Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moccmacckó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Eurostar okot adott rá, a Manhattan Loft Corporation megcsinálta, a Marriott fizetett, az angolok pedig rögtön a világ legszebb szállodájának titulálták. Azért nem minden alap nélkül.     A felújított St. Pancras Renaissance London Hotel hivatalosan 2011. május…..
Elöljáróban elmondanám, hogy epilepsziás, depressziós-pszichés tünetekkel, és pánikbeteg vagyok. Sajnos minden évben kórházba kell mennem, hogy a gyógyszereimet átállítsák. Maximum 3 hét, amit benn kell lennem, de eddig még elviselhető volt a 3 hét. Most, gondolom az alant…..
moccmacckó 2010.01.16 07:49:06
@trifid: Folyt. köv. :A borítékot bélelve igazából nem is az orvos miatt adom, mert végül is nem szokása egyiknek sem lereagálni, a férjem az aki szegény azt hiszi ettől majd valami változik, hogy jobb lesz. Az orvosi esküről ,nem tehetek róla ,rögtön Paracelsus jut eszembe, nem filozofálgatni akarok, de véleményem szerint csak az menjen orvosnak aki arra hivatást is érez.Bár azt tudom, mert emlékszem , hogy az elmúlt évtizedekben, és nem a közelmúltra gondolok, nem lehetett csak úgy egy jó képességű fiatalnak sem egyszerűen bekerülni a klikkbe.
Engem műtét előtt az évek óta kezelő orvos elküldött egy spec, vizsgálatra amire egy hónap után kerülhetett sor mert várólista van. Mire visszavittem az eredményt kiderült az orvos már egy messzi kisvárosban praktizált. Na most mi a szösz-möszt csináljak, bekönyörögtem magam a kollégájához, fogadott ugyan de másfél méternél nem jött közelebb hozzám, az íróasztal mögül vizsgált meg míg én mutogattam magam betegségét a vizsgáló asztalon.Utóbb még kétszer kerestem de nem volt szerencsém, a fájdalmaim és panaszaim persze nem múltak csak erősödtek.
Fogtam magam az interneten találomra kerestem egy magánrendelőt, bejelentkeztem,még aznap 10000- ft-ért kaptam egy beutalót ct-re. Megyek időpontot kérni és a várakozás pillanataiban véletlenül rátévedt a szemem a kifüggesztett mi mennyibe kerül táblázatra, és látom az enyém 80000-ft.Legnagyobb meglepetésemre a doktornő azt kérdezi tőlem hogy kifizetem-e a költséget, mert ő erre a magánrendelésről származó papírra, csak térítés ellenében teheti meg a vizsgálatot.Ha nem akarom kifizetni menjek vissza és hozzak egy olyan beutalót amin egy intézmény pecsétje van. Nosza vissza, hozom a papírt, persze idő az telik hónapokban mérve, a ct-n közlik hogy csak az egyik
oldalamba juttathatnak folyadékot, valami miatt a másikba nem lehet mondjam meg az orvosomnak. Körülbelül két hét múlva közlöm is vele az üzenetet, amire azt feleli az nem lehet, majd ő megbeszéli a doktornővel a szitut. Kb másfél hónapja beszéli közben ünnepek , újév, keresem szabin van majd jön és konzultál, és egyszer csak a naptárra nézek és látom kerek egy év telt el azóta hogy vándorútra indultam a panaszaimmal. A helyzetem csak rosszabbodott miközben nem történt semmi, magamtól beszereztem egy nem recept köteles gyógyszert amivel persze csak az időt húzom, viszont most már kifejezetten gyomorrángást kapok ha telefonálnom kell ez ügyben. De én vagyok a legkisebb baj....
moccmacckó 2010.01.17 08:05:54
@cochran: Tapasztalatlan vagy még, az élet sokkal bonyolultabb és zűrösebb dolgokat varázsolhat köréd mint azt hinnéd.Kívánom ne így legyen, bár eltudnálak egy-két, orvos és én sztorival szórakoztatni, de legyen inkább szerencséd! Meg mindenkinek!