném: eredetileg azt a címet akartam adni ennek a posztnak (teljesen önkényesen...), hogy „Egy Halrakodó Logisztikai Manager vallomása", egyszerűen azért, mert miközben rengeteg érdekes dolgot megtudtam Fecó posztjából, közben rendkívül jól szórakoztam…..
hajniy 2012.08.25 22:34:18
@Scaramella va alla guerra: Juhúú, én is utálom a hollandokat! Még csak két éve élek itt, de már tele van velük a hócipőm (hogy szépen fejezzem ki magam) Egy-két kivétel van csak, de ők is csak azért aranyosak, mert nem tipikusan hollandok. A többi tapló...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez a poszt arról szól, hogy hol jók a pasik, de mivel ti úgyis mindent mindig jobban tudtok, nem is írok szinte semmit bele. Amúgy én nagy tömegével sehol nem láttam igazán jó pasikat (nálunk pláne nem).  A fiatal ír fiúk nem…..
hajniy 2012.08.25 18:28:25
@Niurka: a gond, hogy ő is magyar volt...
hajniy 2012.08.25 19:33:32
@Niurka: én csak inkább a kisvárost (Delft) szeretem, ahol élek, de ennek is érzelmi okai vannak...
hajniy 2012.08.25 19:35:09
@Niurka: biztos akart, csak elfelejtette mondani :D
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
Úgy hívják, hogy Nicola Formichetti, és a művésznő nagyon sokat köszönhet neki. A multikulturális neveltetésű stylist találja ki Lady Gaga extrém jelmezeit. A 32 éves srác most New York. London és Tokyo között ingázik, de azt mondja, London indította be a kreativitását a…..
      Mielőtt hazatért volna a Nine premierje után, Braziliában nyaralt egyet Cruz a pasijával, Javier Bardemmel. És megdöntötték a seggfogdosás páros rekordját. Cruz alakja jó, de smink nélkül kicsit férfias a tekintete.  ..
 Az eheti People címlapján Heidi Montag elismeri, hogy plasztikafüggő lett. A mindössze 23 éves lány novemberben több műtéten is átesett, és persze nem most kezdte. Már semmje sem valódi. Implantátumait még nagyobbra cseréltette. Ez már a nevetséges kategória. Most szidják,…..
Carrie Prejean, aki azért bukta el a Miss America címet, mert nem helyesli a melegek házasságát, megint hibát követett el. Hagyta, hogy kilógjon a melle, miközben egy paparazzo lesben áll. Vagy épp ő finanszírozta a fotóst, ki tudja? Ha igen, vághatott volna szexisebb képet is a…..
     Ma jelentette be a német modell, hogy 39 évesen megint állapotos, a hatodik hónapban van. Férjével, Mtthew Vaughnnal már két közös gyermekük van, a hatéves Caspar és az ötéves Clementine. 2002 óta házasok, és állítják, szerelem volt első látásra a…..